REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/22 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon
216 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Sivasspor 3 Galatasaray 5 Maç içi Ve sonrası yorumlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Göster kendini

ARDA ile dün özel bir görüşme yapan başkan Adnan Polat, yıldız oyuncudan Sivas karşısında patlama beklediğini söyledi. Arda'ya artık ligin sonuna geldiklerini hatırlatan Polat, "Bu karşılaşmanın telafisi yok. Sivas maçında sana büyük iş düşüyor. Sahaya çık ve en iyi futbolu oyna. Herkes seni konuşsun" dedi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

Sivasspor-Galatasaray

Sivasspor
    PETKOVİÇ ABDURRAHMAN HAYRETTİN DEVRAN M. YILDIZ SEZER M. ALİ SYLLA MUSA SAİDİ İLHAN BÜLENT UYGUN, OYUN SİSTEMİ: 4-4-2

Galatasaray
    AYKUT BARIŞ M. TOPAL AYHAN ARDA H. BALTA SERVET EMRE SABRİ NONDA H. ŞÜKÜR LİNCOLN) CEVAT GÜLER, OYUN SİSTEMİ: 4-4-2

SAAT: 19.00
    STAT: 19 MAYIS STADI YAYIN: LiG Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TV
    HAKEM: HALİS ÖZKAHYA - HAVA DURUMU: AZ BULUTLU, 10 DERECE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herkes sussun
    "Bu maç ile ilgili spekülasyon yapılıyor. Birçok duyumlar alınıyor. Ama benim endişem yok".

GALATASARAY Başkanı Adnan Polat, takım olarak Sivasspor karşılaşmasına hazır olduklarını ifade etti. Havaalanında soruları yanıtlayan Polat, "Bizim için çok önemli bir maç. Artık söylenecek bir şey kalmadı. Artık futbolcuların sahaya çıkıp oynayacakları oyunla konuşması lazım. Her şeyimizle hazırız, inşallah şans bizden yana Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. olur. Sivas'tan şampiyonlukla döneriz" diye konuştu.

İZİN Mİ ALMALIYIM!
    Polat, "Hafta içinde Futbol Federasyonu başkanıyla görüşmesinin hatırlatılması üzerine şunları söyledi: "Ben federasyon başkanımızla sürekli görüşüyorum. Görüşme yaparken medyaya haber mi vermem lazım? Herkes bir şeyler yazıyor. Bu karşılaşma ile ilgili de bin tane spekülasyon yapılıyor. Birçok duyumlar alınıyor. Ama benim bir endişem yok."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cimbom'a dev sürpriz

DÜN Sivas'a giden Galatasaray'a büyük sürpriz. Bu maça çok önem veren taraftarlar Cimbom'un konakladığı Büyük Otel'in karşısındaki bir apartmana, Mecnun Otyakmaz, Bülent Uygun ile Sivasspor'ın dev takım posterini astılar. Camdan dışarıya bakan Galatasaraylıları bu posterler karşıladı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 31

F.Bahçe unutuldu

CEZALI olduğu için bugün forma giyemeyecek olan Ümit, Sivas'tan şampiyon döneceklerini söyledi. Golcü futbolcu, "Herkes Galatasaray'ı konuşuyor ama Fener'den bahseden yok. Ben Fenerbahçe'nin puan kaybedeceğine inanıyorum. Sivas'ı yenip şampiyonluğa ulaşacağız" dedi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

CiMBOM tam tekmil gitti

GALATASARAY, Sivasspor maçı için dün saat 14.00'te özel bir uçakla Sivas'a gitti. Sarıkırmızılı takımda kadroda yer alan 25 futbolcu da Sivas'a götürüldü. Sakatlıkları süren Linderoth, Uğur Uçar, Serkan ve Hasan ile cezalı Ümit Karan da moral amacıyla kafileye dahil edildi.
    YÖNETİM kurulu da başkan Adnan Polat dahil tam kadro uçakta yer aldı. Sivas Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Havaalanı'nda çok sayıda taraftar tarafından sevgi gösterisiyle karşılanan Cimbom, konvoy eşliğinde konaklayacağı otele gitti. Taraftarlar, havaalanında futbolculardan imza almak için birbiriyle yarıştı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yenilsek de önemli değil

SİVAS'A altın çağını yaşatan Bülent Uygun, Galatasaray karşılaşmasına kilitlendiklerini ifade etti. Takımda morallerin yerinde olduğunu belirten Uygun sözlerine şöyle devam etti: "Çocuklar çok inançlılar. Galatasaray'ı da yenmek istiyoruz ama yenilsek bile bu çok da önemli değil." Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 58

Galatasaray günlüğü

Sezgin çok rahat
    Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Sivas ile çok önemli bir maç oynayacaklarını belirterek, "Mutlu bir şekilde İstanbul'a dönmek istiyoruz'' dedi. Sezgin, Sivas maçıyla ilgili bir endişelerinin olup olmadığının sorulması üzerine de ''Hayır, hiçbir endişemiz yok'' yanıtını verdi.

Darbe indirdi
    Şampiyonluk Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. parolasıyla Sivas'a giden Galatasaray, geçen sezon da 32. haftada rakibiyle karşılaşmış ve 1-1 berabere kalarak büyük bir darbe yemişti. Galatasaray puan kaybetmesiyle birlikte bitime 2 hafta kala Fenerbahçe, Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etmişti.

En meşhur otobüs
    Sivas Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başlatılan kampanya kapsamında satın alınan ve kulübe hediye edilen Sivasspor otobüsü büyük ilgi görüyor. Dün Sivas meydana park edilen otobüsün önünde hatıra fotoğrafı çektiren taraftarlar, takımları lehine tezahüratlar yaptı.

Sivas'ın 101. maçı
    2004-2005 sezonunda tarihinde ilk kez Birinci Lig'e yükselen Sivasspor, Galatasaray maçıyla, birinci lig serüvenindeki 101. karşılaşmasına çıkacak. Yiğidolar, geride kalan 3 sezonda oynadığı 100 maçta 46 galibiyet, 23 beraberlik ve 31 mağlubiyet aldı.

Uçak da kapatıldı
    Deplasman maçlarına medya ve taraftarlar ile birlikte giden Galatasaray kafilesine bu defa ne gazeteci, ne de taraftar alındı. Sarı-kırmızılı ekip motivasyon kaybı yaşamamak için bu yolu denerken, Sivas maçından dönerken de uçakta takım dışında kimse bulunmayacak.

Servet taş gibi
    Fenerbahçe maçında sakatlanan ve hafta boyunca tedavi olan Servet'in tamamen iyileştiği açıklandı. Sivasspor karşısında takımdaki yerini alacak olan futbolcu, Song'un oynayabilecek durumda olmasına karşın savunmada yine genç Emre ile birlikte görev yapacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 24

Forma alır

Geçmişte unutulmayan bir Trabzonspor- F.Bahçe maçı var. Trabzonspor'un çok ağır bastığı, favori gözüktüğü bu büyük maçı F.Bahçe 2-1 kazanmıştı. Tabii bu galibiyet F.Bahçe'yi şampiyon yapmıştı. O gün çalıştığım gazetede Trabzonsporlulara şöyle bir yazı yazmıştım: Bordo-mavililer! 'Yeneriz, turu atar en büyük olduğumuzu gösteririz. Bizden büyüğü yok' Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. diye konuşuyorsunuz ama unutmayın karşınızdaki takım asırlık takımdır. Onların formaları sahaya çıkar, içinde insan olmasa bile oynar, maçı kazanır. Nitekim de öyle oldu. Trabzonspor ne olduğunu anlamadan maç bitti. O günün en neşeli adamı da başkan Ali Şen'di. Çünkü 'yeneriz, şampiyon döneriz' demişti. Şimdi o maça benzer Turkcell Süper Lig'in sonlarında bomba gibi patlayacak bir mücadele var: Sivas-G.Saray. Ben yine aynı uyarıyı yapmak istiyorum. Sivaslılar dikkat! G.Saray'ın forması ağır formadır. Ne kadar formsuz olursa olsun, hatta favori bile olmasa gene o forma çıkar, oynar, maçı alır. Mühim olan hakemin adaleti, futbolcuların fair-play'i ve hak edenin kazanmasıdır.

Dedikodu, dedikodu!..
    Peki kim yener? Herkesin birbirine sorduğu bu soruda şöyle bir açılım yapmak mümkün. Üç sonuçlu maçın, iki sonucu G.Saray'a, bir sonucu Sivas'a yarıyor. Yani Sivasspor, G.Saray'ı yense bile puan puana geldiklerinde gene G.Saray ilk maçı farklı kazandığı için Sivas'tan önde oluyor. G.Saray'ın avantajı şu; galibiyet ve beraberlik Cimbom'un lehine. Bu da G.Saray'a o olmazsa, bu olur şeklinde bir cesaret veriyor. Şimdi takımların durumuna bir bakıyoruz; G.Saray'ın defansı bana göre Sivas'tan çok iyi. Ancak Sivas'ın gole gidecek iki üç tane çok iyi adamı var. Bunların mücadelesi bir savaş gibi geçecek. G.Saray defansı önde kurarsa Sivas için zor dakikalar yaşanır. Eğer G.Saray'ın orta sahası Mehmet Topal, Ayhan, Barış son maçtaki gibi mücadele ederlerse benim favorim G.Saray olur. Ancak süratli futbolu seven, kanatları da iyi kullanan Sivasspor'u asla küçümsemiyorum. Daha evvel de söylemiştim, F.Bahçe şampiyon olacağına, Sivas olsun. Dünkü bir habere çok güldüm. Sivas Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sayın Aziz Yıldırım'la görüşmüş. Peki şimdi ne olacak? Aziz bey ona 'Yen' dedi diye Sivas, G.Saray'ı mı yenecek. Yapmayın, bu kadar basit ve ufak dedikodulara meydan vermeyin. Sivasspor zaten G.Saray'ı şampiyon olmak için yenmek zorunda. Her iki başkan da akıllıdır. Teşvik verse ne yazar. Ortadaki gerçek çok basit. Sivas yenerse şampiyon adayı olur, yenemezse ikincilik, üçüncülüğe oynar. Ama hiçbir zaman onların bir araya gelip konuşması bu maçı etkilemez. Uzatmayalım, dedikoduları bırakalım. Her şeyiyle temiz adil bir hakemin yönetiminde tüm Türkiye'nin zevk alacağı bir maç seyredelim.
    İsmet Tongo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 03

Lincoln hazır top Güler'de
    İyileşen sambacı ilk onbirde oynamak istediğini yineledi. Teknik heyet, Lincoln ile Hakan arasında son kararı bugün verecek.

Cimbom'da sakatlığı geçen ve Sivas'a götürülen Cassio Lincoln, görev verilmesi halinde bu akşam formasını giyecek. Sambacının, Adnan Sezgin'e, "Ağrılarım geçti. Bu maçta ne olursa olsun oynamak istiyorum" dediği ancak idman eksiği nedeniyle Sezgin ve Cevat Güler'in kararsız olduğu bildirildi. Lincoln ilk onbirde Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. çıkarsa G.Saray tek forvetle mücadele edecek. Sambacı yedek soyunursa, Nonda'nın yanında Hakan Şükür forma giyecek.

Sayfa 7/22 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri