Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: ADSL Þartý Olmasa Sabit Telefonunuzu Ýptal Ettirirmiyidiniz?

Katýlýmcý sayýsý
991. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

886 89.40%
  • Hayýr

105 10.60%
Sayfa 20/21 ÝlkÝlk ... 101112131415161718192021 SonSon
205 sonuçtan 191 ile 200 arasý

Konu: ADSL Þartý Olmasa Sabit Telefonunuzu Ýptal Ettirirmiyidiniz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evetttttttttttttttt

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart hemde hemen iptal ettiririm

Ýnanýn ev telefonunu kullanmýyorum bile ama internet uðruna katlanýyorum.
    resmen haraç veriyormuþum gibi hissediyorum,kanýma dokunuyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kesinlikle evet

Kullanýcý Bilgi Menüsü

anýnda kapatýrým ne bu ya konuþmadýðýmýz halde adamlar sabit bir ücret alýyor yasal olmadýðý halde türk telekomu kýnýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar merhaba.Fikirlerinize çok ama çok fazla katýlýyorum.Fakat düþünelim isterseniz telekom kim sattý.AKP. Daha önce bu varmýydý yani sabit ücret vardý ama istedigimiz saat te kullanýyorduk.Þimdi altýn yumurtlayan tavuk kesildi.Kardeþim madem sattýn þartlarýda önceden belirle þu þu þu þekilde olacak diye.yazýktýr bu millete her abone 15 ytl havadan para veriyor çarp abone sayýsýna ne kadar yüksek miktarlarý buluyor.22 yýllýk esnafým iki hattým vardý yaklaþýk birbuçuk yýl önce iptal ettim birini adsl olmasa bunu da iptal ettiririm.Saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý harkan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    adsl nin sabit telefonla alakasý yok arkdaþlar.benim bir komþum sabit telefonu kapattýrdý ama adsl yi kullanýyor bende daha yeni öðrendim.isterseniz bir sorun daha saðlýklý bilgi için telekom a
    Evet bende bu olayý duymuþtum fakat bir türlü vakit bulupta telekoma gitmek kýsmet olmadý. Ben bu konuyu araþtýrýp kesinlikle sabit hattý kapatmayý düþünürüm zaten herkezin elinde bir deðil iki cep telefonu var ve sabit hattan daha ucuza görüþüyoruz iþ yerleri bence hariç sabit hattlarý kapatmak lazým herkeze kolay gelsin... :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kesinlikle kapatýrdým. kullnmadýðým halde niye para vereyim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

görünen o ki eðer bugün telekom fýrsat verse bütün aboneleri gidecek elinden ama müstahaktýr haketti çünkü!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet abi hiç düþünmeden iptal ettirirdim.Yahu allah aþkým bir bakýnya görüþme ücretinden çok vergi bu nedir arkadaþ nasýl bir düzen bu ya birileri çýkýpta þu türk telekom tekeline ne zaman dur diyecek ama yokki bu ülke baþýnda öyle vatandaþý düþünen ülke büyüyü lütfen lütfen yardým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hiç düþünmeden iptal ettirirdim.hiç konuþmadan ücret ödemek nerede görülmüþ adamlar istedikleri gibi bizleri yolunmuþ kaz gibi yoluyorlar.

Sayfa 20/21 ÝlkÝlk ... 101112131415161718192021 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri