neden haraç vereyimki milleti enayi yerine koyuyorlar daha önce duymuştum adsl kullanmak için illaki sabit telefon olması gerekmiyor diye hayatta sabit hat kullanmazdım
Evet
Hayır
neden haraç vereyimki milleti enayi yerine koyuyorlar daha önce duymuştum adsl kullanmak için illaki sabit telefon olması gerekmiyor diye hayatta sabit hat kullanmazdım
Bir hizmet karşılığı olmaksızın alınan sabit ücret anayasaya aykırıdır ve kanunsuzdur.Aslında bütün Türk halkı Sabit telefonlarını iptal ettirse, Telekom şirketi mutlaka geri adım atacaktır. Ama nerede o birlik ve beraberlik... Ben göremiyorum. İşte bizim en zayıf yönümüz bu...
Kesinlikle iptal ettirirdim. Konuşmasam bile ücret ödemek zoruma gidiyor.
evet çünkü benim cebimden para çekiyorlar
tamamen katılıyorum dostum zaten herkes şirketlerde dahil olmak üzere cep telefonu kullanmkta yaygın bir şekilde yani abonelerin çoğu hatlarını anlaşıp aynı anda iptal ettirseler iletişim bakımından hiç bir şey kaybetmezler ama sonucunda çok şey kazanırlar
fakat birlik yok işte
![]()
evet kapattırırım adsl var kapatıramıyoruz tanıdığım birçok kişi telekom hattını kapattırdı....haberleşmeden vergi alınmaması lazım alınsa dahil cüzzi fiyat olmasılazım...telekom böyle devam ederse tüm hatlarını kaybeder.. adsl var mecbur kullanıyoruz işte...akıllarını başlarına çeksinler böyle vergi dünyanın hiçbiryerinde yok bazı ülkeler var telefon haberleşmesinden para almıyor..saygılarımla..........:49: :49:
evet kapatırdım konuşmadan ücret ödüyorum ya en çok o zoruma gidiyor
:smiles24:
Cep telefonlarının tamamı bazla çalışıyor bu yüzdende şehir merkezleri ve birçok yerleşim alanı radyason tehtiti altında .Bence sabithatlar güvenli,bazistasyonu yok diye ulaşamamazlık yapmıyor,ayrıca beyin fonksiyonlarımızıda bozmuyor.SABİTHAT İYİDİR
kesinlikle iptal ettirirdim. kesinlikle
evet iptal etirirdim ayda 10 ytl de cepte kalırdı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri