evetttttttttttttttt
Evet
Hayır
evetttttttttttttttt
İnanın ev telefonunu kullanmıyorum bile ama internet uğruna katlanıyorum.
resmen haraç veriyormuşum gibi hissediyorum,kanıma dokunuyor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kesinlikle evet
anında kapatırım ne bu ya konuşmadığımız halde adamlar sabit bir ücret alıyor yasal olmadığı halde türk telekomu kınıyorum
Arkadaşlar merhaba.Fikirlerinize çok ama çok fazla katılıyorum.Fakat düşünelim isterseniz telekom kim sattı.AKP. Daha önce bu varmıydı yani sabit ücret vardı ama istedigimiz saat te kullanıyorduk.Şimdi altın yumurtlayan tavuk kesildi.Kardeşim madem sattın şartlarıda önceden belirle şu şu şu şekilde olacak diye.yazıktır bu millete her abone 15 ytl havadan para veriyor çarp abone sayısına ne kadar yüksek miktarları buluyor.22 yıllık esnafım iki hattım vardı yaklaşık birbuçuk yıl önce iptal ettim birini adsl olmasa bunu da iptal ettiririm.Saygılar.
Evet bende bu olayı duymuştum fakat bir türlü vakit bulupta telekoma gitmek kısmet olmadı. Ben bu konuyu araştırıp kesinlikle sabit hattı kapatmayı düşünürüm zaten herkezin elinde bir değil iki cep telefonu var ve sabit hattan daha ucuza görüşüyoruz iş yerleri bence hariç sabit hattları kapatmak lazım herkeze kolay gelsin... :45:
kesinlikle kapatırdım. kullnmadığım halde niye para vereyim
görünen o ki eğer bugün telekom fırsat verse bütün aboneleri gidecek elindenama müstahaktır haketti çünkü!!
evet abi hiç düşünmeden iptal ettirirdim.Yahu allah aşkım bir bakınya görüşme ücretinden çok vergi bu nedir arkadaş nasıl bir düzen bu ya birileri çıkıpta şu türk telekom tekeline ne zaman dur diyecek ama yokki bu ülke başında öyle vatandaşı düşünen ülke büyüyü lütfen lütfen yardım
hiç düşünmeden iptal ettirirdim.hiç konuşmadan ücret ödemek nerede görülmüş adamlar istedikleri gibi bizleri yolunmuş kaz gibi yoluyorlar.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri