evetttttttttttttttt
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
evetttttttttttttttt
Ýnanýn ev telefonunu kullanmýyorum bile ama internet uðruna katlanýyorum.
resmen haraç veriyormuþum gibi hissediyorum,kanýma dokunuyor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kesinlikle evet
anýnda kapatýrým ne bu ya konuþmadýðýmýz halde adamlar sabit bir ücret alýyor yasal olmadýðý halde türk telekomu kýnýyorum
Arkadaþlar merhaba.Fikirlerinize çok ama çok fazla katýlýyorum.Fakat düþünelim isterseniz telekom kim sattý.AKP. Daha önce bu varmýydý yani sabit ücret vardý ama istedigimiz saat te kullanýyorduk.Þimdi altýn yumurtlayan tavuk kesildi.Kardeþim madem sattýn þartlarýda önceden belirle þu þu þu þekilde olacak diye.yazýktýr bu millete her abone 15 ytl havadan para veriyor çarp abone sayýsýna ne kadar yüksek miktarlarý buluyor.22 yýllýk esnafým iki hattým vardý yaklaþýk birbuçuk yýl önce iptal ettim birini adsl olmasa bunu da iptal ettiririm.Saygýlar.
Evet bende bu olayý duymuþtum fakat bir türlü vakit bulupta telekoma gitmek kýsmet olmadý. Ben bu konuyu araþtýrýp kesinlikle sabit hattý kapatmayý düþünürüm zaten herkezin elinde bir deðil iki cep telefonu var ve sabit hattan daha ucuza görüþüyoruz iþ yerleri bence hariç sabit hattlarý kapatmak lazým herkeze kolay gelsin... :45:
kesinlikle kapatýrdým. kullnmadýðým halde niye para vereyim
görünen o ki eðer bugün telekom fýrsat verse bütün aboneleri gidecek elindenama müstahaktýr haketti çünkü!!
evet abi hiç düþünmeden iptal ettirirdim.Yahu allah aþkým bir bakýnya görüþme ücretinden çok vergi bu nedir arkadaþ nasýl bir düzen bu ya birileri çýkýpta þu türk telekom tekeline ne zaman dur diyecek ama yokki bu ülke baþýnda öyle vatandaþý düþünen ülke büyüyü lütfen lütfen yardým
hiç düþünmeden iptal ettirirdim.hiç konuþmadan ücret ödemek nerede görülmüþ adamlar istedikleri gibi bizleri yolunmuþ kaz gibi yoluyorlar.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri