Sen bunlarý külahýma anlat!..
Kan aðlayan çiftçi daha fazla masala dayanamadý ve Baþbakan’a patladý
Denizli Acýpayam’da fabrika açýlýþýna katýlan Baþbakan Erdoðan, kürsüde yine ekonomik baþarýlarýný (!) anlatýnca çiftçinin sabrý taþtý: “Sayýn Baþbakan, sayýn Baþbakan! Mazot kaç lira oldu? Ben çiftçiyim, yað bile alamýyoruz. Sen bunlarý benim külahýma anlat!”
Çiftçiden Baþbakan’a isyan
Denizli’de açýlýþa katýlan Erdoðan, ekonomiye iliþkin pembe masallar anlatýrken, kalabalýktaki bir çiftçi, “Sayýn Baþbakan! Mazot kaç lira oldu? Ben çiftçiyim, yað bile alamýyoruz. Sen bunlarý benim külahýma anlat” diye baðýrdý
Çardak Havaalaný yeni terminal binasýný açtýktan sonra Denizli’nin Acýpayam Ýlçesi’ndeki Aynes Süt Ürünleri Fabrikasý’nýn açýlýþýna katýlan Baþbakan Recep Tayyip Erdoðan’ýn konuþmasý, bir çiftçinin feryadýna sahne oldu. Erdoðan konuþmasýnda, enflasyonun tek haneli rakamlara indirildiðini, ekonominin iyileþtiðini söyleyince kalabalýktaki bir çiftçi, “Sayýn Baþbakan, sayýn Baþbakan! Mazot kaç lira oldu? Ben çiftçiyim, yað bile alamýyoruz. Sen bunlarý benim külahýma anlat” diye baðýrdý.
Tepki vermedi
Ççiftçiye ikazda bulunulmasýna raðmen çizilen pembe tabloya isyan eden çiftçi, baðýrmayý sürdürünce korumalar önce elleriyle aðzýný kapadý sonra da apar topar alandan uzaklaþtýrdý. Protestoya tepki vermeden konuþmasýna devam eden Erdoðan, yatýrým yapan ve istihdam yaratanlarý millet adýna kutladýðýný söyledi.
Korumalar karga tulumba uzaklaþtýrdý
Baþbakan Erdoðan’ýn korumalarý, kimliði açýklanmayan ve çiftçi olduðu belirtilen bu kiþiye, susmasý için ikazda bulundu. Feryat eden çiftçi baðýrmayý sürdürünce korumalar önce elleriyle aðzýný kapadý sonra da apar topar alandan uzaklaþtýrdý.
Yeniçað...

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri