Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Sen Bunlarý Külahýma anlat!..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Sen Bunlarý Külahýma anlat!..

Sen bunlarý külahýma anlat!..

Kan aðlayan çiftçi daha fazla masala dayanamadý ve Baþbakan’a patladý
    Denizli Acýpayam’da fabrika açýlýþýna katýlan Baþbakan Erdoðan, kürsüde yine ekonomik baþarýlarýný (!) anlatýnca çiftçinin sabrý taþtý: “Sayýn Baþbakan, sayýn Baþbakan! Mazot kaç lira oldu? Ben çiftçiyim, yað bile alamýyoruz. Sen bunlarý benim külahýma anlat!”

Çiftçiden Baþbakan’a isyan
    Denizli’de açýlýþa katýlan Erdoðan, ekonomiye iliþkin pembe masallar anlatýrken, kalabalýktaki bir çiftçi, “Sayýn Baþbakan! Mazot kaç lira oldu? Ben çiftçiyim, yað bile alamýyoruz. Sen bunlarý benim külahýma anlat” diye baðýrdý

Çardak Havaalaný yeni terminal binasýný açtýktan sonra Denizli’nin Acýpayam Ýlçesi’ndeki Aynes Süt Ürünleri Fabrikasý’nýn açýlýþýna katýlan Baþbakan Recep Tayyip Erdoðan’ýn konuþmasý, bir çiftçinin feryadýna sahne oldu. Erdoðan konuþmasýnda, enflasyonun tek haneli rakamlara indirildiðini, ekonominin iyileþtiðini söyleyince kalabalýktaki bir çiftçi, “Sayýn Baþbakan, sayýn Baþbakan! Mazot kaç lira oldu? Ben çiftçiyim, yað bile alamýyoruz. Sen bunlarý benim külahýma anlat” diye baðýrdý.

Tepki vermedi

Ççiftçiye ikazda bulunulmasýna raðmen çizilen pembe tabloya isyan eden çiftçi, baðýrmayý sürdürünce korumalar önce elleriyle aðzýný kapadý sonra da apar topar alandan uzaklaþtýrdý. Protestoya tepki vermeden konuþmasýna devam eden Erdoðan, yatýrým yapan ve istihdam yaratanlarý millet adýna kutladýðýný söyledi.

Korumalar karga tulumba uzaklaþtýrdý
    Baþbakan Erdoðan’ýn korumalarý, kimliði açýklanmayan ve çiftçi olduðu belirtilen bu kiþiye, susmasý için ikazda bulundu. Feryat eden çiftçi baðýrmayý sürdürünce korumalar önce elleriyle aðzýný kapadý sonra da apar topar alandan uzaklaþtýrdý.

Yeniçað...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hýzlý giden at tez yorulur..Devülüasyon deðil memleket duble devülüasyon yaþamakta bakalým Allah sonumuzu hayýrlý ede benzin -mazot 4lira oldumu vay halimize

Kullanýcý Bilgi Menüsü

pek ekonomidende anlamýyorum. acaba ne yapsalarda düzelir diye düþünüyorum. dünyada yaþanan durgunlukmu bizi bu hale getirdi yoksa yanlýþ adýmlar dan dolayýmý böyle olduk...
    bazen gümrük birliði anlaþmasýný iptal etsek ne olur diye de düþünüyorum...ama dediðim gibi ekonomik konulardan pek anlamam...cehalet ne kötü biþeymiþ. düþün düþün ...tur iþin vesselam...
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya görüyorsunuz dimi arkadaþlar insanlar artýk tahammül edemiyor ve ne söylense yalan olduðu açýk ve net ortada tak etti demek uyan eyyyyyy ulu önder ATATÜRK ne hale getirdiler TÜRKÝYEMÝZÝ
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yüz de 47nin istediði bu tip olaylara maðruz kalmaksa fazla yapýlaçak birþey yok ya ananý al gel dese daha kötü deðil mi ama benim üzüldüðüm özgürlüðü kýsýtlanmýyor mu o çiftcinin halini soran kimse yok daha önceleri böyle bir durumda baþbakan ve gülün tepkilerini yaþayanlar hatýrlar ama yarýnlar daha kötü gececek her gesimden güvenini yitirmiþ bir hükümetin baþarýlý olamasý beklenemez diye düþünüyorum ama hükümet yine sýðýnaçak bir liman bulup yine oyunu artýrarak bu zor günlerden oyunu artýrýp daha güçlü olarak karþýmýzda olaçaktýr cünkü memleketin bu durumundan onlar deðil anaysa baþkaný ve asker sucludur bütün acýlarý cekeçek milletime olaçaklarý düþünmek istemiyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri