Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: ADSL Þartý Olmasa Sabit Telefonunuzu Ýptal Ettirirmiyidiniz?

Katýlýmcý sayýsý
991. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

886 89.40%
  • Hayýr

105 10.60%
Sayfa 7/21 ÝlkÝlk 1234567891011121314151617 ... SonSon
205 sonuçtan 61 ile 70 arasý

Konu: ADSL Þartý Olmasa Sabit Telefonunuzu Ýptal Ettirirmiyidiniz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

adsl de tlf þard deyil iptal ettire bilir siniz tlf kapattýra bilir siniz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bir saniye bile bekletmezdim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tabiki iptal ettirirdim hiç kullanmadýðým telefon için vergi ödüyorum saçmalýktan baþka birþey deðil bence

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yahu evde kiþi baþýna neredeyse 2 adet cep telefonu var eve internet alalým dedik baþýmýza gelmeyen kalmadý hepsi þirket bunlarýn para tuzaklarýndan baþka hiç bir kaliteli hizmetleri yok ondan sonra çýkýp türkiyede adsl kullanýmý çok az diyorlar kardeþim adým baþý para derseniz millet ne yapsýn yok adsl alabilmeniz için sabit ev telefonu çektirin bize sonra gelin hayýr kardeþim ben sabit telefon kullanmak istemiyorum sabit ücret ödemek istemiyorum çekeceksen gel tak adsl'yi telefon baðlantý ücreti adsl baðlantý ücreti yok þahsen müracaat edeceksin konuþsanda konuþmasanda bize her ay para ödeyeceksin sen iþi bukadar çoðaltýp uðraþacak duruma getirirsen bu millette internet felen çektirmez ya koþullarýný deðiþtir yada azýnlýkla yetin arkadaþlar bu sözlerin hepsi telekom yetkili ve yöneticilerinedir.Ankete verilecek cevap tabiki iptal ettirirdim herkese iyi forumlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Evet iptal ettirirdim.Çünkü verilmeyen bir hizmetin karþýlýðý alýnýyor.Sen bana haberleþme hizmetini sunduktan sonra ücretini talep edebilirsin.Bunlar bizi k....z yerine koyarak abone parasý altýnda yoluyorlar.Buda benim kanýma dokunuyor.Sen pazara malýný getirmeden satabilirmisin ki ? Hiç konuþmasanda para talep ediyorsun.Düþüncelerimi açýklama imkaný verdiðiniz için teþekkür ederim.
    EMEK ELEKTRONÝK

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý emekayhan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Evet iptal ettirirdim.Çünkü verilmeyen bir hizmetin karþýlýðý alýnýyor.Sen bana haberleþme hizmetini sunduktan sonra ücretini talep edebilirsin.Bunlar bizi k....z yerine koyarak abone parasý altýnda yoluyorlar.Buda benim kanýma dokunuyor.Sen pazara malýný getirmeden satabilirmisin ki ? Hiç konuþmasanda para talep ediyorsun.Düþüncelerimi açýklama imkaný verdiðiniz için teþekkür ederim.
    sen gördünmü hiç devletin vatandaþýný koruduðunu, kolladýðýný, düzen sömürü düzeni ben vatandaþý nasýl yolarým düzeni hakim, her türlü vergiyi vatandaþa vurmuyorlar mý, saðlýk ve eðitimde her þeyi devlet mi ödüyor, okullara çeþitli adlar altýnda ödediðimiz paralar vs. onun için önce vatandaþýný koruyan bir devlet düzeninin gelmesi bu ve bunun gibi bir sürü kazýktan bizi koruyabilir.
    Konu engin67 tarafýndan (29-04-2008 Saat 09:55 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Evet para konusunda sýkýntý oluyor. ama ben ettirmezdim. yada ettiremezdim. çünkü telefon gerekli oluyor. çok arýyoruz saðý solu...yoksa bende ettirirdim..
    selametle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Adsl hattý için telefon hattý gerekmediðini herkes blilmiyor. O yüzden bazýlarýnýn kafasý karýþýyor. Evet herkes gibi bende kullanmadýðýn bir þey için para ödemek istemiyorum. Sabit ücrete hayýr..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

adsl kullanmadýðým halde sabit telefonum kullanýmda

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Evet kesinlikle iptal ettirirdim.

Sayfa 7/21 ÝlkÝlk 1234567891011121314151617 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri