REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 10/22 İlkİlk 1234567891011121314151617181920 ... SonSon
216 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: Sivasspor 3 Galatasaray 5 Maç içi Ve sonrası yorumlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cim Bom aşçılarını bile Sivas’a götürdü
    Galatasaray Sivas’a 82 kişilik dev bir kadro ile gitti. Kafilede sakat futbolcular ve cezalı Ümit Karan’ın yanı sıra tüm çalışanlar da yer aldı. Sarı-Kırmızılılar’ın Sivas’a aşçılarını bile götürmesi dikkat çekti. Cim Bom’u hava alanında yaklaşık 300 kişilik coşkulu bir taraftar grubu karşıladı. Taraftarlar özellikle Servet ve Lincoln’e büyük sevgi gösterisinde bulundu. Sarı-Kırmızılı futbolseverler, yaklaşık 50 metrelik Galatasaray bayrağı açarak futbolculara moral verdi. Cim Bom’u karşılaşmak için havaalanına hiçbir Sivassporlu yöneticinin gelmemesi dikkat çekti. Ancak Kırmızı-Beyazlı idareciler daha sonra Galatasaray’ın kaldığı otele giderek nezaket ziyaretinde bulundular. Bu arada 5 bin Sivaslı taraftar ellerinde kırmızı beyaz meşalelerle dün akşam caddelerde yürüdü. Güvenlik güçleri, Sivaslı taraftarları, Galatasaray kafilesinin kaldığı otele yaklaştırmadı. A ve PAF takımlarının kaldığı iki otelde güvenlik önlemleri iki katına çıkarıldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12

Spor
    Türbede şampiyonluk duası
    Tarihinin en başarılı dönemini yaşayan Sivasspor’da Galatasaray maçı öncesi heyecan dorukta. Bu heyecan tüm şehri ve halkı sarmış durumda. Trabzonspor’dan sonra Anadolu’nun bağrından ikinci şampiyonu çıkarmanın gururunu yaşamak isteyen Kırmızı-Beyazlılar, kritik karşılaşmaya odaklandı. Sivassporlu taraftarlar, mücadele öncesi şehir merkezindeki türbelere akın ederek, şampiyonluk duası etti. Yiğidolar’a gönül veren futbolseverler, “Allah’ım Sivasspor’un Galatasaray’ı yenmesini nasip eyle, Sivassporlu futbolculara galibiyet nasip eyle” diye dua ederek, takımlarına manevi destek verdiler. Sivas şehri, Galatasaray maçı nedeniyle kırmızı beyazlı bayraklara, balonlara büründü. Kentte Arap evliyası olarak bilinen Zeynel Abidin Türbesi’nin etrafını çeviren demir parmaklıklara bile Sivasspor ve Türk Bayrakları asıldı.

BİLET ŞİKAYETİ

BU arada maç biletlerinin günlerce önce tükenmesi sıkıntı yarattı. Binlerce taraftarın bilet bulamamaktan şikayetçi olduğu belirtildi. Güvenlik güçleri ise karaborsacılara göz attırmamak için yoğun önlemler aldı. Bu arada maç öncesi, sırası ve sonrasında sıkı güvenlik tedbirleri uygulanacağı açıklandı.

Kemal ÇAĞLAYAN

Hayal görmüyoruz, tarih yazacağız

Sivasspor’un golcü futbolcusu Mehmet Yıldız, zirvede en az Galatasaray ve Fenerbahçe kadar şansları bulunduğunu ileri sürdü. Yıldız, “Hayal aleminde değiliz. Gerçeklerle yüz yüzeyiz. Şu anda emin adımlarla ilerliyoruz. Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi’nde Sivasspor imzası neden olmasın? Anadolu’dan çıkan bir takımın tarih yazmasına herkes şahit olacak. Başrolleri de biz üstleneceğiz” diye konuştu. Galatasaray maçının çok zorlu geçeceğini vurgulayan Mehmet Yıldız, “Ancak biz sahamızda oynayacağımız için avantajlıyız. Seyircimizin de desteği ile rakibimizi yeneceğiz. Ben de gol atarak, galibiyete katkı yapmak istiyorum. Ancak takımımızın kazanması her şeyden önemli” ifadelerini kullandı.

Lig TV üyelerine önemli uyarı

TÜRKSAT Uydusu’ndaki Lig TV üyeleri; doğru frekansı ayarlamayı lütfen unutmayın! Lig TV’yi Türksat Uydusu üzerinden izleyen futbolseverler, bugün yayınlanacak Sivasspor-Galatasaray maçını Lig TV, Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçını DIGI kanalından, MKE Ankaragücü-Beşiktaş maçını ise İZ TV’den izleyebilirler. Türksat üzerinde Modüllü dijital uydu alıcısı kullanan futbolseverler için bu kanalların alış frekansı: 11729MHz, Di***, 15555 Ksps, 5/6.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Spor
    Türkiye santrada
    Turkcell Süper Lig’de son iki haftaya girilirken, üç şampiyon adayı var. Derbide ezeli rakibi Fenerbahçe’yi yenerek yarışta bir adım öne geçen Galatasaray’ın bir diğer rakibi Sivasspor’la bugün yapacağı karşılaşma, şampiyonluk mücadelesini büyük ölçüde etkileyecek. Cim Bom, zorlu doksan dakikadan galip ayrılması halinde son haftaya büyük bir avantajla girecek. Sarı-Kırmızılı takıma ligin son haftasında Gençlerbirliği OFTAŞ Spor’dan kendi sahasında 1 puan alması dahi şampiyonluk için yeterli olacak. Sivasspor 3 puana ulaşırsa, ligde her şey son hafta maçlarının ardından belli olacak. Sivasspor-Galatasaray maçının berabere sonuçlanması halinde de Sarı-Kırmızılı ekip son haftaya avantajlı girecek.

AVERAJ FENER’DE

İSTANBUL’da, Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasındaki karşılaşmada, Sarı-Lacivertli taraftarların gözü sahada, kulağı ise Sivas’ta olacak. Sahadan mutlaka galibiyetle ayrılması gereken Fener’in, yenilmesi durumunda Cim Bom, Sivas’tan 1 puan dahi alsa şampiyonluğunu ilan edecek. Fenerbahçe kazanır, Galatasaray da Sivas’ta mağlup olursa, 3 takım son haftaya 73’er puanla girecek ve her şeyi son haftadaki maçlar belirleyecek. Fakat bu durumda rakiplerine ikili averajda üstünlüğü bulunan Fenerbahçe en avantajlı takım durumuna gelecek.

ÇIKMAYAN CANDAN

SİVAS’la Galatasaray arasındaki mücadele, Beşiktaş’ı da ilgilendiriyor. Ligin bugünkü sıralama ile sona ermesi halinde Intertoto Kupası’na gidecek olan Siyah-Beyazlı ekibin, UEFA şansını sürdürebilmesi için Yiğidolar’ın puan kaybetmesi gerekiyor. Sivas’a karşı averaj üstünlüğü bulunan Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi ve Lig şampiyonluğu şansı da matematiksel olarak bulunuyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnancımı hiç kaybetmedim
    Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Sivasspor maçının önemini anlatmaya gerek olmadığını belirterek “Artık söylenecek bir şey kalmadı. Artık futbolcuların sahaya çıkıp oynayacakları futbolla onların konuşması lazım. Her şeyimizle hazırız, inşallah şans bizden yana olur” dedi. Polat, polemik konusu olan hafta içi Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan’la görüşmesine ise bir kez daha “Ben federasyon başkanımızla haftada veya iki haftada bir kez görüşüyorum. Görüşme yaparken medyaya haber mi vermem lazım? Herkes bir şeyler yazıyor. Bu karşılaşma ile ilgili de bin tane spekülasyon yapılıyor. Birçok duyumlar alınıyor. Ama benim bir endişem yok. Neticede Sivasspor ile Galatasaray çıkacak, herkes elinden geleni yapacak. İyi olan kazanacak. Artık bundan sonrasını sahada göreceğiz” diye açıklık getirdi.

HİÇBİR ENDİŞEM YOK

MAÇIN hakemi Halis Özkahya ile ilgili hiçbir endişesi bulunmadığını da belirten Polat, “Hakemin yükselen bir yıldızı var. Türk hakemliği için de gelecekte önemli bir hakem olacağını düşünüyorum. Benim hakemlerden beklentim, yönetecekleri maçlarla Türkiye’ye güzel bir mesaj vermeleri. Hepimizin gurur duyduğu bir hakem üçlüsü seyretmek istiyoruz, sonra da onları UEFA’da görmek istiyoruz” diye konuştu. Polat, şampiyon olacaklarını düşünüp düşünmedikleri yolundaki bir soru üzerine, “Ben şampiyonluk inancımı hiç kaybetmedim’’ ifadelerini kullanırken, şampiyonlukla ilgili bir sloganı olup olmadığının sorulması üzerine de “Türkiye çıldıracak herhalde...’’ cevabını verdi.

Bahadır ÇOKİŞLER

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Spor

Yensek de yenilsek de tur atacağız
    Bülent Uygun’a göre, ligin son iki haftasında şampiyonluk değil, ikincilik için yarış yapılacak. Zira yine Bülent Uygun’a göre şampiyon zaten belli: Sivasspor. Bugünkü Galatasaray maçı öncesi, “Sivaslılar öncelikle şunu bilmeli” diyor Asker Bülent ve taraftarlara şöyle sesleniyor: “Sivas’a gelen her takımı uğurladığı gibi Galatasaray maçının bitiminde rakibimizi en iyi şekilde yine alkışlayarak uğurlamalarını, gönüllerin şampiyonluğunu kazanmış Sivasspor’un uğuruna da şampiyonluk turunu atmalarını sonuç ne olursa olsun istiyorum.” Sivassporlu futbolcular da hocalarının taraftarlara seslendiği gibi maçın sonucu ne olursa olsun, son düdüğün ardından şampiyonluk turu atacak. Uygun, bu duyguyu, bu başarıyı gelecek sezon da diğer Anadolu takımlarının yaşamasını temenni etti ve “Sevgi, barış, kardeşlik olsun, Türk sporu kazansın” diye konuştu.

Bahri ÇİFTÇİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ŞAMPİYON bu gece belli olabilir

GALATASARAY üçüncü Sivas’ı deplasmanda yener, F.Bahçe ise düşme stresi yaşayan G.Birliği’ne Saracoğlu’nda puan bırakırsa, Sarı-Kırmızılılar şampiyon olacak. Sivas, G.Saray’ı yener, Fenerbahçe de G.Birliği’ni geçerse bu kez Sarı-Lacivertli takım zirveye kurulacak. Ligin 33. haftasındaki maçların tümü saat 19:00’da başlayacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sivas meydan okudu
    Yiğidoların başarılı hocası Bülent Uygun, Sivas tarihinin en önemli maçına çıkacaklarını belirterek, “Kazanmaktan başka birşey aklımızda yok” dedi
    BÜLENT Uygun, artık sözün bittiğini, futbolcuların sahada konuşacaklarını söyledi. Süper Lig’de son iki haftaya şampiyonluk iddiasıyla girerek Sivas’a tarihinin en büyük başarısını şimdiden yaşatan Uygun, “Biz artık ne dersek diyelim. İş futbolcularda bitecek. Onlar sahada konuşacaklar. Oyuncularım böyle maçlara alışık değil” dedi. G.SARAY’IN doğal olarak kendilerinden çok büyük tecrübeye sahip olduğunu belirten Bülent Uygun şöyle konuştu: “Onlar bu tür maçları birçok kez oynadılar. Bizim oyuncularımız tecrübesiz. Sevenlerimizin dualarıyla kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Galatasaray’ı yenerek tarih yazacağız. Futbolcularıma güveniyorum.”

Kullanıcı Bilgi Menüsü

artık mac saatı ne de bırsey kalmadı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öyle yada böyle bu pazar birileri için gercektende bayram gübü gibi sevinçli olacak. bakalım kimlerin yüzü gülecek..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

son gulen ıyı gulsun.

Sayfa 10/22 İlkİlk 1234567891011121314151617181920 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri