Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 7/22 ÝlkÝlk 1234567891011121314151617 ... SonSon
216 sonuçtan 61 ile 70 arasý

Konu: Sivasspor 3 Galatasaray 5 Maç içi Ve sonrasý yorumlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Göster kendini

ARDA ile dün özel bir görüþme yapan baþkan Adnan Polat, yýldýz oyuncudan Sivas karþýsýnda patlama beklediðini söyledi. Arda'ya artýk ligin sonuna geldiklerini hatýrlatan Polat, "Bu karþýlaþmanýn telafisi yok. Sivas maçýnda sana büyük iþ düþüyor. Sahaya çýk ve en iyi futbolu oyna. Herkes seni konuþsun" dedi. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha

Sivasspor-Galatasaray

Sivasspor
    PETKOVÝÇ ABDURRAHMAN HAYRETTÝN DEVRAN M. YILDIZ SEZER M. ALÝ SYLLA MUSA SAÝDÝ ÝLHAN BÜLENT UYGUN, OYUN SÝSTEMÝ: 4-4-2

Galatasaray
    AYKUT BARIÞ M. TOPAL AYHAN ARDA H. BALTA SERVET EMRE SABRÝ NONDA H. ÞÜKÜR LÝNCOLN) CEVAT GÜLER, OYUN SÝSTEMÝ: 4-4-2

SAAT: 19.00
    STAT: 19 MAYIS STADI YAYIN: LiG Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. TV
    HAKEM: HALÝS ÖZKAHYA - HAVA DURUMU: AZ BULUTLU, 10 DERECE

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Herkes sussun
    "Bu maç ile ilgili spekülasyon yapýlýyor. Birçok duyumlar alýnýyor. Ama benim endiþem yok".

GALATASARAY Baþkaný Adnan Polat, takým olarak Sivasspor karþýlaþmasýna hazýr olduklarýný ifade etti. Havaalanýnda sorularý yanýtlayan Polat, "Bizim için çok önemli bir maç. Artýk söylenecek bir þey kalmadý. Artýk futbolcularýn sahaya çýkýp oynayacaklarý oyunla konuþmasý lazým. Her þeyimizle hazýrýz, inþallah þans bizden yana Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. olur. Sivas'tan þampiyonlukla döneriz" diye konuþtu.

ÝZÝN MÝ ALMALIYIM!
    Polat, "Hafta içinde Futbol Federasyonu baþkanýyla görüþmesinin hatýrlatýlmasý üzerine þunlarý söyledi: "Ben federasyon baþkanýmýzla sürekli görüþüyorum. Görüþme yaparken medyaya haber mi vermem lazým? Herkes bir þeyler yazýyor. Bu karþýlaþma ile ilgili de bin tane spekülasyon yapýlýyor. Birçok duyumlar alýnýyor. Ama benim bir endiþem yok."

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Cimbom'a dev sürpriz

DÜN Sivas'a giden Galatasaray'a büyük sürpriz. Bu maça çok önem veren taraftarlar Cimbom'un konakladýðý Büyük Otel'in karþýsýndaki bir apartmana, Mecnun Otyakmaz, Bülent Uygun ile Sivasspor'ýn dev takým posterini astýlar. Camdan dýþarýya bakan Galatasaraylýlarý bu posterler karþýladý. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

New Icons 31

F.Bahçe unutuldu

CEZALI olduðu için bugün forma giyemeyecek olan Ümit, Sivas'tan þampiyon döneceklerini söyledi. Golcü futbolcu, "Herkes Galatasaray'ý konuþuyor ama Fener'den bahseden yok. Ben Fenerbahçe'nin puan kaybedeceðine inanýyorum. Sivas'ý yenip þampiyonluða ulaþacaðýz" dedi. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

CiMBOM tam tekmil gitti

GALATASARAY, Sivasspor maçý için dün saat 14.00'te özel bir uçakla Sivas'a gitti. Sarýkýrmýzýlý takýmda kadroda yer alan 25 futbolcu da Sivas'a götürüldü. Sakatlýklarý süren Linderoth, Uður Uçar, Serkan ve Hasan ile cezalý Ümit Karan da moral amacýyla kafileye dahil edildi.
    YÖNETÝM kurulu da baþkan Adnan Polat dahil tam kadro uçakta yer aldý. Sivas Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Havaalaný'nda çok sayýda taraftar tarafýndan sevgi gösterisiyle karþýlanan Cimbom, konvoy eþliðinde konaklayacaðý otele gitti. Taraftarlar, havaalanýnda futbolculardan imza almak için birbiriyle yarýþtý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yenilsek de önemli deðil

SÝVAS'A altýn çaðýný yaþatan Bülent Uygun, Galatasaray karþýlaþmasýna kilitlendiklerini ifade etti. Takýmda morallerin yerinde olduðunu belirten Uygun sözlerine þöyle devam etti: "Çocuklar çok inançlýlar. Galatasaray'ý da yenmek istiyoruz ama yenilsek bile bu çok da önemli deðil." Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

New Icons 58

Galatasaray günlüðü

Sezgin çok rahat
    Futbol A.Þ. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Sivas ile çok önemli bir maç oynayacaklarýný belirterek, "Mutlu bir þekilde Ýstanbul'a dönmek istiyoruz'' dedi. Sezgin, Sivas maçýyla ilgili bir endiþelerinin olup olmadýðýnýn sorulmasý üzerine de ''Hayýr, hiçbir endiþemiz yok'' yanýtýný verdi.

Darbe indirdi
    Þampiyonluk Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. parolasýyla Sivas'a giden Galatasaray, geçen sezon da 32. haftada rakibiyle karþýlaþmýþ ve 1-1 berabere kalarak büyük bir darbe yemiþti. Galatasaray puan kaybetmesiyle birlikte bitime 2 hafta kala Fenerbahçe, Süper Lig'de þampiyonluðunu ilan etmiþti.

En meþhur otobüs
    Sivas Ticaret ve Sanayi Odasý tarafýndan baþlatýlan kampanya kapsamýnda satýn alýnan ve kulübe hediye edilen Sivasspor otobüsü büyük ilgi görüyor. Dün Sivas meydana park edilen otobüsün önünde hatýra fotoðrafý çektiren taraftarlar, takýmlarý lehine tezahüratlar yaptý.

Sivas'ýn 101. maçý
    2004-2005 sezonunda tarihinde ilk kez Birinci Lig'e yükselen Sivasspor, Galatasaray maçýyla, birinci lig serüvenindeki 101. karþýlaþmasýna çýkacak. Yiðidolar, geride kalan 3 sezonda oynadýðý 100 maçta 46 galibiyet, 23 beraberlik ve 31 maðlubiyet aldý.

Uçak da kapatýldý
    Deplasman maçlarýna medya ve taraftarlar ile birlikte giden Galatasaray kafilesine bu defa ne gazeteci, ne de taraftar alýndý. Sarý-kýrmýzýlý ekip motivasyon kaybý yaþamamak için bu yolu denerken, Sivas maçýndan dönerken de uçakta takým dýþýnda kimse bulunmayacak.

Servet taþ gibi
    Fenerbahçe maçýnda sakatlanan ve hafta boyunca tedavi olan Servet'in tamamen iyileþtiði açýklandý. Sivasspor karþýsýnda takýmdaki yerini alacak olan futbolcu, Song'un oynayabilecek durumda olmasýna karþýn savunmada yine genç Emre ile birlikte görev yapacak.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

New Icons 24

Forma alýr

Geçmiþte unutulmayan bir Trabzonspor- F.Bahçe maçý var. Trabzonspor'un çok aðýr bastýðý, favori gözüktüðü bu büyük maçý F.Bahçe 2-1 kazanmýþtý. Tabii bu galibiyet F.Bahçe'yi þampiyon yapmýþtý. O gün çalýþtýðým gazetede Trabzonsporlulara þöyle bir yazý yazmýþtým: Bordo-mavililer! 'Yeneriz, turu atar en büyük olduðumuzu gösteririz. Bizden büyüðü yok' Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. diye konuþuyorsunuz ama unutmayýn karþýnýzdaki takým asýrlýk takýmdýr. Onlarýn formalarý sahaya çýkar, içinde insan olmasa bile oynar, maçý kazanýr. Nitekim de öyle oldu. Trabzonspor ne olduðunu anlamadan maç bitti. O günün en neþeli adamý da baþkan Ali Þen'di. Çünkü 'yeneriz, þampiyon döneriz' demiþti. Þimdi o maça benzer Turkcell Süper Lig'in sonlarýnda bomba gibi patlayacak bir mücadele var: Sivas-G.Saray. Ben yine ayný uyarýyý yapmak istiyorum. Sivaslýlar dikkat! G.Saray'ýn formasý aðýr formadýr. Ne kadar formsuz olursa olsun, hatta favori bile olmasa gene o forma çýkar, oynar, maçý alýr. Mühim olan hakemin adaleti, futbolcularýn fair-play'i ve hak edenin kazanmasýdýr.

Dedikodu, dedikodu!..
    Peki kim yener? Herkesin birbirine sorduðu bu soruda þöyle bir açýlým yapmak mümkün. Üç sonuçlu maçýn, iki sonucu G.Saray'a, bir sonucu Sivas'a yarýyor. Yani Sivasspor, G.Saray'ý yense bile puan puana geldiklerinde gene G.Saray ilk maçý farklý kazandýðý için Sivas'tan önde oluyor. G.Saray'ýn avantajý þu; galibiyet ve beraberlik Cimbom'un lehine. Bu da G.Saray'a o olmazsa, bu olur þeklinde bir cesaret veriyor. Þimdi takýmlarýn durumuna bir bakýyoruz; G.Saray'ýn defansý bana göre Sivas'tan çok iyi. Ancak Sivas'ýn gole gidecek iki üç tane çok iyi adamý var. Bunlarýn mücadelesi bir savaþ gibi geçecek. G.Saray defansý önde kurarsa Sivas için zor dakikalar yaþanýr. Eðer G.Saray'ýn orta sahasý Mehmet Topal, Ayhan, Barýþ son maçtaki gibi mücadele ederlerse benim favorim G.Saray olur. Ancak süratli futbolu seven, kanatlarý da iyi kullanan Sivasspor'u asla küçümsemiyorum. Daha evvel de söylemiþtim, F.Bahçe þampiyon olacaðýna, Sivas olsun. Dünkü bir habere çok güldüm. Sivas Baþkaný Mecnun Otyakmaz, Sayýn Aziz Yýldýrým'la görüþmüþ. Peki þimdi ne olacak? Aziz bey ona 'Yen' dedi diye Sivas, G.Saray'ý mý yenecek. Yapmayýn, bu kadar basit ve ufak dedikodulara meydan vermeyin. Sivasspor zaten G.Saray'ý þampiyon olmak için yenmek zorunda. Her iki baþkan da akýllýdýr. Teþvik verse ne yazar. Ortadaki gerçek çok basit. Sivas yenerse þampiyon adayý olur, yenemezse ikincilik, üçüncülüðe oynar. Ama hiçbir zaman onlarýn bir araya gelip konuþmasý bu maçý etkilemez. Uzatmayalým, dedikodularý býrakalým. Her þeyiyle temiz adil bir hakemin yönetiminde tüm Türkiye'nin zevk alacaðý bir maç seyredelim.
    Ýsmet Tongo

Kullanýcý Bilgi Menüsü

New Icons 03

Lincoln hazýr top Güler'de
    Ýyileþen sambacý ilk onbirde oynamak istediðini yineledi. Teknik heyet, Lincoln ile Hakan arasýnda son kararý bugün verecek.

Cimbom'da sakatlýðý geçen ve Sivas'a götürülen Cassio Lincoln, görev verilmesi halinde bu akþam formasýný giyecek. Sambacýnýn, Adnan Sezgin'e, "Aðrýlarým geçti. Bu maçta ne olursa olsun oynamak istiyorum" dediði ancak idman eksiði nedeniyle Sezgin ve Cevat Güler'in kararsýz olduðu bildirildi. Lincoln ilk onbirde Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. çýkarsa G.Saray tek forvetle mücadele edecek. Sambacý yedek soyunursa, Nonda'nýn yanýnda Hakan Þükür forma giyecek.

Sayfa 7/22 ÝlkÝlk 1234567891011121314151617 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri