Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Galatasaray maça Kalli ile çýkýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Galatasaray maça Kalli ile çýkýyor

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Galatasaray maça Kalli ile çýkýyor
    Galatasaray'dan ani þekilde ayrýlarak Almanya'ya dönen Karl Heinz Feldkamp, Ýstanbul'a dönüyor.
    Galatasaray'dan ani þekilde ayrýlarak Almanya'ya dönen Sarý-Kýrmýzýlý takýmýn eski teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp, pazar günkü derbi müsabakasýný izlemek üzere Ýstanbul'a geliyor

G.Saray Baþkaný Adnan Polat'ýn özel davetiye gönderdiði Feldkamp, eþiyle birlikte cumartesi günü öðle saatlerinde Ýstanbul'da olacak. G.Saray'dan zamansýz ayrýlmasýný futbolun içinde yaþanabilecek bir hadise olarak deðerlendiren Kalli, "Baþkan Adnan Polat'ýn daveti bana ulaþtý. Türk kültüründe davet edilen yere gitmek vardýr. Ben ve eþim, sezonun en önemli maçýnda G.Saray yönetiminin misafiri olarak Ali Sami Yen'de olacaðýz ve eski takýmýmýza destek vereceðiz." diye konuþtu.

Derbi müsabakasýnýn neticesi hakkýnda bir açýklama yapmaktan kaçýnan Alman hoca, "G.Saray'da antrenörlüðe devam ederken sezon bitmeden býraktýðým için takýmýn gidiþini etkileyecek bir açýklama yapmak istemiyorum. En azýndan sezonun bitmesini beklemek lazým. Ali Sami Yen'de çetin bir maç olacak. Hak eden kazansýn." ifadelerini kullandý.

Feldkamp, futboldan hiçbir zaman kopamayacaðýný belirterek, "Tecrübelerimi bundan böyle aktif futbol sahalarýna yansýtamasam da, Türk okuyucularla paylaþmak istiyorum. Þimdiden 2008 Avrupa Þampiyonasý'yla ilgili hazýrlýk yapýyorum. G.Saray'dan zamansýz ayrýlsam da kýrgýnlýðým yok. Çünkü Türkiye ve Türk insanýný çok seviyorum." açýklamasýnda bulundu.

Cim Bom, derbide defansýna güveniyor

2007-08 sezonunun þampiyonunu belirlemesi açýsýndan büyük önem taþýyan G.Saray-F.Bahçe derbisinde Sarý-Kýrmýzýlý takýmýn en büyük kozu defansý olacak. Derbiye ev sahipliði yapacak, averajla ikinci sýrada yer alan G.Saray, bu sezon savunmasýndaki baþarýsýyla ön plana çýkýyor. Sarý-Kýrmýzýlýlar, 31 haftasý geride kalan sezonda kalesinde 20 gol görürken, sezonun en az gol yiyen takýmý unvanýnýn sahibi oldu. G.Saray, maç baþýna ortalama 0,64 gol yiyor. "Cim Bom" 31 lig maçýnýn 18'inde kalesini gole kapatýrken, 25'inde rakip fileleri havalandýrdý, 6 maçý ise gol atamadan tamamladý. Sarý-Kýrmýzýlý ekipte özellikle savunmanýn göbeðinde oynayan Servet Çetin'in performansý göz kamaþtýrýyor. Tecrübeli futbolcunun hafif sakatlýðý bulunmasýna raðmen adeta canla-baþla mücadele etmesi Sarý-Kýrmýzýlý teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Servet'in yaný sýra genç file bekçisi Aykut'un son 360 dakikadýr kalesini gole kapamasý G.Saray'ýn baþarýlý defansýna güven veriyor.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Konu kucer06 tarafýndan (25-04-2008 Saat 23:45 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ulan daha 40 ý cýkmadý be!ne yuzsuz bu almanlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýrlý olsun bakarsýn takýmýn baþýnda çýkar kim bilir?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aman çýkmasýn böle ii

Kullanýcý Bilgi Menüsü

adamda ruh yok ýnsallah taraftarlar kotu tezahuratlar yapýpta gs ye ceza getýrmez.sabýrlý olmak lazým.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri