REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Ercan Saatci ye sert tepki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ard arda mesaj yazmayalım

ya bu adamlar ağzımı bozdular arkadaşlar kusura bakmayın.kimse anlı şanlı GALATASARAY TARİHİNE bu şekilde dil uzatamaz kınıyorum bu terbiyesizleri

kusura bakma sayın turan kemal insanın sinirini oynatıyorlar herkesten özür diliyorum
    Konu umuter tarafından (30-04-2008 Saat 18:57 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Maglubiyeti icine sindiremeyenler, mutlaka bir kilif uydurup gundemi degistirmek isterler. Ercan Saatci efendi de boyle bir seye tevessul etmis arkadaslar. Ancak hangi kulup ve taraftarlari olursa olsun onlarin milli duygu ve gururlariyla kimsenin oynamaya hakki yoktur. Cok ayip etmis. Ben tum futbol severlere seslenmek istiyorum. Boyle kendini bilmezler yuzunden camialari karalamamak lazim. Boyle fanatikler her zaman vardir ve hep olacaklardir. Olmak zorundadirlar cunki maddi ve manevi nemalanmaktadirlar. Ben GS-lileri kutluyor, FB-lilere de gecmis olsun diyorum . Herkese kucak dolusu sevgiler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tepkilerinizi verirken hakaret boyutuna dönüştürmeyin burada !!!
    yazdığınız hakaretler ya da küfürler ercan saatçiyi hiç bir şekilde etkilemiyecektir burdan ama sizin banlanmanıza sebep olabilir lütfen dikkatli yorumlar yazın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

asıl mesleği muzisyenlik fakat kenardanda futboldan anlayan bir izlenim vermeye çabalayan ve şahsen hiç sevmediğim bir şahıs. Hani dunde demiştikya 3-5 kendini bilmezin yaptığını koca fenerbahce camiasına mal edemeyiz. o 3-5 insanın içindede ercan saatçi varmış meyerse..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar zaten medyanın patron yardımcısının kızıyla evlenmemiş olsaydı kim takardı onu..adam yerine bile koymaya değmez sallayın gitsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşlar fener yazarları nedendir hep yenilgiden sonra gündem değiştirmek için bir baha ne uydururlar buda bunalrı genel karakteridir,zamanında galatasaray şampiyon olduğunda başkanlarıda istifa etmişti yani gündem değiştir hepsi o karakterindendir
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bir fenerbahceli olaraktan hic bir kimsenin böyle cirkin yakistirmalar yapmasini siddetle kiniyorum yuh sana ercan saatci

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde arkadaslar bir fenerli böyle yazdi diye bunu her fenerli taraftarlara mal etmek cok yanlis cünkü bir gün gelir belki ayni hataya sizlerde düse bilirsiniz saygilar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    asıl mesleği muzisyenlik fakat kenardanda futboldan anlayan bir izlenim vermeye çabalayan ve şahsen hiç sevmediğim bir şahıs. Hani dunde demiştikya 3-5 kendini bilmezin yaptığını koca fenerbahce camiasına mal edemeyiz. o 3-5 insanın içindede ercan saatçi varmış meyerse..
    Alıntı topaklili Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben bir fenerbahceli olaraktan hic bir kimsenin böyle cirkin yakistirmalar yapmasini siddetle kiniyorum yuh sana ercan saatci
    sizlere katılıyorum!
    bu salağı fenerli yazar diyenlere de diyorum ki bu herif manyak neden fenerli yazar diyorsunuz?

bu herif gündfemde kalabilmek için popstar işlerine bulaşmış son olarakta kraltv de nostalji diye bir çeşit ayaklara yatıp popülarite yakalamaya çalışan bir ....
    Fenerlileri bulaştımayın.
    biz kaç yıldır düzenli yeniyorduk zaten GS kaç yıldan sonra bir kez de GS yendi ne var ki bunda.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ercan bey bunu kendıne magazın malzemesı yaptıgından dolayı aslında bu konun fb ıle hıc ılgısı yok.saygı ve sevgılerle.spor kardeslık ,barıs ortamında daha bır zevk verıcı oluyor.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri