İnancımı hiç kaybetmedim Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Sivasspor maçının önemini anlatmaya gerek olmadığını belirterek “Artık söylenecek bir şey kalmadı. Artık futbolcuların sahaya çıkıp oynayacakları futbolla onların konuşması lazım. Her şeyimizle hazırız, inşallah şans bizden yana olur” dedi. Polat, polemik konusu olan hafta içi Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan’la görüşmesine ise bir kez daha “Ben federasyon başkanımızla haftada veya iki haftada bir kez görüşüyorum. Görüşme yaparken medyaya haber mi vermem lazım? Herkes bir şeyler yazıyor. Bu karşılaşma ile ilgili de bin tane spekülasyon yapılıyor. Birçok duyumlar alınıyor. Ama benim bir endişem yok. Neticede Sivasspor ile Galatasaray çıkacak, herkes elinden geleni yapacak. İyi olan kazanacak. Artık bundan sonrasını sahada göreceğiz” diye açıklık getirdi.
HİÇBİR ENDİŞEM YOK
MAÇIN hakemi Halis Özkahya ile ilgili hiçbir endişesi bulunmadığını da belirten Polat, “Hakemin yükselen bir yıldızı var. Türk hakemliği için de gelecekte önemli bir hakem olacağını düşünüyorum. Benim hakemlerden beklentim, yönetecekleri maçlarla Türkiye’ye güzel bir mesaj vermeleri. Hepimizin gurur duyduğu bir hakem üçlüsü seyretmek istiyoruz, sonra da onları UEFA’da görmek istiyoruz” diye konuştu. Polat, şampiyon olacaklarını düşünüp düşünmedikleri yolundaki bir soru üzerine, “Ben şampiyonluk inancımı hiç kaybetmedim’’ ifadelerini kullanırken, şampiyonlukla ilgili bir sloganı olup olmadığının sorulması üzerine de “Türkiye çıldıracak herhalde...’’ cevabını verdi.
Bahadır ÇOKİŞLER
Yer imleri