cem yýlmazýn reklam parasý nereden cýkýyor sanýyorsunuz...bu konuda yanýlmýyorsam Adapazarý'nda örnek bir dava acýldý..ve kazanýldý..davayý acan kisi suanda sadece adsl hakkýný kullanýyor...bilginize...
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
cem yýlmazýn reklam parasý nereden cýkýyor sanýyorsunuz...bu konuda yanýlmýyorsam Adapazarý'nda örnek bir dava acýldý..ve kazanýldý..davayý acan kisi suanda sadece adsl hakkýný kullanýyor...bilginize...
Sevgili @kosovalý,gerçekten de halký büyük ölçüde ilgilendiren böyle bir konuyu ele-almaný yürekten destekliyor ve haddim olmadan izin verirsen takdiretmek istiyorum...
Yýllardýr bu halký kibarca soymanýn yollarýný iyibilen hükümetlerce yönetilmenin ve bunlara kuzu misali gözyumma'nýn en belirgin iþaretlerinden biri olan ve millete adeta"YERSEN!!!"denilen bu ZORBALIÐA zaten "kapatýrdým-KULLANMAZDIM."diyecekler daha fazla çýkacaktýr...Ama burasý TÜRKÝYEM ve BELLÝ OLMAZdiyerek,ben de özellikle ilgi duydum ve gözgezdirdim...Aynen düþündüðüm gibi gdiyor...
Bir milleti;devletine düþman eden en önemli unsur;ONU MADDÝ-MANEVÝ SIKINTILARA SOKMAK ve bilhassa da ONA ZORBALIK YAPMAKTIR!
Eðer siyasetçilerimiz;TARÝH OKUYUP,SÝNDÝRSELERDÝ BUNU ÇOK ÝYÝ ANLARLAR VE ZORBALIK YAPANLARIN SONUNU GÖRÜRLERDÝ!Ama mamafih;ONLAR CEPLERÝNÝN VE KOLTUKLARININ DERDÝNDE OLDUKLARINDAN BUGÜNE KADAR HEP;ZORBALIK yaptýlar...
Onlara GAZNELÝ DEVLETÝ'nin neden büyük bir ÇÖKÜÞLE BÝTTÝÐÝNÝ ve OSMANLI ÝMPARATORLUÐU'NUN NEDEN ASIRLARCA DEVAM ETTÝÐÝNÝ SORMAK LAZIMMIÞ,demek!!!
Konu DIGISAT tarafýndan (29-04-2008 Saat 14:43 ) deðiþtirilmiþtir.
evin iptal ettirdim adsl dahil dükkanýn mecburiyetten duruyor...onuda imkan olsa iptal ettiririm ama þu anda bedevadan haksýz bir ücret alýyorlar bu gidiþle dükkanýnda iptal ettiririm...çok ama çok zoruma gidiyor haksýz bir ücret alýnýyor...
kesinlikle iptal ettiririm.
ZATEN TELEFON KULLAN MIYORUZ ÝNTERNET OLMASA ÇOKTAN KAPATTIRIRIM....
OLSA ÇOK ÝYÝ OLUR SAYGILAR![]()
düþünmeden evet
ben kapattýrdým zaten
dakika bile beklemem
kesinlikle evet ,ama bu sabit ücretin iptali içinde uðraþmalýyýz
ankete yanlýslýkla hayýr oyu verdim.ama benimde kararým evet kapattýrýrdým olacak
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri