tur şirketiyle değil di,rek kendin gidersen otele seni adam yerine bile komazlar ve dünyanın parasını isterler benden demesi
selametle

Teşekkur: 0
tur şirketiyle değil di,rek kendin gidersen otele seni adam yerine bile komazlar ve dünyanın parasını isterler benden demesi
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Arkadaşlar Şunu Unutmayın Ki Tüm Otel Rezervasyonların'da Size verilen Satış Belgesi Tüm İadeler İçin Geçerlidir..Ve Turizim Kanunlarına Göre Hareket Etmektedir.Hiç Bir Şirket Müşteri Kaybetmek İstemez,Ödenen Paranın Unutulması Hiç Bir Şekilde Mümkün Olamaz,Biz Tur Acentası Olarak En Çok Güzel Yorumlar Alan Otellerle Çalışıyoruz ,Bizim İçin Müşteri Memnuniyeti Herzaman Önem Taşımaktadır.Arkadaşlar Ayrıca Bizden Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Adressine Yazarak İstediğiniz Bilgiyi Alabilir,Ayrıca Burda Bu Form Üzerinden Size İstediğiniz Bilgiyi Verebiliriz..
Konu altouristic tarafından (01-05-2008 Saat 13:31 ) değiştirilmiştir.
şaka yaptım be bilader...ciddiye alma...Arkadaşlar Şunu Unutmayın Ki Tüm Otel Rezervasyonların'da Size verilen Satış Belgesi Tüm İadeler İçin Geçerlidir..Ve Turizim Kanunlarına Göre Hareket Etmektedir.Hiç Bir Şirket Müşteri Kaybetmek İstemez,Ödenen Paranın Unutulması Hiç Bir Şekilde Mümkün Olamaz,Biz Tur Acentası Olarak En Çok Güzel Yorumlar Alan Otellerle Çalışıyoruz ,Bizim İçin Müşteri Memnuniyeti Herzaman Önem Taşımaktadır.Arkadaşlar Ayrıca Bizden Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Adressine Yazarak İstediğiniz Bilgiyi Alabilir,Ayrıca Burda Bu Form Üzerinden Size İstediğiniz Bilgiyi Verebiliriz..
takılıyorum öyle...
selametle kal...
Şaka Yaptığını biliyorum arkadaşım biz yanlızca senin aklımıza getirdiğin bilgileri arkadaşlarla paylaşmak istedik.Teşekür Ederiz..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)