Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: ADSL Şartı Olmasa Sabit Telefonunuzu İptal Ettirirmiyidiniz?

Katılımcı sayısı
991. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

886 89.40%
  • Hayır

105 10.60%
Sayfa 14/21 İlkİlk ... 456789101112131415161718192021 SonSon
205 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: ADSL Şartı Olmasa Sabit Telefonunuzu İptal Ettirirmiyidiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ADSL Şartı Olmasa Sabit Telefonunu hemen İptal cep telefonu ondan ucuza geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

turktelekom kazigina hayir. adsl olmasa yarim sn sabit hatti tutmazdim evde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet demirbas Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iptal ettirelimde arkadaslar!!!!! evde coluk cocugu olanlar için de düsünürsek bi.....cep telefonu her zaman saglıklı olmayabiliyor.. sarjı bitebiliyo kontörü o an için olmayabiliyor.... :49:
    ev telefonu çokmu saglıklı?çalınca hemen açılıyormu?cebi olan şarjsız gezmesin.o gibi çoluk çocuu olanda kontörsüz bırakmasın telefonunu yada hatlı alsın...yani ev tel.savunulacak hiçbir tarafı yok.şuan hiçbi çözümde yok.ben geçenlerde biraz araştırdım tepki heryerde var bu konuda fakat dava açıp kazanan var...ama davayı telekom temyize gönderiyor ve dava düşüyor....
    Konu ertan01 tarafından (29-04-2008 Saat 23:11 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart TELEKOM Görse

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    keee sssiiinnn liiikkk leeeee EVET
    hemde hiç düşünmeden iptal ettirirdim
    Ben de iptal ettirirdim.
    Fakat TELEKOM yetkilileri, bu forumdaki anketi görseler, sabit telefonu iptal ettirmemekle ne kadar iyi yaptıklarını göreceklerdir, kendileri açısından.
    Sabit telefonu hic kullanmadigim halde, ADSL icin sart oldugundan her ay mecburen sabit ucret odemek zorunda kalmak beni uzuyor. TELEKOM'a ebediyyen veda etmek istiyorum. Sabit telefonu iptal ettirmek istersem interneti de iptal ediyorlarmis, sozlesme oyleymis vs. Bu gibi seyler cok sacma, Tuketici Kanununda "Bir mal veya hizmetin satilmasi icin baska bir mal veya hizmet dayatilamaz" diye acikca yaziyor ama TELEKOM, ADSL icin sabit telefonu bal gibi dayatiyor.

Elimden gelen Hakem Heyeti'ne basvurmakti, basvurdum, ilginctir emsal gosterdigim kararlara ragmen Hakem Heyeti, beni degil TELEKOM'u hakli buldu. Bir adim daha ileri gittim, Hakem Heyeti'nin kararina itiraz ederek Adana Tuketici Mahkemesi'ne dava actim ama bu mahkeme de gorev yonunden davayi reddederek Sulh Hukuk Mahkemesi'ne havale etti. Bu gibi davalara Tuketici Mahkemesi bakamazmis, ADSL bir mal veya hizmet degil, "Eser Sozlesmesi" imis vs. Sulh Hukuk Mahkemesi de muhtemelen tekrar Tuketici Mahkemesi'ne yollayacak, oradan da konu Yargitay'a gidecek.

Neticede en son asamaya gelsem dahi elde edebilecegim bir sey yok. Cunku TELEKOM bu defa sabit telefonun sabit ucretini ADSL faturasina ekliyormus. Yani el elde bas basta... İlk noktadan daha kotu noktaya gelecegim. O noktadan sonra sabit ucreti odemeden ADSL hizmeti almak icin mucadeleye devam ettim diyelim, yine Hakem Heyeti, yine Tuketici veya Sulh Hukuk Mahkemeleri, yine Yargitay... Son asamada dahi yine elime gecen bir sey olabilmesi icin bu defa İcra Mahkemesi'ne dava acmam gerekecek. Cunku TELEKOM, mahkeme kararlarina kuzu kuzu uyan bir kurum degil. Bu surec yillarca surecek. Her durusma icin isyerimden izin alacagim, mahkeme kapilarinda uzun uzun bekleyecegim, her dava asamasinda 20 YTL odeyecegim. Mahkemelerin lehime karar verecegine dair bir garanti de yok. Bu gibi durumlarda, yani mahkemeleri kaybettigimde de her dava icin TELEKOM'a 220 YTL avukat ve dava giderleri parasi odeyecegim. Yani zamaniniz ve paraniz varsa TELEKOM'la ugrasin, benden bu kadar.

Sulh Hukuk Mahkemesi'nde su anda ama sanirim daha ileri gidemeyecegim.

Herkese basarilar.

M. Kadir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Komşunuz

Alıntı harkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    adsl nin sabit telefonla alakası yok arkdaşlar.benim bir komşum sabit telefonu kapattırdı ama adsl yi kullanıyor bende daha yeni öğrendim.isterseniz bir sorun daha sağlıklı bilgi için telekom a
    Ben çok mücadele ettim ve pes ettim. komşunuza mutlaka ulaşmam lazım. Benim bildiğim sabit telefon olmadan ADSL kullanan yok.
    Komşunuzun iletişim bilgilerini verirseniz çok memnun olurum.
    Teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Oran öyle böyle degil % 88 kısım iptal ettirim diyor telekom yetkilileri bu anketi mutlaka göruyorlardır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Telekom yetkilileri işine gelmiyeni görmezler.Çünkü tabiri caizse kaz yolar gibi yoluyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

parayı yoldan tırmıkla topluyoruz sanki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle iptal ettirirdim bıktım her ay boşuna sabit ücret ödemekten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mahkemeye vermeye düşünüyorum sakaryada bir kişi davayı kazanmış diye gazetede okudum fatura geliyor 40 ytl 25 ytl si vergi ve sabit ücret devleti göreve çağırıyorum bu soyguna dur deyin artık yeeeeeeeeeeteeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr.

Sayfa 14/21 İlkİlk ... 456789101112131415161718192021 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri