Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Yaprak Dökümü (Kanal D)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon2 Yaprak Dökümü (Kanal D)

Yapýmcý : Kerem Çatay
    Yönetmen : Mesude Eraslan
    Eser : Reþat Nuri Güntekin
    Senaryo : Ece Yörenç, Melek Gençoðlu

Oyuncular:

Halil Ergün (Ali Rýza)
    Güven Hokna(Hayriye)
    Bennu Yýldýrýmlar(Fikret)
    Caner Kurtaran(Þevket)
    Tolga Karel(Sansar- Oðuz)
    Deniz Çakýr (Ferhunde)
    Gökçe Bahadýr (Leyla)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dizi yarýþmasýna mý baþladýnýz koso arkadaþýmla genç adam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

seviyorum bu diziyi çarþamba olmasý iyi deðil maçlara denk geldimi kaçýrýyom

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    seviyorum bu diziyi çarþamba olmasý iyi deðil maçlara denk geldimi kaçýrýyom
    Bende seviyorum,bilhassa Ferhunde hanýmý..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bide ferhunde hadi ali rýza bey desen neyse valla þüphe düymaya
    baþladým genç adam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bide ferhunde hadi ali rýza bey desen neyse valla þüphe düymaya
    baþladým genç adam
    Latife ediyorum..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

elveda rumeli niye koymadýnýz kardaþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yeni sezonda 'Yaprak Dökümü'nde neler olacak?

Yaprak Dökümü’nün müdavimleri soluklarýný tutmuþ, yeni sezonu bekliyor. Öyleyse, meraklarýný biraz olsun giderelim.
    Efendim, yeni sezonda aile bir "toparlanma" sürecine girecek. Ali Rýza Bey, yaþadýðý tecrübelerin de yardýmýyla artýk olaylara daha serinkanlý yaklaþacak. Þevket hapisten çýkacak ama sabýkasýndan dolayý artýk bir bankada çalýþamayacaðý ve memurluk da yapamayacaðý için izleyenlerin "Vah zavallý çocuða" diye gözyaþý dökecekleri iþlerde çalýþmaya baþlayacak. Ferhunde’nin annesinin (Perihan Savaþ oynuyor) Ýstanbul’a gelmesiyle, bu karakterin dizideki aðýrlýðý da artacak. Evini satýp, oðlunun evine iyice yerleþen Kaynana Cevriye ise etrafýna kötülük saçmaya devam edecek. Gelin Fikret ise Cevriye’nin içindeki küçücük kalmýþ insanlýk tohumunu filizlendirmek için yine olaðanüstü bir çabaya giriþecek. Ve en önemlisi: Son bölümde þofben gazýndan zehirlenip, hastaneye kaldýrýlan Necla kurtulacak. Tüm yaþanan olumsuzluklara raðmen Leyla ve Necla "kardeþ olduklarýný" hatýrlayacaklar.

Yüksel Aytuð / Sabah
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yaprak Dökümü'nde sürpriz final! Ferhunde'nin sonu ne olacak?
    Sade Vatandaþ'a konuk olan Yaprak Dökümü'nün Ferhunde'si Deniz Çakýr, gelecek sezon sona erecek olan dizinin sürpriz finaliyle ilgili ipuçlarý verdi...

Deniz Çakýr da Bayülgen'in programýnda, yeni sezonda, 'tadýmlýk' olarak tanýmladýðý 13 bölümün yayýnlanacaðý bilgisini aktardý.
    FERHUNDE MUTLULUÐU BULACAK
    Dizinin nasýl biteceðiyle ilgili soruya "Seneye biteceði için bir sezon sonraya kalacak ve bu bir roman. Sonu belli olan bir þey" diye yanýt veren Deniz Çakýr, Bayülgen'in "Ferhunde mutluluðu bulabilecek mi?" sorusuna da þöyle yanýt verdi:
    "En çok Ferhunde bulacak, þaþýrtýcý ama!"
    Deniz Çakýr, yazýn yayýnlanmasý için sonraki sezonla ilgili kýsa kýsa fragmanlar çektiklerini belirterek "Bütün karakterlerin acý dolu anlarý, hep bir ýzdýrap var hayatlarýnda. Bir tek Ferhunde mutlu fragmanda. Herhalde iyi bir þeyler olacak" açýklamasýný yaptý.
    DÝZÝ ÇOK MU UZADI?
    Yaprak Dökümü'nün gelecek sezon da devam edeceði bilgisi üzerine kimi çevrelerden dizinin çok uzatýldýðýna dair tepkiler gelmiþti. Deniz Çakýr da bu tepkileri hatýrlatarak "Seneye de devam etmesi ile ilgili olumsuz eleþtiriler de, çok uzadý, sürdü diye eleþtiriler de alýyoruz ama inanýn ben de kendini çok eleþtiren bir insaným, içinde bulunduðum iþi de eleþtiririm, hiç öyle bakmam ama olabileceðin en iyisini yapýyoruz" ifadesini kullandý.
    Televizyon Gazetesi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bir an önce bitmesini diliyorum yoksa alirýza bu gidiþle ölecek yoksa.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri