arkadaþlara katýlýyorum hemen iptal ettirirdim
niye boþuna para verelim ki
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
arkadaþlara katýlýyorum hemen iptal ettirirdim
niye boþuna para verelim ki
helel sana topraðým devam arkandayýz maviufuklar kardeþim inþallah kazanýrsýn buda bir emsal teþkil eder
hemde hiç düþünmeden iptal ettiridim.![]()
bence bu komþun görüþmeye kapattýrmýþtýr.sende sabit tel kapattýrdýnmý?kapatmadýysan neyi bekliyosun?
Konu ertan01 tarafýndan (29-04-2008 Saat 23:40 ) deðiþtirilmiþtir.
sabit telefon olmadan ADSL kullanýlamaz diye biliyorum arkadaþlar.
Kesinlikle evet hemen kapattýrýrdým
arkadaþlar bende sizlere katýlýyorum öyle bir þey olsa hemen yarýna kalmaz kapatýrým
hemen iptal ettirirdim iyi bir konu açmýþsýnýz sizi tebrik ederim.ptt ,yi özelleþtirdiler. yatýrdýðýmýz sabit ücret adý altýnda alýnan yabancý sermayeye gidiyor.eski tarifelerde sabit ücrette konuþmadan düþülüyordu þimdi oda yok aklým almýyor gittim itiraz ettim kapatayým dedim adsl,de kapatýlýr dediler .inþallah sesimizi duyarlar da bir düzenleme getirirler...
böyle giderse adsl nizde telefononuzda yerin dibine girsin deyip kapatacam resmen bizi her ay kazýklayýp cmylmz a yediriyorlar hükümette aldýðý kdv nin ve verginin derdinde vatandaþ kazýýklanmýþ ne var umrundamý ama hatrý sayýlýr bir toplu iptal etme olsa bazý þeyler deðiþir örneðin bir gün belirleyip adsl kullanýcýlarý kapatmaya gitsin o zaman ses imiz duyulur
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 2 Kullanýcý var. (0 Uye ve 2 Misafir)
Yer imleri