Bu haftaki anketimizn konusu ADSL Şartı Olmasa Sabit Telefonunuzu İptal Ettirirmiyidiniz? oylarınızı ve yorumlarınızı 7 gun boyunca bekliyoruz arkadaşlar guzel bir anket olacagı düşüncesindeyim.
Evet
Hayır
Bu haftaki anketimizn konusu ADSL Şartı Olmasa Sabit Telefonunuzu İptal Ettirirmiyidiniz? oylarınızı ve yorumlarınızı 7 gun boyunca bekliyoruz arkadaşlar guzel bir anket olacagı düşüncesindeyim.
Kullandıgım ekipmanlar;
Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium
keee sssiiinnn liiikkk leeeee EVET
hemde hiç düşünmeden iptal ettirirdim
Bende katılıyorum hocam hemen iptal ettiririm
1999dan beri ev telefonum var ve dahada eskiden cep telefonumda var. bu zamana kadar ev telefonuna ciddi olarak ihtiyaç duymadım. adsal hattım olmasa kesinlikle kapattırırdım. boş yere her ay fatura ödüyorum. ona odeyeceğim 15 ytl ile ya 100 kontor alırım yada cep telefonu faturama katkıda bulunurum..
adsl nin sabit telefonla alakası yok arkdaşlar.benim bir komşum sabit telefonu kapattırdı ama adsl yi kullanıyor bende daha yeni öğrendim.isterseniz bir sorun daha sağlıklı bilgi için telekom a
kesinle kapatırım hiç düşünmem bile onlara verecegim her parayla cebe kontur yüklesem güzel olmazmıydı
yanıklarda iz bırakmaz
Kapatmakda kelimemi kaplosunu bile görmek istemezdim
boşuna sabit ücret veriyoruz
evet hemde hemen iptal ederdim yazık her ay 10,50 ytl veriyorum
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri