arkadaşlara katılıyorum hemen iptal ettirirdim
niye boşuna para verelim ki
Evet
Hayır
arkadaşlara katılıyorum hemen iptal ettirirdim
niye boşuna para verelim ki
helel sana toprağım devam arkandayız maviufuklar kardeşim inşallah kazanırsın buda bir emsal teşkil eder
hemde hiç düşünmeden iptal ettiridim.![]()
bence bu komşun görüşmeye kapattırmıştır.sende sabit tel kapattırdınmı?kapatmadıysan neyi bekliyosun?
Konu ertan01 tarafından (29-04-2008 Saat 23:40 ) değiştirilmiştir.
sabit telefon olmadan ADSL kullanılamaz diye biliyorum arkadaşlar.
Kesinlikle evet hemen kapattırırdım
arkadaşlar bende sizlere katılıyorum öyle bir şey olsa hemen yarına kalmaz kapatırım
hemen iptal ettirirdim iyi bir konu açmışsınız sizi tebrik ederim.ptt ,yi özelleştirdiler. yatırdığımız sabit ücret adı altında alınan yabancı sermayeye gidiyor.eski tarifelerde sabit ücrette konuşmadan düşülüyordu şimdi oda yok aklım almıyor gittim itiraz ettim kapatayım dedim adsl,de kapatılır dediler .inşallah sesimizi duyarlar da bir düzenleme getirirler...
böyle giderse adsl nizde telefononuzda yerin dibine girsin deyip kapatacam resmen bizi her ay kazıklayıp cmylmz a yediriyorlar hükümette aldığı kdv nin ve verginin derdinde vatandaş kazııklanmış ne var umrundamı ama hatrı sayılır bir toplu iptal etme olsa bazı şeyler değişir örneğin bir gün belirleyip adsl kullanıcıları kapatmaya gitsin o zaman ses imiz duyulur
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri