hiç zaman kaybetmeden kapatýrdým.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
hiç zaman kaybetmeden kapatýrdým.
ADSL Þartý Olmasa Sabit Telefonunuzu Ýptal Ettirirdim.bu nedenle türk telekomun çok kayýp verdi veþimdi yoðun reklamlara baþladý
Fax ve adsl olmazsa idi kesinlikle iptal ettirirdim....
ben her þekilde iptal ettirirdim çünkü extradan para vermeye gerek yok![]()
hemen iptal ettirirdim bedavadan para ödüyoruz
konuþ konuþma ödemek þart katýlýyorum arkadaþlar
ewet kapattýrýrdým.çünkü sabit ücret olayý çok canýmý sýkýyor.1 ytl deil 2 ytl deil 6,89 ytl her ay sabit ücret olarak ödenmes ki.kesinlikle kapattýrýrdým.bu ADSL de bi çare bulurlarsa inþallah bulurlar o zaman ne yapacaklar bakalým.
Hem herhangi bir hizmet vermeden para al,bunun adý olsa olsa hat kirasý olabilir.Devlette bundan KDV ve en ilginci Özel Ýletiþim Vergisi alsýn.Aslýnda görüþme bedelinden özel iletiþim vergisi almasý gerekir.... Haram zýkkým olsun....
iptal ettirelimde arkadaslar!!!!! evde coluk cocugu olanlar için de düsünürsek bi.....cep telefonu her zaman saglýklý olmayabiliyor.. sarjý bitebiliyo kontörü o an için olmayabiliyor.... :49:
ev telefonu çokmu saglýklý?çalýnca hemen açýlýyormu?cebi olan þarjsýz gezmesin.o gibi çoluk çocuu olanda kontörsüz býrakmasýn telefonunu yada hatlý alsýn...yani ev tel.savunulacak hiçbir tarafý yok.þuan hiçbi çözümde yok.ben geçenlerde biraz araþtýrdým tepki heryerde var bu konuda fakat dava açýp kazanan var...ama davayý telekom temyize gönderiyor ve dava düþüyor....![]()
Konu ertan01 tarafýndan (29-04-2008 Saat 23:11 ) deðiþtirilmiþtir.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri