REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/7 İlkİlk 1234567
69 sonuçtan 61 ile 69 arası

Konu: Sunny C board Tps Auto Btm Yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Lnb ayarlarını yapın,çanak ayarlarınıza bakın.Yani türksat A veya 1 hangisiyse artık disegc'te hangisine bağlıysa
    Konu kucer06 tarafından (24-05-2008 Saat 20:06 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Antenimiz merkezi sistem, bu yazılımı atmadan önce yayın vardı, fakat yazılımı attıktan sonra sinyal yok mesajı vermeye başladı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Menü'den kanal aramaya girin orada türksat ve hotbird'ün disegc ayarlarına bakın muhakak a-b-c-d'dir.Bunları sırası ile deneyerek sinyali bulabilirsiniz.Yani türksat'ı önce A yapın bakın sonra B yapın bakın anladınızmı.Her iki uydu için deneyin.Genellikle Türksat A hotbird B olur fakat farklı da olabilir.Ayrıca cihazınızın bağlantılarını da kontrol edin.İlk defa böyle bir sorun sizden geldi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aynen dediğiniz gibi Sayın Kucer
    Dediğiniz şekilde deneyerek yayınları buldum, teşekkür ederim, yalnız TPS'ler açmıyor, USHUAIA TV'nin üzerinde beklediğim halde açmıyor ve MEDIAGUARD mesajı var. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı canary Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dediğiniz şekilde deneyerek yayınları buldum, teşekkür ederim, yalnız TPS'ler açmıyor, USHUAIA TV'nin üzerinde beklediğim halde açmıyor ve MEDIAGUARD mesajı var. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Tps Auto çöktü açmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Neyse, sağlık olsun. En azından birşeyler daha öğrenmiş oldum. Bu vesileyle tekrar teşekkür eder, çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı canary Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İşinizin görüldüğüne sevindim.Cihazınızın sistem bilgilerine bakın eğer hw'si 12 C0 A5 veya 12 C1 A5 ise verdiğim adresteki stream yazılımı atabilirsiniz.Tps paketi açılır.Yanlız eğer bu stream yazılımı atacaksanız önce kuru kafa atmanız gerekir sonra kup 230 ile yazılımı atabilirsiniz.Yanlız yazılımı atmadan önce kanal listenizi hemco extrem stream kanal editörü ile yedekleyin çünkü yazılımdan sonra kanal listeniz silinecektir.Stream yazılımlarda auto kanal arama aktif değildir.Yazılımdan sonra kanal listenizi aynı editörle atarsınız

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın kucer06 hocam ben SUNNY 7010DZ-HW.16.Co.a1 cihaza yazılımı attım fakat unsuai üzerine gelince cihaz kapanıyor.yardımcı olursanız sevinirim.teşkk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel arkadaşım boşuna uğraşma16 c1 a5 yazılmları çöktü yalnızca 12c1a5-
    12c0a5 stream yazılımları çalışıyor

Sayfa 7/7 İlkİlk 1234567

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri