Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: burdan sakın bir şey almayın

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha burdan sakın bir şey almayın

burdan sakın bir şey almayın ben aldım 6 aydır gelcek elimde işbankasına yatırdıgım dekon falanda duruyor hala ve üyeligimi iptal etmişler ALLAH tan 24 ytl yatırdım 4 lü aparat için
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sakına sakın almayın her mesajımada enkısa zamanda irtibata gecilecek dediler hala bekliyoz verdigim parada zehir zıkkım olsun helal etmiyorum saglıcakla saygılar
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    burdan sakın bir şey almayın ben aldım 6 aydır gelcek elimde işbankasına yatırdıgım dekon falanda duruyor hala ve üyeligimi iptal etmişler ALLAH tan 24 ytl yatırdım 4 lü aparat için
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sakına sakın almayın her mesajımada enkısa zamanda irtibata gecilecek dediler hala bekliyoz verdigim parada zehir zıkkım olsun helal etmiyorum saglıcakla saygılar
    Kardeşim koskoca forumda bulunan sponsorlardan alsaydın yoneticiler bile irtibata geçerdi daha önce o firmanın bir olayı daha olmuştu
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu net üzerinden alış veriş işlerine hiç sıcak bakmadım yapanlarada
    şaşıyorum doğrusu aldığın malı bir yoklamak lazım karpuz gibi mesela
    neyse bilgi için tşk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu tip haberleri duydugum icin hic boyle bir alisveris yapmadim,uyari icin tesekkurler..isini dogru yapan insanlarin da onunu kapiyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

.......
    Konu MUTAF tarafından (13-06-2012 Saat 13:30 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

internetten şimdiye kadar hiç bir şey almadım almamda prensbim aldığım malzemenin garanti kapsamında ve aldığım mağazanın garanti altında olmasını isterim
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben internetten bir çok ürün aldım ve ALLAH a şükür hiç bir problemle karşılaşmadım şimdiye kadar hemde fiyatları da piyasaya göre gayet makul
    ama her siteden alışveriş yapmam bilinçli olarak araştırırm o şekilde alırım sonuçta gerçek hayatta da öyle değil mi adam kandırmak istedikten sonra normalde de kandırır.
    internetten alınan ürünlerin hepsi garanti kapsamındadır dediğim gibi sadece seçtiğin firmayı iyi araştırmanız lazım

arkadaşım senin sorununa gelince tüketici hakem heyetleri var kaymakamlıklarda bunlara gidip durumunu anlatırsan o siteyi çok ağır şekilde cezalandırırlar bilgin olsun bence ihmal etme ve git onlar sanayi ve ticaret bakanlığına falan bildiriyorlar böyle firmaları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende internet üzerinden bugüne kadar bir sürü malzeme aldım ve şuana kadar hiçbir problemle karşılaşmadım. Bazen geçikmeler olabiliyor, fakat bu internet üzerinden ürün satan firmalar bence adres teslimatında ödeme imkanı sunmalılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

internet üzerinden aliş veriş yapilmaz en güzelle göreceksin nasıl temiz mi sağlam mi neyin nesidir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne olacak peki bu işin sonu? net ten yapılan alışverişlerde sorun çıkarsa ne yapmak gerek.
    soğuk su mu içmeli?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri