Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: ADSL Şartı Olmasa Sabit Telefonunuzu İptal Ettirirmiyidiniz?

Katılımcı sayısı
991. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

886 89.40%
  • Hayır

105 10.60%
Sayfa 7/21 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon
205 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: ADSL Şartı Olmasa Sabit Telefonunuzu İptal Ettirirmiyidiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emekayhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet iptal ettirirdim.Çünkü verilmeyen bir hizmetin karşılığı alınıyor.Sen bana haberleşme hizmetini sunduktan sonra ücretini talep edebilirsin.Bunlar bizi k....z yerine koyarak abone parası altında yoluyorlar.Buda benim kanıma dokunuyor.Sen pazara malını getirmeden satabilirmisin ki ? Hiç konuşmasanda para talep ediyorsun.Düşüncelerimi açıklama imkanı verdiğiniz için teşekkür ederim.
    sen gördünmü hiç devletin vatandaşını koruduğunu, kolladığını, düzen sömürü düzeni ben vatandaşı nasıl yolarım düzeni hakim, her türlü vergiyi vatandaşa vurmuyorlar mı, sağlık ve eğitimde her şeyi devlet mi ödüyor, okullara çeşitli adlar altında ödediğimiz paralar vs. onun için önce vatandaşını koruyan bir devlet düzeninin gelmesi bu ve bunun gibi bir sürü kazıktan bizi koruyabilir.
    Konu engin67 tarafından (29-04-2008 Saat 09:55 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iş yerinde mecburiyetten kullanıyorum evdeki telefonu bu yüzden kapattırdım. işyerindeki fax numarası farklıydı onuda kapattım. ama adamlar sabit ücret almakta haklı bizim gibi herşeyi içine çeken vatandaşlar oldukça......!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende evet diyorum hemen iptal ettirirdim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benimde başımdan şöyle bir olay geçti her ay haracımızı ödüyoruz ama telefonu kullanmıyordum belki ileride bir yerle uzun süre konuşmak icab eder diye yatırdım alacaklı durumdaydım 693 kontörüm vardı ama sene sonunda birde ne görim alacaklıolduğum kontörler kaybolmuş yerine koca bir 0 konmuş bende gittim konuştum adamlar kullanmadığınız için kontörleriniz sıfırlanmıştır dedi bende olay çıkardım kim var kim yok iyice suladım yani hiç düşünmeden kapatın dedim birde kapatmak için dilekçe ver öyle kapanır dediler yani telekom anlayacağınız bir nevi aylık haracını alan bir kurumdur helal etmem hakkım geçti sonuçta Allah'a havale ettim çıktım iyikide kapatmışım sizde kapatın rahatlığa kavuşun derim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hemen iptal ederdim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba
    elimiz bagli mahkumuz kim istyemezki bu lanet mecburiyetten kurtulmayi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle iptal ettirirdim .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede gerek yok zaten telefondan alınan bu sabit ucretler bence telekomu idare ettiriyor sabit ucrette olmasa heralde batacaklar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iptal ettiririm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç düşünmeden iptal ettiririm ama bir yönden mecbur 10 ytl vergi

Sayfa 7/21 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri