REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Derbiyi Kim Kazanır?

Katılımcı sayısı
709. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Galatasaray

    357 50.35%
  • FenerBahçe

    299 42.17%
  • Berabere Biter

    53 7.48%
Sayfa 11/14 İlkİlk ... 234567891011121314 SonSon
140 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: 2 Gunluk Bir Anket:) GS-FB Maçı Sizce Ne Olur

  1. #101

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    neyse maca az kaldi ak koyun kara koyun ortaya cikacak

  2. #102

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Zico kayıpsız, Güler derbisiz


    Fenerbahçe Teknik Direktörü, ligde 7 derbinin 6'sını kazandı, birinde berabere kaldı. Galatasaray'ın hocası ise ilk derbisine bugün çıkacak.
    27.4.2008



    Bileği bükülmüyor
    Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki maçı kazanan, şampiyonluk yolunda dev bir adım atacak. Derbinin önemi bu kadarla da sınırlı değil. İki takımın çalıştırıcısı açısından farklı anlamlar taşıyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Süper Lig’de iki sezonda oynadığı 7 derbide rakiplerine müthiş bir üstünlük kurdu. Brezilyalı hoca yönetiminde 6 derbiden galibiyet çıkaran Kanarya, sadece birisinde berabere kaldı.
    Unvan mücadelesi
    Tecrübeli teknik adam, genelde de 12 derbide 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi elde etti. Feldkamp’ın ayrılmasından sonra Galatasaray’ın başına geçen Cevat Güler ise derbi heyecanını ilk kez yaşayacak. Cim Bom’da çeşitli kademelerde görev yapan Güler, takımıyla ilk derbisine şampiyonluk mücadelesinde hayati öneme sahip Fenerbahçe maçıyla çıkacak. Bakalım Zico’nun derbilerdeki üstünlüğü devam mı edecek, yoksa Güler ilk derbisinden mutlu mu ayrılacak.

  3. #103

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Polat'tan tam destek


    Hafta boyunca Florya'da üs kuran Galatasaray'ın patronu, son idmanı da yerinde izledi, takıma destek verdi.
    27.4.2008


    ‘Güvenimiz sonsuz...’
    Galatasaray Başkanı Adnan Polat, resmen Florya’da üs kurdu!.. Hafta boyunca tesislerde takımın durumunu yakından takip eden ve teknik heyetten detaylı bilgi alan Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, son çalışmayı da yerinde izledi. Dünkü antrenmandan yarım saat önce Metin Oktay Tesisleri’ne giden Başkan, futbolculara tam destek verip, derbi motivasyonunu en üst düzeye çıkarmaya çalıştı. Polat, “Takımı buraya kadar siz getirdiniz, camia olarak size güvenimiz sonsuz” dedi.
    Ada’da büyük buluşma
    Fenerbahçe ile oynanacak derbi mücadelesini Ali Sami Yen Stadı’nda Şeref Tribünü’nde izlemeleri için davet edilen Cim Bom’un eski teknik direktörleri, dün akşam saatlerinde Mümtaz Tahincioğlu ve Faruk Bil tarafından Galatasaray Adası’nda konuk edildiler. Bugün ise saat 16.00’da Adnan Polat ve yöneticiler, kulübün eski başkanlarıyla Ada’da bir araya gelerek yemek yiyecekler. Daha sonra hep birlikte karşılaşmayı izlemek üzere stada geçecekler.
    Raşit ALTUN

  4. #104

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Büyük tehlike


    Müthiş mücadele öncesi Galatasaray'da Ayhan, Hakan Şükür, Ümit ve Barış, Fenerbahçe'de ise Alex, Kezman, Colin Kazım ile Yasin ceza sınırında.
    27.4.2008



    Üst üste uyarılar
    Tarihi günlerinden birini yaşayacak olan Ali Sami Yen Stadı’ndaki müthiş derbiden kimin galip çıkacağı sorusu dünyanın dört bir yanında merak edilirken, iki takım teknik heyetinin düşündüğü tek konu 3 puan değil... Galatasaray’da da, Fenerbahçe’de de birçok futbolcunun sarı kart cezası sınırında oluşu, hocaları tedirgin ediyor. Cevat Güler ve Arthur Zico’nun, bu doğrultuda öğrencilerine ucuz ya da basit kart görmemeleri konusunda uyarılarda bulunup, çeşitli önlemler hazırladıkları öğrenildi.
    Olmazsa olmazlar!
    Cim Bom'da Ayhan Akman, Hakan Şükür, Ümit Karan, Barış Özbek ve Uğur Uçar kart sınırında bulunuyor. Bu oyunculardan Uğur, sakatlığı nedeniyle sezonu kapamıştı. Kanarya’da ise Alex, Kezman, Kazım, Yasin ve Roberto Carlos sınırda. Bu futbolculardan Carlos, sakatlığından ötürü Aslan’a karşı forma giyemeyecek. Galatasaray, önümüzdeki hafta Sivas’a konuk olacak, son maçta Oftaş’ı ağırlayacak. Fenerbahçe gelecek hafta evinde Gençlerbirliği’ni ağırlayacak, sonra da Trabzon’a gidecek.

  5. #105

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    İnce hesaplar


    Fenerbahçe derbiyi kazanırsa, gelecek hafta Gençlerbirliği'ni mağlup etmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Bugün tek farklı kazanırsa, Galatasaray'a, 2 maçta 4 puan yetecek. 3 farklı galibiyette, ikili averajı da eline geçirecek. Cim Bom, Fener'i 2 farklı yener, Sivas'a aynı skorla yenilirse, şampiyonluk büyük olasılıkla 3'lü averaja kalacak.
    27.4.2008


    Sadece Galatasaraylı’sı, Fenerbahçeli’si değil, tüm Türkiye derbiye kilitlendi. Bugünkü maçtan çıkacak sonuç, şampiyonluk yarışında bir takımı öne fırlatırken, işleri tam anlamıyla da karıştırabilir. Şimdi herkes elde kağıt kalem, hesap yapıyor. Fenerbahçeli’nin, Galatasaraylı’nın ve 3. sıradaki Sivaslı’nın hesapları ayrı ayrı. Herkes, hangi sonucun kendisine neler getireceğini düşünüyor. İlk maçta rakibini Kadıköy’de 2-0 mağlup eden Fenerbahçe, bugünkü derbiyi kazanması durumunda büyük bir avantaj yakalayacak. Bu durumda Sarı-Lacivertli ekibe şampiyonluğunu ilan etmesi için son 2 haftada 3 puan yetecek. Beraberlik durumunda liderliğini sürdürecek ve ikili averajda Galatasaray’a üstünlük sağlayacak olan Kanarya, Gençlerbirliği ve Trabzon’u yendiği taktirde, rakiplerini beklemeden zaferini ilan edecek. Sivas-Galatasaray mücadelesinin berabere bitmesi durumunda, Fenerbahçe’ye iki maçta 3 puan da yetecek. Ancak Sivas-Galatasaray maçını bir tarafın kazanması durumunda, Fenerbahçe’nin son 2 maçından mutlaka galip ayrılması gerekecek.
    Galatasaray derbiyi tek farklı kazanırsa, 3 puan farkla liderliğe yükselecek ve kalan 2 maçından 4 puan çıkarması durumunda şampiyon olacak. Ancak Sivasspor’a yenilir, Fenerbahçe de Gençler’i yenerse, 3 takımın puanı eşitlenecek. Bu durumda 3’lü averajda iyi olan Kanarya, liderliği yeniden eline geçirecek. Cim Bom’un, bugün iki farklı kazanması, Sivas’a aynı skorla yenilmesi durumunda, Fenerbahçe yine 3’lü averajda liderliği elde edecek, Galatasaray ile Sivas ise genel averaja kalacak. Cim Bom, Sivas’a tek farklı yenilirse, ilk maçı 2-0 kazandığı için rakibine karşı ikili averajda üstünlük sağlayacak.
    Aslan, Kanarya’yı 3 farkla geçerse, rakibine karşı ikili averajda üstünlüğü eline alacak. Ancak Sivas’a yenilirse, iş 3’lü averaja döneceği için Fenerbahçe yine bir adım öne çıkacak. Ancak Sarı-Kırmızılı ekip, derbiyi 3 farkla kazandıktan sonra Sivasspor’u deplasmanda yendiği taktirde, son haftayı beklemeden 2007/08 sezonu şampiyonluğunu ilan edecek.

  6. #106

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Derbi canavarı
    Brezilyalı teknik adam yönetimindeki sarı-lacivertliler ezeli rakipleriyle yaptığı 7 lig maçında 6 galibiyet 1 beraberlik aldı.


    LİGDE YENİLMİYOR
    Teknik direktör Zico yönetimindeki F.Bahçe, ezeli rakiplerine kök söktürüyor. Zico'lu F.Bahçe, Beşiktaş ve G.Saray ile şu ana kadar yaptığı 7 lig maçından 6'sını kazanırken, 1'inde berabere kaldı, henüz yenilgi tatmadı. Sarı-lacivertliler bu derbilerde 11 gol atarken, kalesinde 4 gol gördü.

    KUPADA ŞANSSIZ
    F.Bahçe; Zico yönetiminde Beşiktaş ile yaptığı 4 lig maçından 3'ünü kazanıp, 1'inde berabere kalırken, G.Saray'ı ise üç maçta da mağlup etmeyi başardı. Türkiye'de ikinci sezonunu geçiren Zico, F.Bahçe'nin başında çıktığı 12 derbi maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik, 2 kez de mağlubiyet aldı.

  7. #107

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Gün bugündür arkadaşlar!
    F.Bahçeli oyuncular zafer yemini ederken kaptan Alex, "Galatasaray'ı yenip bu işi bitireceğiz" dedi.


    YÜREĞİMİZLE OYNAYACAĞIZ
    F.Bahçeli oyuncular şampiyonluk düğümünü çözecek bugünkü derbide galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Futbolcular dün kendi aralarında yaptıkları toplantıda galibiyet yemini ederken, "Gün bugündür arkadaşlar. Herkes beraberlik için oynayacağımızı sanıyor ama biz Ali Sami Yen'e galibiyet için gideceğiz. G.Saray'ı kendi sahasında yeneceğiz. Sahaya yüreğimizi koyacağız ve maçı kazanacağız" dediler.

    LİGİN FİNAL KARŞILAŞMASI
    KAPTAN Alex
    de toplantıda bir konuşma yaparak "Bu maçı alıp işi bitireceğiz. Gelecek hafta Kadıköy'de G.Birliği'ni de yenerek taraftarımızın önünde şampiyonluk turunu atalım. Artık işin sonuna geldik. Bu noktadan sonra avantaj kaybedemeyiz" ifadesini kullandı. Lugano da, "Ligin final maçına çıkıyoruz. Uluslararası tecrübeye sahip birçok oyuncumuz var. Bunu kullanıp derbiden zaferle ayrılacağız" diye konuştu.

  8. #108

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Volkan: Oynarım

    Hafta içinde bazı idmanları kasığındaki sakatlıklar nedeniyle yarım bırakan Volkan Demirel, derbiye hazır olduğunu söyledi. Milli kaleci, "En ufak bir risk olduğunu düşünsem sahaya çıkmam. F.Bahçe'de herkesin yeri dolar. Kendime güveniyorum ve şans verilirse kaleyi koruyacağım. Bu maçı kazanacağız" diye konuştu.

  9. #109

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Taraftar ve yöneticiler uğurluyor

    F.BAHÇE kafilesini derbiye yönetim ve taraftarlar uğurlayacak. Sarı-lacivertli taraftarların Samandıra'da toplandıktan sonra takım otobüsüne köprü yoluna kadar eşlik edecekleri bildirildi. Ayrıca birçok yöneticinin de takımı stada götürmeleri bekleniyor. Başkan Aziz Yıldırım cezası nedeniyle stada giremeyecek.

  10. #110

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Kasasını doldurdu
    Sarı-kırmızılı yönetimin, bilet forma ve tişört satışlarından 3 milyon YTL gelir sağladığı bildirildi.


    YÖNETİM MEMNUN
    G.Saray'da derbi bereketi... Sarı-kırmızılı yönetimin F.Bahçe ile bugün oynayacağı karşılaşmadan şimdiye kadar 3 milyon YTL gelir elde ettiği öğrenildi. Bilet satışlarından 2 milyon YTL geldiği bildirilirken, forma ve tişört satışlarında da 1 milyon YTL ciroya ulaşıldığı kaydedildi.

    BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
    Derbi için bastırılan ve dün 15 YTL'den satışa sunulan kırmızı renkteki tişörtlere taraftarların büyük ilgi gösterdiği ifade edildi. Forma satışlarında da bir haftadır patlama yaşanıyor. Yönetimin, bugün özellikle Mecidiyeköydeki G.Saray Store'da rekor satış beklediği vurgulandı.

Sayfa 11/14 İlkİlk ... 234567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •