neden haraç vereyimki milleti enayi yerine koyuyorlar daha önce duymuþtum adsl kullanmak için illaki sabit telefon olmasý gerekmiyor diye hayatta sabit hat kullanmazdým
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
neden haraç vereyimki milleti enayi yerine koyuyorlar daha önce duymuþtum adsl kullanmak için illaki sabit telefon olmasý gerekmiyor diye hayatta sabit hat kullanmazdým
Bir hizmet karþýlýðý olmaksýzýn alýnan sabit ücret anayasaya aykýrýdýr ve kanunsuzdur.Aslýnda bütün Türk halký Sabit telefonlarýný iptal ettirse, Telekom þirketi mutlaka geri adým atacaktýr. Ama nerede o birlik ve beraberlik... Ben göremiyorum. Ýþte bizim en zayýf yönümüz bu...
Kesinlikle iptal ettirirdim. Konuþmasam bile ücret ödemek zoruma gidiyor.
evet çünkü benim cebimden para çekiyorlar
tamamen katýlýyorum dostum zaten herkes þirketlerde dahil olmak üzere cep telefonu kullanmkta yaygýn bir þekilde yani abonelerin çoðu hatlarýný anlaþýp ayný anda iptal ettirseler iletiþim bakýmýndan hiç bir þey kaybetmezler ama sonucunda çok þey kazanýrlar
fakat birlik yok iþte
![]()
evet kapattýrýrým adsl var kapatýramýyoruz tanýdýðým birçok kiþi telekom hattýný kapattýrdý....haberleþmeden vergi alýnmamasý lazým alýnsa dahil cüzzi fiyat olmasýlazým...telekom böyle devam ederse tüm hatlarýný kaybeder.. adsl var mecbur kullanýyoruz iþte...akýllarýný baþlarýna çeksinler böyle vergi dünyanýn hiçbiryerinde yok bazý ülkeler var telefon haberleþmesinden para almýyor..saygýlarýmla..........:49: :49:
evet kapatýrdým konuþmadan ücret ödüyorum ya en çok o zoruma gidiyor
:smiles24:
Cep telefonlarýnýn tamamý bazla çalýþýyor bu yüzdende þehir merkezleri ve birçok yerleþim alaný radyason tehtiti altýnda .Bence sabithatlar güvenli,bazistasyonu yok diye ulaþamamazlýk yapmýyor,ayrýca beyin fonksiyonlarýmýzýda bozmuyor.SABÝTHAT ÝYÝDÝR
kesinlikle iptal ettirirdim. kesinlikle
evet iptal etirirdim ayda 10 ytl de cepte kalýrdý
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri