Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234
39 sonuçtan 31 ile 39 arasý

Konu: sergen yalçýn dan alex Lincoln kýyaslamasý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

oyle veya boyle sergen iyi veya kotu alex bu ligin en iyi yabanci oyuncusu.adam geldiginden beri gol atiyor asist yapiyor ..lincholn ne yapmis yavvv.alex bu sene uefa nin mansetlerini suslerken lincholn kendini yere atmakla ugrasiyordu .zaten alex iyi olmasaydi hep yeni gelen oyuncular onla kiyaslanmazdi..

alex 1 numara

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Derbi canavarý

Brezilyalý teknik adam yönetimindeki sarý-lacivertliler ezeli rakipleriyle yaptýðý 7 lig maçýnda 6 galibiyet 1 beraberlik aldý.

LÝGDE YENÝLMÝYOR
    Teknik direktör Zico yönetimindeki F.Bahçe, ezeli rakiplerine kök söktürüyor. Zico'lu F.Bahçe, Beþiktaþ ve G.Saray ile þu ana kadar yaptýðý 7 lig maçýndan 6'sýný kazanýrken, 1'inde berabere kaldý, henüz yenilgi tatmadý. Sarý-lacivertliler bu derbilerde 11 gol atarken, kalesinde 4 gol
    gördü.

KUPADA ÞANSSIZ
    F.Bahçe; Zico yönetiminde Beþiktaþ ile yaptýðý 4 lig maçýndan 3'ünü kazanýp, 1'inde berabere kalýrken, G.Saray'ý ise üç maçta da maðlup etmeyi baþardý. Türkiye'de ikinci sezonunu geçiren Zico, F.Bahçe'nin baþýnda çýktýðý 12 derbi maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik, 2 kez de maðlubiyet aldý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ibalaban Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Yani nasýl olduysa bir uefa kupasý aldýnýz. Baþkanýmýzýn dediði gibi "Tekrarlanmayan bir þey tesadüftür." O kupayý da almasaydý Fenerbahçenin bu baþarýlarý karþýsýnda çok kiþi inþaatlardan ve köprülerden atlayýp intihar ederdi. Sizin Fenerbahçenin Þampiyonlar liginden elenmesine dua edin. Kupanýzý sýký tutun.Bu parasýzlýkta takýmý satýn alabilirler. tabiki kupanýz da gider. Bir rus falan alsa neyse bir de Fenerbahçeli alýrsa vay ki vay vay....
    ortamý germeye gerek yok!be hocam.herkes kendý takýmýnýn basarýyla bagýmsýzca ovunecekler tabý.ama espýrýlý laf atmalar da bu ýsýn sakasý,rengý.býzým taraftarlýgýmýz;rakýbýmýzý ýncýtýcý,borclu olmalarýndan dolayý,kucuk dusuruculu olmak,degýl;saygý duymaktýr.unutmayalým ký gercekler ortada herkes herseyýn farkýnda dýr.fenerbahcelýyým ama galatasarayda zamanýnda tarýh yazýp býzlerý sokaklara dokmustur.býr kac edepsýz chelsea ya destek verdý dýye gs lý lerýn hepsýný holýgan vs.gýbý tanýmlamalarla orneklendýremeyýz.saygý ve sevgýlerýmle.spor,dostluk,kardeslýk;cercevesý ýcýnde daha guzel,***ýf verýcý ýnanýn...:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ruslar nýye alsýn ký bunu kým ýster.oyle býrsey olsa ayný saffet sancaklý gýbý býr futbol adamýnýn almasýný tasvýp ederým.artýk ulkemýzýn degerlerýný yabancýlara yar etme edýlme mevzuularýna paydos.yasýyorsak sadece saglýklý beslendýgýmýz ýcýn degýl.bu vatan topraklar ýcýn sehýt dusenlerýn,gazý olanlarýn,nenelerýmýzýn omuzlarýnda top,tufek,mermý tasýmalarý sayesýnde yasýyoruz.sýmdýký cagýmýzda teknolojýk basarýlar vardýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sergen kadro dýþý!

Sergen kadro dýþý!
    Bank Asya 1. Lig takýmlarýndan Eskiþehirspor'da tecrübeli futbolcu Sergen Yalçýn, Bank Asya 1. Lig'in 33. haftasýnda Karþýyaka ile deplasmanda oynanacak maç öncesi kadro dýþý býrakýldý.

Bank Asya 1. Lig takýmlarýndan Eskiþehirspor'un kulüp baþkaný Nebi Hatipoðlu, 13 yýldýr Süper Lig'e en çok yaklaþtýklarý bu günlerde Eskiþehirspor camiasý olarak ligin son iki haftasýndaki geliþmelerden endiþe duyduklarýný bildirdi ve Sergen Yalçýn konusuna açýklýk getirdi!

Hatipoðlu, yaptýðý açýklamada, yönetimin ortak aldýðý kararla Sergen Yalçýn'ýn kadro dýþý býrakýldýðýný belirterek, Sergen'in hafta sonu oynanacak Karþýyaka maçý kadrosundan çýkarýldýðýný kaydetti.

Sergen'in kenti terk etmesinin söz konusu olmadýðýný anlatan Hatipoðlu, ''Sergen Yalçýn bizim futbolcumuz. Sergen'in durumunu Karþýyaka maçýnýn ardýndan deðerlendireceðiz.''

Hatipoðlu daha sonra yazýlý açýklamasýnda ise haftanýn deðerlendirmesini yaptý ve Sergen konusunda bir açýklamada daha bulundu!

Baþkan Hatipoðlu yazýsýnda, Sergen Yalçýn'ýn son iki haftaya girdikleri bu kritik dönemde disiplinsiz davranýþlarýndan ötürü Karþýyaka maç kadrosuna alýnmadýðýna deðinerek, þunlarý kaydetti:
    ''Sergen Yalçýn kadro dýþý býrakýlmýþtýr. Basýnda Sergen'in sözleþmesini tek taraflý fesh ettiði yönündeki haberler gerçeði yansýtmamaktadýr. Ayrýca bugün itibariyle futbolcularýmýzýn Eskiþehirspor Kulübünden hiçbir alacaðý yoktur.''

Hatioplu diðer deðerlendirmelerinde ise, bu haftanýn çok kritik olduðunu ve Eskiþehirspor'u yakýndan ilgilendiren, ligin kaderini deðiþtirecek maçlarýn oynanacaðýný belirterek, bunlardan birinin Gaziantep Büyükþehir Belediyespor-Antalyaspor maçý olduðunu kaydetti.

Bu iki takýmýn da belediye takýmý olmasý ve gelen duyumlarýn kendilerini endiþeye sevk ettiðini ifade eden Hatipoðlu, þöyle devam etti:
    ''Gaziantep Büyükþehir Belediyespor baþýnda Türk futbolunun yetiþtirdiði en büyük hocalardan biri vardýr ve çok iyi oyunculardan kuruludur. 12 haftada evlerinde sadece 1 maç maðlup olmuþlardýr. Temiz bir geçmiþe sahip olan Gaziantep Büyükþehir Belediyespor Kulübünün teknik kadro ve futbolcularýnýn bu mücadelede hiçbir þaibeye imkan vermeyecek þekilde hareket edeceklerinden hiçbir þüphemiz yoktur.''

Hatipoðlu, bunun dýþýnda hakemlerle ilgili endiþeler yaþadýklarýný belirterek, þöyle dedi:
    ''Son Kocaelispor maçýnda skor 0-0 iken Kocaelispor'dan bir futbolcunun topu elle kesmesini hakem görmezlikten gelmiþtir. Böylelikle 3 puanýmýz çalýnmýþtýr. Eðer o penaltý verilseydi Eskiþehirspor belki de Süper Lig'i garantilemiþ olacaktý. 13 yýldýr Süper Lig'e en çok yaklaþtýðýmýz bu günlerde Eskiþehirspor camiasý olarak ligin son iki haftasýndaki geliþmelerden endiþe duymaktayýz. Son iki haftada camia olarak tüm geliþmeleri yakýndan takip edeceðimizi ve haklý tepkilerimizi en sert þekilde ortaya koyacaðýmýzý tüm futbol kamuoyuna bildiririz.''

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çok bilmiþide gördük. kadro dýþý olmuþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    çok bilmiþide gördük. kadro dýþý olmuþ
    kadro dýþý kalmasý fikirlerini söylemeye engelim basri
    olayý karýþtýrýyonuz biraz doðru da söyliyor herþey ortada
    þimdi hacimi alex mi desen kimes alex diyebilirmi diyemez
    bu da ayný

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart ''Þimdikiler de Sergen gibi olsa''

Beþiktaþ Menajeri Sinan Engin, Sergen Yalçýn'ýn futbolu býrakmasýný deðerlendirdi. "Kýzmýþtýr, býrakmaz" diyen Engin, imkaný olsa Onu tekrar Beþiktaþ'a alacaðýný kaydetti! Övgüler yaðdýrdýðý oyuncuyu þimdiki futbolcularla da kýyaslayan Engin, F.Bahçe maçýnda gözlerinin Sergen'i aradýðýný itiraf etti

Lig Tv'de yayýnlanan Futbol Gündemi programýnda Sergen'in futbolu býrakacaðýnýn açýklanmasýnýn ardýndan canlý yayýna telefonla baðlanan Sinan Engin, Sergen'in bu kararýnda cayacaðýný söyledi ve imkaný olsa O'nu Beþiktaþ'a alacaðýný kaydetti.

Engin, eski futbolcusunu övgü yaðmuruna tutarken, "Baþka Sergen gelmez" dedi.

Engin'in açýklamalarý;
    “Sergen böyle bir karar verdiyse çok kýzmýþ demektir. Sergen çok özel bir futbolcu. Sergen , ‘Kullanýlmýþtýr’ diye düþünmek bence çok yanlýþ. Sergen saf bir çocuk. Sergen kimseye müdahale etmeyen, içi dýþý bir, bir yöneticisi yormayan bir oyuncu. Gerçi bizi de yordu ama Sergen gibi futbolcu da yorsun! Keþke þimdikiler de Sergen gibi oynasýn da yorsun.”

“Sergen’i özlüyoruz tabii. Geçen gün Ali Kalaylýoðlu’na Fenerbahçe maçýnda söyledim. Sergen þimdi burada olsaydý inanýlmaz iþler yapardý. Ben elimde imkaným olsa yine onu Beþiktaþ’a alýrým. Ama futbol oynamasý için deðil, yanýmda otursun yeter. Ben onu insan olarak da çok seviyorum. Arada sýrada oynar tek baþýna birkaç maça imza atar, asist yapar. Çoðu transferde de daha fazla iþ yapar.”

“Hangi, takýmda oynarsa oynasýn Sergen’i tanýmak ve iyi deðerlendirmek lazým. Biz bunu daha önce Yýldýrým baþkanla yaptýk. Aldýk ve takýmýn þampiyonluðunda büyük rol oynadý. Hatta o zaman sakattý ve bize çok tepki gösterdiler. Ama om zaman Beþiktaþ’ýn kritik maçlarýna attýðý gollerle geride kaldýðýmýz bir dönemde 100. yýl þampiyonluðunda biz de varýz dedik.”

“Lucescu bazen þikayet gelirdi. Ama ben Sergen’e sorduðumda ‘Abi bana bir þey söylemiyor, benden çok memnun olduðunu söylüyor’ derdi. Yani ona bir þey söylemeye Lucescu bile çekinirdi. Biz hocayla Sergen’i çok iyi kullandýk. Keþke bir kez daha oynasa da seyretsek.”

“Biz Ýngiltere’de Chelsea’yi yendik ve daha sonra Elazýð’da maça gittik, Sergen’e taþ atýyorlar, küfür ediyorlardý. Ben de daha bu çocuk 2-3 gün önce Chelsea’ye 2 gol attý dedim. Yani baþka Sergen yok. Bir daha da gelmez. Ýmkaným gücüm olsa tekrar Beþiktaþ’a alýrým. Ama þimdi beni biraz aþar gibi görünüyor bu mesele.”

“Þimdi 20 dakika falan oynar diyorlar, ama bence öyle deðil. Fizik gücü çok iyi Sergen’in. Ama onun yaþadýðý hayatý baþka futbolcu yaþasa imkaný yok oynamayaz. Kampta gece 12’ye kadar uymazdý. Sergen gerçekten gerekenleri yapmýþ olsa çok daha üst düzey bir futbolcu olurdu. Sergen’in önemli olan dýþ hayatýný kabul ettirmek. Ama basýmýz bunu çok yazýp çiziyor. Þimdi alýrýz 50 türlü eleþtiri yaparlar. Ama ben Sergen’in futbolu býrakacaðýný düþünmüyorum. Cazip bir teklif gelirse vazgeçer. Sinirlenmiþtir ve böyle bir karar vermiþtir.”

“Ben imkaným olsa alýrým dedim. Ama bunu yapmak kolay deðil. Þimdi izlediðim Sergen golleri, bana koþtuðu o anlar bizi mutlu eden goller. Bütün þampiyonluk maçlarýnda icraatý var. Bu kadar çok icraatlý bir futbolcu yok. 5 kýrmýzý kartlý maçta Sergen oynasa öyle bitmezdi. Liderlik vasfý olan bir isim çünkü . Takýmýn kaptanýna futbol olarak da saygý duymak lazým. Ýyi futbolcuysan seni herkes sayar. Sergen yine bu sene oynar. Sergen’in varlýðýný yanýnda hissetmek bile o takýmýn büyük transfer yaptýðýný düþündürür.
    Ýnallah Sergen bu kararýndan cayar!”
    Konu f47xfenerli tarafýndan (02-05-2008 Saat 17:11 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sarýkanarya_41 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yalnýz tek sorun besýktas ýn bu adamý nýye yolladýgýdýr.jubýlesýný orada yapabýlýrdý..ayrýca cýmbom la bjk cogu futbolcularýna jubýle yapmadan sag sola atýyorlar. yazýk ký ne yazýk adamlar bank asya lýgýný renklendýrdýler.
    "TOPU ÝÐNE DELÝÐÝNDEN GEÇÝRÝRÝM."

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=qICxR4K0N5c[/YOUTUBE]
    Konu zeký62 tarafýndan (03-05-2008 Saat 12:42 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri