Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: ADSL Şartı Olmasa Sabit Telefonunuzu İptal Ettirirmiyidiniz?

Katılımcı sayısı
991. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

886 89.40%
  • Hayır

105 10.60%
Sayfa 6/21 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon
205 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: ADSL Şartı Olmasa Sabit Telefonunuzu İptal Ettirirmiyidiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iptal ettirelimde arkadaslar!!!!! evde coluk cocugu olanlar için de düsünürsek bi.....cep telefonu her zaman saglıklı olmayabiliyor.. sarjı bitebiliyo kontörü o an için olmayabiliyor.... :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adsl de tlf şard deyil iptal ettire bilir siniz tlf kapattıra bilir siniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir saniye bile bekletmezdim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabiki iptal ettirirdim hiç kullanmadığım telefon için vergi ödüyorum saçmalıktan başka birşey değil bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yahu evde kişi başına neredeyse 2 adet cep telefonu var eve internet alalım dedik başımıza gelmeyen kalmadı hepsi şirket bunların para tuzaklarından başka hiç bir kaliteli hizmetleri yok ondan sonra çıkıp türkiyede adsl kullanımı çok az diyorlar kardeşim adım başı para derseniz millet ne yapsın yok adsl alabilmeniz için sabit ev telefonu çektirin bize sonra gelin hayır kardeşim ben sabit telefon kullanmak istemiyorum sabit ücret ödemek istemiyorum çekeceksen gel tak adsl'yi telefon bağlantı ücreti adsl bağlantı ücreti yok şahsen müracaat edeceksin konuşsanda konuşmasanda bize her ay para ödeyeceksin sen işi bukadar çoğaltıp uğraşacak duruma getirirsen bu millette internet felen çektirmez ya koşullarını değiştir yada azınlıkla yetin arkadaşlar bu sözlerin hepsi telekom yetkili ve yöneticilerinedir.Ankete verilecek cevap tabiki iptal ettirirdim herkese iyi forumlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet iptal ettirirdim.Çünkü verilmeyen bir hizmetin karşılığı alınıyor.Sen bana haberleşme hizmetini sunduktan sonra ücretini talep edebilirsin.Bunlar bizi k....z yerine koyarak abone parası altında yoluyorlar.Buda benim kanıma dokunuyor.Sen pazara malını getirmeden satabilirmisin ki ? Hiç konuşmasanda para talep ediyorsun.Düşüncelerimi açıklama imkanı verdiğiniz için teşekkür ederim.
    EMEK ELEKTRONİK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet para konusunda sıkıntı oluyor. ama ben ettirmezdim. yada ettiremezdim. çünkü telefon gerekli oluyor. çok arıyoruz sağı solu...yoksa bende ettirirdim..
    selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adsl hattı için telefon hattı gerekmediğini herkes blilmiyor. O yüzden bazılarının kafası karışıyor. Evet herkes gibi bende kullanmadığın bir şey için para ödemek istemiyorum. Sabit ücrete hayır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adsl kullanmadığım halde sabit telefonum kullanımda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet kesinlikle iptal ettirirdim.

Sayfa 6/21 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri