amvo.exe hatası veriyor.problem şu: bilgisayardaki gizli dosyalar veya gizli yaptığınız klasörler bu amvo.exe yüzünden gözükmüyor
bu dertten nasıl kurtulabilirim?
amvo.exe hatası veriyor.problem şu: bilgisayardaki gizli dosyalar veya gizli yaptığınız klasörler bu amvo.exe yüzünden gözükmüyor
bu dertten nasıl kurtulabilirim?
bilen yok mu arkadaşlar çözümünü?
arkadaşım zannedersem senin bilgisayarında trojan var (truva atı) spy sweeper yükle kurtulursun. kolay gelsin.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
bu amvo exe dediğin şey flash diskten bulaşan bir virüstür.bunu temizlemen için baştan google de amvo diye arattır sonra bazı programları var onları indir temizlik yap daha sonra flash diskine format at format atmazsan her taktığında bulaşır .bende de vardı böyle yaparak kurtuldum.
amvo.exe hatası yardımlarınız için teşekkürler
arkadaşlar benim pc'de gizli dosyalar vardı onları araçlardan görünümden gizli dosyaları güster işaretleyip uygula ve tamam butonuna basıyorum fakat tekrar kendiliğinden gizli dosyaları gösterme seçeneğine geçiyor ve gizli dosyaları göstermiyor..neden olabilir ve ne yapabilirim
bende de oldu ama format atmaktan başka çarem kalmadı.yada sen ne zaman olduğunu biliyorsan bilgisayarı önceki güne geri alabilirsin.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri