G.Saray ancak Ýnamoto'yu 'geri' alýr
Bir gazetenin iki gündür duyurduðu 'Galatasaray'ýn kýskandýracak transferi' haberi okuru tatmin etmedi. Habere güvenmediklerini söyleyen taraftarlar çok ilginç yorumlar yaptý...
Galatasaray Barcelona’nýn Portekizli yýldýzý Deco’yu alacak haberi tartýþma konusu oldu. Spor gazetesi Fotomaç’ýn iki gündür manþetten verdiði Galatasaray’ýn kýskandýracak transferi haberine Galatasaraylýlar dahil olmak üzere bir çok Haber7.com yorumcusu inanmadýðýný açýkladý.
Galatasaray’ýn Deco gibi bir yýldýzý asla alamayacaðýný belirten Fenerbahçeli bir yorumcu, “Adnan Polat Deco'yu alamaz. Alýrsa ancak, geçtiðimiz senelerde büyük umutlarla aldýðý Japon Ýnamoto'yu geri alýr.” Derken, bir Galatasaraylý ise, “Geçen yýllarda da bu tip palavralarý çok duyduk ama hepsi fos çýktý. Adý geçen oyuncu bedava gelirse alýrlar. Bedava da gelmeyeceðine göre bir GALATASARAYLI olarak boþuna ümitlenmeyelim diyorum.” yorumunu yaptý…
Deco transferi konusunda Baþkan Adnan Polat’ýn verdiði sözü tutacaðýna inanan Galatasaray taraftarlarýnýn þimdiden heyecanlandýðý gözlemlenirken, haberlerimize düþen yorumlar ezeli rekabette transfer mücadelesinin yaþanacaðýný gösterdi.
Ýþte o yorumlar:
Sevgili Fenerbahçeli arkadaþlar; Siz de Alex, Kezman Dievid, Anelka, Aurelio, Hoijdonk geldi de ne yaptýnýz? Söyler misiniz Bana?
Okan Doðan
ELLERÝNE BASTON ALMADAN GELMEZLER
Deco filan gelmez bu ül***e. Ne GS’ye ne de Fener’e. Niye gelsin ki? Futbol mu var Türkiye’de? Mafyalaþmýþ bir ligimiz var. Çeteleþmiþ iliþkiler gölgesinde maçlar yapýlýyor. Ayrýca bu futbolcular eline baston almayýnca Türkiye’ye gelmezler. Hagi de böyleydi, Roberto Corlos’da… Þimdi R. Carlos Real’de oynayabilseydi Fenere gelir miydi?
Keriz mi adamlar?
Bünyamin Erol
Siz önce aç karnýnýzý doyurun!!!
Hasan Koyuncu
ÝNAMOTO'YU GERÝ ALIR
Keþke alsa... Orta sahayý maestro gibi yönetecek bir oyuncu lakin ben kýskanç olmayan bir Fenerbahçeli olarak Galatasaray'ýn Deco'yu alamayacaðýný düþünüyorum. Çünkü gerçekten de ayan beyan belli olan bir þey var; G.Saray ekonomik darboðazda. Baþbakan Adnan Polat Deco'yu alamaz. Alýrsa ancak, geçtiðimiz senelerde büyük umutlarla aldýðý Japon Ýnamoto'yu geri alýr. Hani Þu Ronaldinho ile aþýk attýðý ileri sürülüp Gerets'in elinde paralanan çekik gözlü dinamo... Tabii futbolu býrakmadýysa...
Yusuf Zülküfoðlu
Hafta sonu hezimeti çabuk mu atlatýldý? Ýyi ama dün da kýzlar baskette periþan etmiþ ne o yoksa onu da mý unuttunuz? O halde bu sene de 20:45 de Ýnþallah þampiyon oluruz. Sivas ve BJK’de 2. ve 3. olurlar Fener’de Ýntertoto’ya…
GALATASARAY
Fanatik olmamakla birlikte Galatasaraylýyýmdýr. Geçen yýllarda da bu tip palavralarý çok duyduk ama hepsi fos çýktý. Adý geçen oyuncu bedava gelirse alýrlar. Bedava da gelmeyeceðine göre bir GALATASARAYLI olarak boþuna ümitlenmeyelim diyorum. Ha, Polat sözünün eridir kendisinden öncekilere benzemez derseniz, inþallah derim. Bekleyip göreceðiz bakalým.
Bilal Yasair
Ben gazetelerin transfer haberlerine % 1 inanýrým. O da transferi kulüp açýklayýnca hep yalan yazýyorlar. Fenerbahçe’ye bile baksanýza bunlarýn dediði transferleri yapsalardý dünyanýn en iyi takýmýný kuruyorlardý...
Seyfullah Aytekin
Yine bu gazete. Ya sürekli uyduruyorlar
Bekirrrr
O adam GS ye gelir mi kardeþim? Mantýklý olun biraz...
Oku yorum
DECO haberi inandýrýcý deðil. Ona þuan için GS’nin parasý yetmez. Yetse bile Deco Türkiye’yi ilk tercih olarak görmez
Burak Koc
Siz alýrken Maldonado’yu ne kadar met ettiniz ... Galatasaray maçýnda bir pasý ataða kaldýrdý mý Fener’i? Madem bu adamý beðenmediniz o zaman Barcelona’da oynamasýnýn nedenine bir açýklýk getirin…
Kahan Ümitli
NEDEN BU KADAR PARA HARCANIYOR?
Deco ya diyecek laf yok ama GS’de oynar mý oynamaz mý, Adnan Polat alabilir mi, alamaz mý? O tartýþýlýr… Benim anlayamadýðým Türk takýmlarý neden o kadar para harcýyor bunlara? Zaten 10 yýlda bir en fazla Avrupa kupalarýnda ya çeyrek final oynarýz ya da ikinci tur… Onun için bu kadar para harcanacaðýna alýn genç oyuncularý ya yetiþtirin ya da Türk gençlerini Avrupa’ya gönderin. O kadar para harcandý yabancý futbolcuya ne oldu? Bir UEFA Kupasý, iki Þampiyonlar Ligi çeyrek finali… Türkiye tarihinde en iyi dereceler. Bari deðse
Ýsyaným Var
Koyu bir Galatasaraylýyým ama imkansýz. Fotomaç'a zerre kadar inanmýyorum ... Yalan yalannn… Yalannnnn… Ah yalan! Yalan seni transfer ettiðimiz yalannnn…
Hakan Karakaþ
Anlayamadýk ayakkabýsýný mý alacaklarmýþ?
Uður Ekinci
BÝZ DE BÝR ÞEY SANDIK
Bizde bir þey sandýk. Bu kadar abartýp durduklarý isim Deco muymuþ?
Dað fare doðurdu desenize.
Empatik
Dünyada ölümden baþkasý yalan der Candan Erçetin. Herhalde Adnan Polat bey dinlememiþ bu þarkýyý…
Latif Yörür
Bu haberler böyle devam eder gider;
1 - Deco ve eþi Ýstanbul’a hayran kaldý.
2 - Deco Ali Sami Yen’e hayran kaldý.
3 - Deco’nun eþi çocuklarýna okul bakýyor.
4 - Deco raký balýðý çok sevdi.
5 - Deco Ronaldo’yu Galatasaray’a gelmeye ikna edecek.
6 - Deco ‘Adnan Polat benim babam’ dedi.
7 - Deco Türk halkýný çok sýcak buldu.
8 - Deco ve eþi Ýstanbul’dan ev bakýyor.
9 - Deco’da ufak pürüzler çýktý.
10-Deco transferi bir baþka bahara kaldý.
11-Galatasaray Deco’nun yerine muhteþem yýldýz Ali Lukunku’yu aldý!
12-Adnan Polat “Lukunku’yu 2 sene sonra 20 milyon Euro’ya satarýz” dedi
Ekrem Ekici
Sene sonuna kadar Ronaldinho, Ronaldo daha kimleri transfer eder. Gazete satmak için neler yazýyorlar…
Serdar Taþ
Maradona’yý falan alsaydýn. Zaten aralarýnda pek bir yas farký yok. Anlaþýlan sadece adý var diye emekliliði yaklaþmýþ futbolcu mu alýnýrmýþ? Fenerbahçe’den kýskanmýþ olmalý...
Nihat Ergin
HAGÝ ÝÇÝN DE DEMÝÞTÝNÝZ
Ya bir zamanlar Hagi için de bunlarý söylediniz ama ne oldu ?
Seracettin YILMAZ
Bizde sandýk ki, Carlos gibi, Anelka gibi, Hoijdonk gibi, Alex gibi, Ortega gibi, Kezman gibi biri gelecek. Bu kadar iþte 6S’nin alacaðý yýldýz bu olur ancak. Bir cacýk olmaz alamaz da… Alsa da yýldýz deðil zaten..
Nadir Kelleci

Teþekkur:
Beðeni: 

Bir gazetenin iki gündür duyurduðu 'Galatasaray'ýn kýskandýracak transferi' haberi okuru tatmin etmedi. Habere güvenmediklerini söyleyen taraftarlar çok ilginç yorumlar yaptý...
Alýntý

Yer imleri