Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: ADSL Þartý Olmasa Sabit Telefonunuzu Ýptal Ettirirmiyidiniz?

Katýlýmcý sayýsý
991. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

886 89.40%
  • Hayýr

105 10.60%
Sayfa 16/21 ÝlkÝlk ... 6789101112131415161718192021 SonSon
205 sonuçtan 151 ile 160 arasý

Konu: ADSL Þartý Olmasa Sabit Telefonunuzu Ýptal Ettirirmiyidiniz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

neden haraç vereyimki milleti enayi yerine koyuyorlar daha önce duymuþtum adsl kullanmak için illaki sabit telefon olmasý gerekmiyor diye hayatta sabit hat kullanmazdým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bir hizmet karþýlýðý olmaksýzýn alýnan sabit ücret anayasaya aykýrýdýr ve kanunsuzdur.Aslýnda bütün Türk halký Sabit telefonlarýný iptal ettirse, Telekom þirketi mutlaka geri adým atacaktýr. Ama nerede o birlik ve beraberlik... Ben göremiyorum. Ýþte bizim en zayýf yönümüz bu...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kesinlikle iptal ettirirdim. Konuþmasam bile ücret ödemek zoruma gidiyor.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet çünkü benim cebimden para çekiyorlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Balýkesir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bir hizmet karþýlýðý olmaksýzýn alýnan sabit ücret anayasaya aykýrýdýr ve kanunsuzdur.Aslýnda bütün Türk halký Sabit telefonlarýný iptal ettirse, Telekom þirketi mutlaka geri adým atacaktýr. Ama nerede o birlik ve beraberlik... Ben göremiyorum. Ýþte bizim en zayýf yönümüz bu...

tamamen katýlýyorum dostum zaten herkes þirketlerde dahil olmak üzere cep telefonu kullanmkta yaygýn bir þekilde yani abonelerin çoðu hatlarýný anlaþýp ayný anda iptal ettirseler iletiþim bakýmýndan hiç bir þey kaybetmezler ama sonucunda çok þey kazanýrlar
    fakat birlik yok iþte

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fun 001

evet kapattýrýrým adsl var kapatýramýyoruz tanýdýðým birçok kiþi telekom hattýný kapattýrdý....haberleþmeden vergi alýnmamasý lazým alýnsa dahil cüzzi fiyat olmasýlazým...telekom böyle devam ederse tüm hatlarýný kaybeder.. adsl var mecbur kullanýyoruz iþte...akýllarýný baþlarýna çeksinler böyle vergi dünyanýn hiçbiryerinde yok bazý ülkeler var telefon haberleþmesinden para almýyor..saygýlarýmla..........:49: :49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet kapatýrdým konuþmadan ücret ödüyorum ya en çok o zoruma gidiyor
    :smiles24:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Cep telefonlarýnýn tamamý bazla çalýþýyor bu yüzdende þehir merkezleri ve birçok yerleþim alaný radyason tehtiti altýnda .Bence sabithatlar güvenli,bazistasyonu yok diye ulaþamamazlýk yapmýyor,ayrýca beyin fonksiyonlarýmýzýda bozmuyor.SABÝTHAT ÝYÝDÝR

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kesinlikle iptal ettirirdim. kesinlikle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet iptal etirirdim ayda 10 ytl de cepte kalýrdý

Sayfa 16/21 ÝlkÝlk ... 6789101112131415161718192021 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 2 Kullanýcý var. (0 Uye ve 2 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri