Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: ADSL Şartı Olmasa Sabit Telefonunuzu İptal Ettirirmiyidiniz?

Katılımcı sayısı
991. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

886 89.40%
  • Hayır

105 10.60%
Sayfa 20/21 İlkİlk ... 101112131415161718192021 SonSon
205 sonuçtan 191 ile 200 arası

Konu: ADSL Şartı Olmasa Sabit Telefonunuzu İptal Ettirirmiyidiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evetttttttttttttttt

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart hemde hemen iptal ettiririm

İnanın ev telefonunu kullanmıyorum bile ama internet uğruna katlanıyorum.
    resmen haraç veriyormuşum gibi hissediyorum,kanıma dokunuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle evet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anında kapatırım ne bu ya konuşmadığımız halde adamlar sabit bir ücret alıyor yasal olmadığı halde türk telekomu kınıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar merhaba.Fikirlerinize çok ama çok fazla katılıyorum.Fakat düşünelim isterseniz telekom kim sattı.AKP. Daha önce bu varmıydı yani sabit ücret vardı ama istedigimiz saat te kullanıyorduk.Şimdi altın yumurtlayan tavuk kesildi.Kardeşim madem sattın şartlarıda önceden belirle şu şu şu şekilde olacak diye.yazıktır bu millete her abone 15 ytl havadan para veriyor çarp abone sayısına ne kadar yüksek miktarları buluyor.22 yıllık esnafım iki hattım vardı yaklaşık birbuçuk yıl önce iptal ettim birini adsl olmasa bunu da iptal ettiririm.Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı harkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    adsl nin sabit telefonla alakası yok arkdaşlar.benim bir komşum sabit telefonu kapattırdı ama adsl yi kullanıyor bende daha yeni öğrendim.isterseniz bir sorun daha sağlıklı bilgi için telekom a
    Evet bende bu olayı duymuştum fakat bir türlü vakit bulupta telekoma gitmek kısmet olmadı. Ben bu konuyu araştırıp kesinlikle sabit hattı kapatmayı düşünürüm zaten herkezin elinde bir değil iki cep telefonu var ve sabit hattan daha ucuza görüşüyoruz iş yerleri bence hariç sabit hattları kapatmak lazım herkeze kolay gelsin... :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle kapatırdım. kullnmadığım halde niye para vereyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

görünen o ki eğer bugün telekom fırsat verse bütün aboneleri gidecek elinden ama müstahaktır haketti çünkü!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet abi hiç düşünmeden iptal ettirirdim.Yahu allah aşkım bir bakınya görüşme ücretinden çok vergi bu nedir arkadaş nasıl bir düzen bu ya birileri çıkıpta şu türk telekom tekeline ne zaman dur diyecek ama yokki bu ülke başında öyle vatandaşı düşünen ülke büyüyü lütfen lütfen yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç düşünmeden iptal ettirirdim.hiç konuşmadan ücret ödemek nerede görülmüş adamlar istedikleri gibi bizleri yolunmuş kaz gibi yoluyorlar.

Sayfa 20/21 İlkİlk ... 101112131415161718192021 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri