artık multiler tarih oldu ve türkiyede ciddi multi izleyicisi ve goldmaster kullanıcısı vardı
astrada buna çözüm bulamazlarmı goldmaster bunu çözmeye birşey ayarlayamazmı?
artık multiler tarih oldu ve türkiyede ciddi multi izleyicisi ve goldmaster kullanıcısı vardı
astrada buna çözüm bulamazlarmı goldmaster bunu çözmeye birşey ayarlayamazmı?
Bu zamana kadar uydu alan aldı zaten.Artık uydu satışları tarih olmaz.Şimdi linux tabanlı cihazlar moda bu işi bilen kişiler gidipte goldmaster sunny vs cihazlar almazlar..
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
selam usta inanırmısın benim bulunduğum yer izmir ve merkeze yakın ama hala uydu olmayan çok ev var hotbird olayına gelince ben son 3 aydır tek tük çift çanak sattım artık genelde millet net göstersin yeter diyor ve sadece türksat iş görüyor herşey dahil tek çanak montaj kablo fta cihaz 150 ytl abi
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
ya multiler gitti diye goldmaster satılmamazlık yapmaz herhalde
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
benim evde 3 tane receiver var
gm80800
2.next2005d
3.vestel9001(d.t.cihazı)
next le vesteli elden çıkarıp diğer odaya .yazılım desteğinden ve usb belleğe kayıt özelliğinden ve d.t kartı için gömülü modülden dolayı 2000cis plus almayı hedefliyordum.dedğiniz gibibiraz daha bekleyip kart paylaşımlı hd olan bir receiver almak daha mantıklı artık.
uyduda çeşitlilikten hoşlanan veya bu işi normal t.sat ev kullanıcıların dışında kalanlar artık normal sadece emu lu cihazları tercih etmezler sanırım.
şu forumda çogu kişi goldmaster tps yazılımı bekleyen kişiler şimdi multiler gidince goldmaster satışları bence düşecektir
goldmaster yazılımmı veriyorduki satışı azalsın 2 gün önce bir zahmet verdi millet 1.5 aydırlı seyrediyordu bunlar 2mgün seyrettirdi bitti.
zaten goldmaster satışı nerdeyse sıfıra inmişti bundan sonra hak getire.
serkanın dediği gibi artık bu millet ne goldmasterın nede sunny yada yazılım yalanı söyleyip sonrada ortada bırakan cihazları almayacaklar alacakları cihaz aynen denildiği gibi yazılım ve paylaşım olacak yoksa artık işi bilen yada sorup almaya çalışan kimse bu cihazları almaz.
benim evimde iki adet reciver var ikiside goldmaster ama bende artık dream kullanıcıları arasına girmek istiyorum![]()
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri