Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: S.vievv artık var

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart S.vievv artık var

Merhaba Arkadaşlar,

Bundan 2 sene önce tüm çevreme yazılım desteği en bol cihaz nedir sorarak goldmaster satın v.s., TPS'lerin şifresi değiştikce sağolsun gecikmelide olsa yazılım çıkıyor, genelim konuya:
    Evde kanal kavgası çıktığı için 2.bir recevier almak istedim yine tartışmasız goldmaster alacaktım ancak fiyatı yüksek geldi gidip bir marketten adı sanı duyulmamış bir cihaz aldım (yerli) ilk güncel kanalları yüklemek için sitesinden güncellemeleri çekip yükledim, tesadüfen fark ettimki TPS ,s.vievv v.s. kanallar otomatik açıyor, bu cihazı alırken bu kanalları hayat boyu açamayacağımı düşünerek aldım, şimdi soruyorum goldmaster'da 2 yıldır birkez çözülemeyen s.vievv kanalları için kimse bir çözüm bulamazken bu ismi duyulmamış cihazlar nasıl çözüyor bu mudur yazılım desteği???????

Saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o markasız cıhazlar satıs yapabılmak ıcın tanıtım amaclı reklamlarla kampanya.cok surmez goreceksın.ve artık tanınmıs markalar kacak korsan yazılım vermıyorlar.yanı marka olana kadar degırmenın suyu akar sonra kesılır.saygılar bu benım dusuncem.bılınmedık markalar yuzunden forum lar suclanamaz burası yazılım bayii de degıl burada bılgıler paylasılır arkadaslık ortamın da sohbet edılır,jenerıklıkler paylasılır.ıyı geceler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    o markasız cıhazlar satıs yapabılmak ıcın tanıtım amaclı reklamlarla kampanya.cok surmez goreceksın.ve artık tanınmıs markalar kacak korsan yazılım vermıyorlar.yanı marka olana kadar degırmenın suyu akar sonra kesılır.saygılar bu benım dusuncem.bılınmedık markalar yuzunden forum lar suclanamaz burası yazılım bayii de degıl burada bılgıler paylasılır arkadaslık ortamın da sohbet edılır,jenerıklıkler paylasılır.ıyı geceler.
    Sana katılıyorum üstelik bu firmalar aynı zamanda bu malum kanalların yasal kartlarını'da satıyorlar eğer devamlı yazılıma ağırlık verseler kart'ları satamazlar.Yani bir nevi ticari denge.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben kesinlikle bu forumu felan suçlamadım yanlış anlaşılmasın goldmaster'ın bu şekilde yazılımı hiçbir forum sitesinde yayınlanmadı buna dikkat çekmek istedim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uydu dunya sın da kandırmacalar cok.uyanık fırmalar cok.bu forum da arastırıpta alınsa daha ıyı olur.bızler sız ustadlar hep dogru bılgılerı paylasmaktayız.saygılar ıyı geceler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yeni modellere var....

Dikkat ettimde GM yazılımları artık sadece yeni modeller için yapıyor. Benim gibi eski model (9400VCI) kullanıcılarıda ha bu gün, ha yarın diye bekleyip duruyor.
    Sanırım firmanın satış için belirlediği birşey. Eskileri değiştirin demeye getiriyor.
    Tamam sağlam, geçişler hızlı, sorunsuz ama 2 sene destek verip sonra bunu kesmek te bek hoş değil hani...

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Almayin Bu Cİhazlari KardeŞİm Sorun Bİter

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu an yazılım desteği çoğu cihaz için yok malesef zamanında cihazlar peynir ekmek gibi satılıyordu ve aç bir piyasa vardı şu an itibariyle ortalık uydu satışına doydu ve firmalarda bunun bilincindedir elbette

hemen hemen uydu cihazı olmayan ev kalmadı şu an itibariyle ve adamlar istedikleri satış hedefine ulaştı cepleri parayla doldu ama artık o evlerin tekrar cihaz almayacağını biliyorlar sonuçta bu bir ticaret ve satış tekniğidir onlarda sadece bunu uyguladılar ve oldu bitti benim düşüncem bu şekilde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz eskiden balık tutmak için denize ekmek ufağı serperdik balıklar yeme alışssın diye sonra kancamıza taktığımız yemle balıkları toplardık şu an o firmada bunu yapıyo saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    biz eskiden balık tutmak için denize ekmek ufağı serperdik balıklar yeme alışssın diye sonra kancamıza taktığımız yemle balıkları toplardık şu an o firmada bunu yapıyo saygılarımla

aynen öyle işte dostum bizler büyük bir balık olarak (sazan olabilir )bu firmaların oltalarındaki yemlere takıldık onlarda bizleri yakaladı olayın özeti bu işte kısacası

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri