Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: ADSL Þartý Olmasa Sabit Telefonunuzu Ýptal Ettirirmiyidiniz?

Katýlýmcý sayýsý
991. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

886 89.40%
  • Hayýr

105 10.60%
Sayfa 7/21 ÝlkÝlk 1234567891011121314151617 ... SonSon
205 sonuçtan 61 ile 70 arasý

Konu: ADSL Þartý Olmasa Sabit Telefonunuzu Ýptal Ettirirmiyidiniz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý emekayhan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Evet iptal ettirirdim.Çünkü verilmeyen bir hizmetin karþýlýðý alýnýyor.Sen bana haberleþme hizmetini sunduktan sonra ücretini talep edebilirsin.Bunlar bizi k....z yerine koyarak abone parasý altýnda yoluyorlar.Buda benim kanýma dokunuyor.Sen pazara malýný getirmeden satabilirmisin ki ? Hiç konuþmasanda para talep ediyorsun.Düþüncelerimi açýklama imkaný verdiðiniz için teþekkür ederim.
    sen gördünmü hiç devletin vatandaþýný koruduðunu, kolladýðýný, düzen sömürü düzeni ben vatandaþý nasýl yolarým düzeni hakim, her türlü vergiyi vatandaþa vurmuyorlar mý, saðlýk ve eðitimde her þeyi devlet mi ödüyor, okullara çeþitli adlar altýnda ödediðimiz paralar vs. onun için önce vatandaþýný koruyan bir devlet düzeninin gelmesi bu ve bunun gibi bir sürü kazýktan bizi koruyabilir.
    Konu engin67 tarafýndan (29-04-2008 Saat 09:55 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iþ yerinde mecburiyetten kullanýyorum evdeki telefonu bu yüzden kapattýrdým. iþyerindeki fax numarasý farklýydý onuda kapattým. ama adamlar sabit ücret almakta haklý bizim gibi herþeyi içine çeken vatandaþlar oldukça......!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende evet diyorum hemen iptal ettirirdim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Benimde baþýmdan þöyle bir olay geçti her ay haracýmýzý ödüyoruz ama telefonu kullanmýyordum belki ileride bir yerle uzun süre konuþmak icab eder diye yatýrdým alacaklý durumdaydým 693 kontörüm vardý ama sene sonunda birde ne görim alacaklýolduðum kontörler kaybolmuþ yerine koca bir 0 konmuþ bende gittim konuþtum adamlar kullanmadýðýnýz için kontörleriniz sýfýrlanmýþtýr dedi bende olay çýkardým kim var kim yok iyice suladým yani hiç düþünmeden kapatýn dedim birde kapatmak için dilekçe ver öyle kapanýr dediler yani telekom anlayacaðýnýz bir nevi aylýk haracýný alan bir kurumdur helal etmem hakkým geçti sonuçta Allah'a havale ettim çýktým iyikide kapatmýþým sizde kapatýn rahatlýða kavuþun derim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hemen iptal ederdim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

merhaba
    elimiz bagli mahkumuz kim istyemezki bu lanet mecburiyetten kurtulmayi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kesinlikle iptal ettirirdim .

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bencede gerek yok zaten telefondan alýnan bu sabit ucretler bence telekomu idare ettiriyor sabit ucrette olmasa heralde batacaklar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iptal ettiririm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hiç düþünmeden iptal ettiririm ama bir yönden mecbur 10 ytl vergi

Sayfa 7/21 ÝlkÝlk 1234567891011121314151617 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri