Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: ADSL Şartı Olmasa Sabit Telefonunuzu İptal Ettirirmiyidiniz?

Katılımcı sayısı
991. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

886 89.40%
  • Hayır

105 10.60%
Sayfa 1/21 1234567891011 ... SonSon
205 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ADSL Şartı Olmasa Sabit Telefonunuzu İptal Ettirirmiyidiniz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ADSL Şartı Olmasa Sabit Telefonunuzu İptal Ettirirmiyidiniz?

Bu haftaki anketimizn konusu ADSL Şartı Olmasa Sabit Telefonunuzu İptal Ettirirmiyidiniz? oylarınızı ve yorumlarınızı 7 gun boyunca bekliyoruz arkadaşlar guzel bir anket olacagı düşüncesindeyim.
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

keee sssiiinnn liiikkk leeeee EVET
    hemde hiç düşünmeden iptal ettirirdim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aynen bende her ay 10 ytl vermek kanıma dokonuyor ya
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart adsl

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynen katılıyorum tamamen haksız alınan bir para niçin adsl için aidat ödüyoruz o zaman sabit ücreti telefon için ödeyelim kota için bir birim fiat koysunlar sanki hangimiz kotamızı dolduruyoruz yada doldurmadığımız kotamız bir sonraki aya aktarılmıyor yada bazen iş nedeniyle interneti aylarca kullanmadığım halde yinede 29 ytl sabit ücreti alma kardeşim tamamen vatandaşın cebine yönelik bir uygulama birileri buna dur demeli bu anketi başlattığınız için çok teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart TELEKOM Görse

Ben de iptal ettirirdim.
    Fakat TELEKOM yetkilileri, bu forumdaki anketi görseler, sabit telefonu iptal ettirmemekle ne kadar iyi yaptıklarını göreceklerdir, kendileri açısından.
    Sabit telefonu hic kullanmadigim halde, ADSL icin sart oldugundan her ay mecburen sabit ucret odemek zorunda kalmak beni uzuyor. TELEKOM'a ebediyyen veda etmek istiyorum. Sabit telefonu iptal ettirmek istersem interneti de iptal ediyorlarmis, sozlesme oyleymis vs. Bu gibi seyler cok sacma, Tuketici Kanununda "Bir mal veya hizmetin satilmasi icin baska bir mal veya hizmet dayatilamaz" diye acikca yaziyor ama TELEKOM, ADSL icin sabit telefonu bal gibi dayatiyor.

Elimden gelen Hakem Heyeti'ne basvurmakti, basvurdum, ilginctir emsal gosterdigim kararlara ragmen Hakem Heyeti, beni degil TELEKOM'u hakli buldu. Bir adim daha ileri gittim, Hakem Heyeti'nin kararina itiraz ederek Adana Tuketici Mahkemesi'ne dava actim ama bu mahkeme de gorev yonunden davayi reddederek Sulh Hukuk Mahkemesi'ne havale etti. Bu gibi davalara Tuketici Mahkemesi bakamazmis, ADSL bir mal veya hizmet degil, "Eser Sozlesmesi" imis vs. Sulh Hukuk Mahkemesi de muhtemelen tekrar Tuketici Mahkemesi'ne yollayacak, oradan da konu Yargitay'a gidecek.

Neticede en son asamaya gelsem dahi elde edebilecegim bir sey yok. Cunku TELEKOM bu defa sabit telefonun sabit ucretini ADSL faturasina ekliyormus. Yani el elde bas basta... İlk noktadan daha kotu noktaya gelecegim. O noktadan sonra sabit ucreti odemeden ADSL hizmeti almak icin mucadeleye devam ettim diyelim, yine Hakem Heyeti, yine Tuketici veya Sulh Hukuk Mahkemeleri, yine Yargitay... Son asamada dahi yine elime gecen bir sey olabilmesi icin bu defa İcra Mahkemesi'ne dava acmam gerekecek. Cunku TELEKOM, mahkeme kararlarina kuzu kuzu uyan bir kurum degil. Bu surec yillarca surecek. Her durusma icin isyerimden izin alacagim, mahkeme kapilarinda uzun uzun bekleyecegim, her dava asamasinda 20 YTL odeyecegim. Mahkemelerin lehime karar verecegine dair bir garanti de yok. Bu gibi durumlarda, yani mahkemeleri kaybettigimde de her dava icin TELEKOM'a 220 YTL avukat ve dava giderleri parasi odeyecegim. Yani zamaniniz ve paraniz varsa TELEKOM'la ugrasin, benden bu kadar.

Sulh Hukuk Mahkemesi'nde su anda ama sanirim daha ileri gidemeyecegim.

Herkese basarilar.

M. Kadir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende katılıyorum hocam hemen iptal ettiririm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1999dan beri ev telefonum var ve dahada eskiden cep telefonumda var. bu zamana kadar ev telefonuna ciddi olarak ihtiyaç duymadım. adsal hattım olmasa kesinlikle kapattırırdım. boş yere her ay fatura ödüyorum. ona odeyeceğim 15 ytl ile ya 100 kontor alırım yada cep telefonu faturama katkıda bulunurum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adsl nin sabit telefonla alakası yok arkdaşlar.benim bir komşum sabit telefonu kapattırdı ama adsl yi kullanıyor bende daha yeni öğrendim.isterseniz bir sorun daha sağlıklı bilgi için telekom a

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Komşunuz

Alıntı harkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    adsl nin sabit telefonla alakası yok arkdaşlar.benim bir komşum sabit telefonu kapattırdı ama adsl yi kullanıyor bende daha yeni öğrendim.isterseniz bir sorun daha sağlıklı bilgi için telekom a
    Ben çok mücadele ettim ve pes ettim. komşunuza mutlaka ulaşmam lazım. Benim bildiğim sabit telefon olmadan ADSL kullanan yok.
    Komşunuzun iletişim bilgilerini verirseniz çok memnun olurum.
    Teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence bu komşun görüşmeye kapattırmıştır.sende sabit tel kapattırdınmı?kapatmadıysan neyi bekliyosun?
    Konu ertan01 tarafından (29-04-2008 Saat 23:40 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/21 1234567891011 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri