Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: ADSL Şartı Olmasa Sabit Telefonunuzu İptal Ettirirmiyidiniz?

Katılımcı sayısı
991. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

886 89.40%
  • Hayır

105 10.60%
Sayfa 16/21 İlkİlk ... 6789101112131415161718192021 SonSon
205 sonuçtan 151 ile 160 arası

Konu: ADSL Şartı Olmasa Sabit Telefonunuzu İptal Ettirirmiyidiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neden haraç vereyimki milleti enayi yerine koyuyorlar daha önce duymuştum adsl kullanmak için illaki sabit telefon olması gerekmiyor diye hayatta sabit hat kullanmazdım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir hizmet karşılığı olmaksızın alınan sabit ücret anayasaya aykırıdır ve kanunsuzdur.Aslında bütün Türk halkı Sabit telefonlarını iptal ettirse, Telekom şirketi mutlaka geri adım atacaktır. Ama nerede o birlik ve beraberlik... Ben göremiyorum. İşte bizim en zayıf yönümüz bu...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kesinlikle iptal ettirirdim. Konuşmasam bile ücret ödemek zoruma gidiyor.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet çünkü benim cebimden para çekiyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Balıkesir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bir hizmet karşılığı olmaksızın alınan sabit ücret anayasaya aykırıdır ve kanunsuzdur.Aslında bütün Türk halkı Sabit telefonlarını iptal ettirse, Telekom şirketi mutlaka geri adım atacaktır. Ama nerede o birlik ve beraberlik... Ben göremiyorum. İşte bizim en zayıf yönümüz bu...

tamamen katılıyorum dostum zaten herkes şirketlerde dahil olmak üzere cep telefonu kullanmkta yaygın bir şekilde yani abonelerin çoğu hatlarını anlaşıp aynı anda iptal ettirseler iletişim bakımından hiç bir şey kaybetmezler ama sonucunda çok şey kazanırlar
    fakat birlik yok işte

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fun 001

evet kapattırırım adsl var kapatıramıyoruz tanıdığım birçok kişi telekom hattını kapattırdı....haberleşmeden vergi alınmaması lazım alınsa dahil cüzzi fiyat olmasılazım...telekom böyle devam ederse tüm hatlarını kaybeder.. adsl var mecbur kullanıyoruz işte...akıllarını başlarına çeksinler böyle vergi dünyanın hiçbiryerinde yok bazı ülkeler var telefon haberleşmesinden para almıyor..saygılarımla..........:49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet kapatırdım konuşmadan ücret ödüyorum ya en çok o zoruma gidiyor
    :smiles24:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cep telefonlarının tamamı bazla çalışıyor bu yüzdende şehir merkezleri ve birçok yerleşim alanı radyason tehtiti altında .Bence sabithatlar güvenli,bazistasyonu yok diye ulaşamamazlık yapmıyor,ayrıca beyin fonksiyonlarımızıda bozmuyor.SABİTHAT İYİDİR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle iptal ettirirdim. kesinlikle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet iptal etirirdim ayda 10 ytl de cepte kalırdı

Sayfa 16/21 İlkİlk ... 6789101112131415161718192021 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri