Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: burdan sakýn bir þey almayýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha burdan sakýn bir þey almayýn

burdan sakýn bir þey almayýn ben aldým 6 aydýr gelcek elimde iþbankasýna yatýrdýgým dekon falanda duruyor hala ve üyeligimi iptal etmiþler ALLAH tan 24 ytl yatýrdým 4 lü aparat için
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sakýna sakýn almayýn her mesajýmada enkýsa zamanda irtibata gecilecek dediler hala bekliyoz verdigim parada zehir zýkkým olsun helal etmiyorum saglýcakla saygýlar
    yanýklarda iz býrakmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ÞRARSKOZ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    burdan sakýn bir þey almayýn ben aldým 6 aydýr gelcek elimde iþbankasýna yatýrdýgým dekon falanda duruyor hala ve üyeligimi iptal etmiþler ALLAH tan 24 ytl yatýrdým 4 lü aparat için
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sakýna sakýn almayýn her mesajýmada enkýsa zamanda irtibata gecilecek dediler hala bekliyoz verdigim parada zehir zýkkým olsun helal etmiyorum saglýcakla saygýlar
    Kardeþim koskoca forumda bulunan sponsorlardan alsaydýn yoneticiler bile irtibata geçerdi daha önce o firmanýn bir olayý daha olmuþtu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu net üzerinden alýþ veriþ iþlerine hiç sýcak bakmadým yapanlarada
    þaþýyorum doðrusu aldýðýn malý bir yoklamak lazým karpuz gibi mesela
    neyse bilgi için tþk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu tip haberleri duydugum icin hic boyle bir alisveris yapmadim,uyari icin tesekkurler..isini dogru yapan insanlarin da onunu kapiyorlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

.......
    Konu MUTAF tarafýndan (13-06-2012 Saat 14:30 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

internetten þimdiye kadar hiç bir þey almadým almamda prensbim aldýðým malzemenin garanti kapsamýnda ve aldýðým maðazanýn garanti altýnda olmasýný isterim
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüðünü göster

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben internetten bir çok ürün aldým ve ALLAH a þükür hiç bir problemle karþýlaþmadým þimdiye kadar hemde fiyatlarý da piyasaya göre gayet makul
    ama her siteden alýþveriþ yapmam bilinçli olarak araþtýrýrm o þekilde alýrým sonuçta gerçek hayatta da öyle deðil mi adam kandýrmak istedikten sonra normalde de kandýrýr.
    internetten alýnan ürünlerin hepsi garanti kapsamýndadýr dediðim gibi sadece seçtiðin firmayý iyi araþtýrmanýz lazým

arkadaþým senin sorununa gelince tüketici hakem heyetleri var kaymakamlýklarda bunlara gidip durumunu anlatýrsan o siteyi çok aðýr þekilde cezalandýrýrlar bilgin olsun bence ihmal etme ve git onlar sanayi ve ticaret bakanlýðýna falan bildiriyorlar böyle firmalarý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bende internet üzerinden bugüne kadar bir sürü malzeme aldým ve þuana kadar hiçbir problemle karþýlaþmadým. Bazen geçikmeler olabiliyor, fakat bu internet üzerinden ürün satan firmalar bence adres teslimatýnda ödeme imkaný sunmalýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

internet üzerinden aliþ veriþ yapilmaz en güzelle göreceksin nasýl temiz mi saðlam mi neyin nesidir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne olacak peki bu iþin sonu? net ten yapýlan alýþveriþlerde sorun çýkarsa ne yapmak gerek.
    soðuk su mu içmeli?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri