REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: hem xp hem vista açılış sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart hem xp hem vista açılış sorunu

arkadaşlar 120 gb hdd me xp kurulu 40 gb hdd me ise vista kurulu

isteğim şudur

açılışta 2 işletim sistemimi gösteren ve burada hangisini secmem olan menüde vistada geri sayım yapmakta ben bunu nasıl xp olarak geri sayım yaparak açılışını sağlarım

yardımlarınız için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı solbiate Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar 120 gb hdd me xp kurulu 40 gb hdd me ise vista kurulu

isteğim şudur

açılışta 2 işletim sistemimi gösteren ve burada hangisini secmem olan menüde vistada geri sayım yapmakta ben bunu nasıl xp olarak geri sayım yaparak açılışını sağlarım

yardımlarınız için teşekkürler
    ilk önce xp C sürücüsen kur. sonra D sürücüsüne vista kurum açılışta sana seçenek gelecek bu seçeneklerden hangi işletim sisteminin secersen o calışır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tamam Oraso DoĞru Vİstayi Sonra KurduĞum İÇİn Onu Gerİ Sayiyor Bunu DeĞİŞtİrmek MÜmkÜnÜ Xp Saysin İstİyorum yani geri sayım sonrası xp açılsın vista değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı solbiate Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tamam Oraso DoĞru Vİstayi Sonra KurduĞum İÇİn Onu Gerİ Sayiyor Bunu DeĞİŞtİrmek MÜmkÜnÜ Xp Saysin İstİyorum yani geri sayım sonrası xp açılsın vista değil
    X-P geri sayma olmaz.Şu anki kurdugun sistem doğru.Bu sekilde devam etmeni tavsiye ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki kardeş teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben de de power tuşuna bastıktan sonra ki ilk ekranda harware monitör error diyo f1 e basınca devam ediyo bios a girdim hardware monitörüne baktım voltajlardan 3.3+ olan değer 2.6 ve kırmızı sanırım problem bu sorunun ve çözümün ne olduğunu bilen arkadaşlardan yardım istiyorum teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı trtamer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ben de de power tuşuna bastıktan sonra ki ilk ekranda harware monitör error diyo f1 e basınca devam ediyo bios a girdim hardware monitörüne baktım voltajlardan 3.3+ olan değer 2.6 ve kırmızı sanırım problem bu sorunun ve çözümün ne olduğunu bilen arkadaşlardan yardım istiyorum teşekkürler

Bilgisayarınızı açınca gelen bir sorundur.F1 e basın desede işe yaramaz.
    Power Supply iniz voltajın akımından ötürü randımanı yitirmiştir.
    F1 e basın der bassanızda volt numaraları çıkar.
    Yeni bir Power alma zamanınız gelmiştir.
    Konu OLDSMAN tarafından (26-04-2008 Saat 13:37 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri