Teþekkur: 0
Beðeni: 0
sergen ýyý futbolcu gercekten.
Konu zeký62 tarafýndan (25-04-2008 Saat 22:54 ) deðiþtirilmiþtir.
konu fb ye attýgý gol degýl ýyý futbolcu olmasý sadece fb ye attýgý golle degýl chelsea ya 2 tane salladýgý golle kendýný dunyaya tanýtmýstýr.o*** saygýlar.
Zeki 62 Kardesime sevgilerle. . .
Sayet arsivinizde Sergen'in FB ve GS ninde formasi altinda attigi goller de varsa onlari da lutfen goruntule ki bazi arkadaslar Sergen'e yaptiklari haksizliklardan vazgecebilsinler. Tesekkurler dostum.
yalnýz tek sorun besýktas ýn bu adamý nýye yolladýgýdýr.jubýlesýný orada yapabýlýrdý..ayrýca cýmbom la bjk cogu futbolcularýna jubýle yapmadan sag sola atýyorlar. yazýk ký ne yazýk adamlar bank asya lýgýný renklendýrdýler.
Cok haklisin Sarikanarya 41 Bu sadece Segene yapilmadi bu hususta madur olan cok futbolcu var. Ancak bildigim kadar Sergene futbolu noktala sana cok guzel bir Jubile yapalim teklifinde bulunuldu bildigim kadar. Ancak Sergen teklife hayir dedi ve futbola devam etmek istedigini soyledi ve halen aktif futbolcu bildiginiz uzre. sevgilermle. . .
ovmuyorum ama demýrorenýn harcadýgý masraflarý býr azýz yýldýrým gýbý býr adam(hadý onu da gecelým)ýlhan cavcav gýbý býr futbol cýný olsa un parasýna ne futbolcular alýrdý.zamanýn da noumalar,carew ler i getýren adamlarý koltugundan edenler,sýmdý yalcýn sabancý dýye avaz avaz bagýrýyorlar.neyse bu lýg bjk sýz gs sýz fb sýz ve hatta trabzonsuz tat vermez.saygýlar hocam.
Saygilar bizden dostum . . .
sergen gibi hakan þükür gibi futbolcular türk futbol tarihinde her
zaman saygýyla anýlýr renktaþý olalým veya olmayalým farketmez
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri