Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Başbakanlık sitesi hacklendi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Başbakanlık sitesi hacklendi...

Başbakanlık sitesi hacklendi...

Başbakanlığa ait resmi siteyi hackleyen hackerdan Erdoğan'a özel not...

ENSONHABER. com / ÖZEL
    BAŞBAKANLIK RESMİ SİTESİ
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ye HACKERDAN NOT
    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi programlarının ve konuşmalarının yer aldığı Başbakanlığa ait resmi site hacker saldırısına uğradı. Siteyi hackleyen hacker, Erdoğan'a özel bir not bıraktı.

'BİNLERCE İŞSİZ VARKEN İMAM ATAMAYA DEVAM ET'
    Hacker'ın notu şöyle: "Sayın Başbakan madem ki sesimizi duymuyorsun, biz de böyle duyururuz. Bu kadar işsiz varken sen imam atamaya devam et! Dualarla bu ülke kurtulur belki."

KaRaN'ın 420'NCİ AVI BAŞBAKANLIK OLDU
    Hackerler arasında 'tanınan' bir isim olan KaRaN’ın Başbakanlık Basın Merkezi ile birlikte hack’lediği sitelerin sayısının 420'ye ulaştığı öğrenildi. "KaRaN"ın daha önce hacklediği siteler arasında eğlence ve ticari amaçla kurulmuş sitelerin yanısıra eğitim siteleri de bulunuyor. Ülkücülere ait bir site ile Giresun ve Düziçi belediyelerinin web sayfaları da "KaRaN" tarafından hacklenmiş.

Bu da hacker saldırısına uğrayan sayfanın orijinali

Konu ahmeTTaşar tarafından (01-05-2008 Saat 19:59 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fazla etkisi olacağını sanmıyorım.
    1 dakika bile görünememiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o arkadaşa söylemeli herkesin bir gün imama ihtiyacı olacak.ne güzel işte işsiz imamlarada iş sağlıyorlar.işsiz sayısı azalmış oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

el bizle uğraşır bizde kendimizle uğraşırız.hacklenmesi gereken onca memleket ve milletimin düşmanı site varken bu maharetli arkadaşlarda ellerinde baltayla dal kesmeye devam ediyor.mutlu olmuştur herhalde.o kadar maharetlisiniz neden türkiye aleyhine çaba gösterenlerle uğraşmıyorsunuz.bu daha kolay galiba...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hehehehehheheheheheeeeeeeeeeeeee

Kullanıcı Bilgi Menüsü

salak herif kendince bi cevap vermiş
    neymiş o kdar işsiz varken imam atamaya devam et demiş sanki imamlar ülkenin düşmanıymış lan kuşbeyinli kendini müslüman olarak rahat hissetmiyorsan seni tutan yok ül***i terk edersin belki rahat edersin belki diyorum çünkü nereye gidersen git müslümanlar ve imamları vardır

bu arada akpartili değilim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uslup akp uslubu ama neyse bizde heklenmişik herhalde dün 1 mayıstı hatırlatmama gerek var mı bilmiyorum başbakanın sitesinin heklenmesinden daha önemli olan işçiler heklen di bazı insanlar pispis gülümsüyerek zaferlerini kutladılar salyaları akıp gitti gitti yarın bazılarının da gideceği gibi ama insanlar layıkıyla yönetilir ama daha dikkat edileçek birşey var güç kimdeyse oyunu o belirliyor yarın güçlerinden yoksun kalaçaklar inanın işçiden daha işçi memur ve köylüden daha köylü olup onlar için hak arayacaklar birde dinler arası arabulucu ispanya başbakanı ve bizim başbakan gavurlara söyleyemediğinizi benim insanıma söylemek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. su anda site faliyette

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İşte bakın;değişen birşey yok...Yukarıda arkadaşlar;birbirimize gücümüz yetiyor ancak ,siteminde bulunuyor ve bir arkadaşımız da GÖYA İŞÇİ BAYRAMI olarak bilinen ve sadece CAM KIRMAK,DEVLETE VE MİLLETE ZARAR VERMEK tek hedefi olan GÖYA İŞÇİLERİ savunuyor...
    Memleketin GÜÇLERİ HAKLI MI,HAKSIZ MI?Bu konuya açıkca cevap vermen gerekir arkadaşım...
    Askerin PKK'ya saldırması kadar doğal bir şey olabilir mi?Yani güvenlik kollarının TERÖRE ve DESTEKÇİLERİ'ne karşı yaptıkları ve HUZUR amaçlı bu tüp operasyonlar SUÇ MU?
    1 mayısı bayram bilen ve hakikaten anlayan,sindiren ama DAHA ÖNCE UYARILDIĞINDA DA ANLAYAN İŞÇİ KARDEŞLERİMİZE CAN FEDA!!!
    Size yolda giderken BURADA BOMBA VAR KAÇIN dense,NE YAPARDIN?Tabii kaçardınYa da o DÜŞMAI OLDUĞUN GÜVENLİK KOLLARI yolda sana;yarın taksim Meydanında BOMBA İHBARI VAR dese ve oradan geçmek yasak dese NE YAPARDIN?Senin tezine göre GEÇMEN LAZIM ama sen geçmezsinHem de UYARANIN,sana göre HEP SUÇLU OLAN POLİS veya VALİLİK veya ASKER OLDUĞUNA ALDIRMADAN...Neden?Çün ki canın kıymetli...Yoksa o askere,polise ve oranın tek söz sahibi valiliğe aldıran kim?
    E paeki bu kadar güvenli olan,güvenilir olan ve canını ve huzuru koruyan bu güçlere 1 mayısta;UYARMALARI HALİNDE NEDEN UYMAZSIN?O başka...O iş KİN İŞİ...Hele topluluk varsa GÜÇ BENDE..Kimi takacaksın değil mi?Fikirdaşlar hep orada!!!
    Tamam ayrı fikirdeki topluluklar da lazım ama bazen huzur adına orada BAŞKA EYLEMLERE DÖNME İHTİMALİ istihbaratı almış,güvenlik güçleri veya DEVLETE de riayet etmek gerekmez mi?
    Gerçekten iyi niyetiyle;HER YAPILANA KUZU OLMAYAN,DEVLETİNE SAYGILI AMA HÜKÜMETLERE DE SAYGI ÇERÇEVESİNDE KENDİNİ EZDİrMEMEYE ÇALIŞAN tüm İŞÇİ arkadaşlarım ve BENİM BAYRAMIMI KUTLUYORUM!!!
    Amacı bayram olsun torba dolsun;bugün de karıştırma sebebi bulduk diyenleri de KINIYORUM!!!
    Askerine,polisine veya diğer güvenlik güöçlerine saldıranları da HAİN İLAN EDİYORUM:HÂİNNN!!!
    Neredeyse ORAK-ÇEKİÇ flamalar asacaklar,neredeyse terörist flamalar asacaklar ve neredeyse ki KAD'leri yetmez;ŞANLI BAYRAĞIMA halel getirmeye çalışacaklar ve,dün sen bu yapılanları destekleyecekler arasında isen;seni de kınıyorum!!!
    Babam da olsa kınardım!!!
    O softrik gülle KaRaN da elbet HADDİNİ BİLMELİ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana dtp lilerin bir gösterisini söyleyin ki jopların gaz pompalarının şiddettin böyle yüksek dozda kullanıldığı orada bayrağına milletine küfür yok haa orada bayrak yırtılmıyor yakılmıyor değil mi?????parti mitinglerinde olay çıkmaz değil mi?? orada provakazyon olmaz çünkü orada olmaması sağlanmıştır(gerekli izin iki tarafdanda alınmıştır)olay korku yaratmak ama onlarda olmayanlara kendi taraftarlarına birşey olamaz ama aksi düşünceden oldunuzmu sizin başınıza herşey gelebilir ne komik değil mi cünkü onların besin kaynağı cehalet ama İSLAMiyet sabır dini hoşgörü dini nerede hoşgörü zamanında kendileri her istediklerini söylediler ama şimdi köylü laf söylüyor adamı eller üzerinde taşıyorlar diğerine ananı getir diyorlar daha da kötüleri de gelir yakında ben orada değildim beni kendi örf ve aneneleri mi yaşarım başkalarının bayramı beni ilgilendirmiyor ama zamanın da başbakanın kutladığı birşeyi şimdi zora sokmak o zaman gerekli de şimdi akp iktidar olunca gereksiz mi oluyor tehlikeli mi oluyor ya yarın başka konularda da kendilerine göre yeni düzenlemeler yaparlarsa sonuç ne olaçak son olarak bu DEVLETin adeletine güvenmiyoruz diyen kaçtene parti var neden güvenmiyonuz neden(bizden değiller de ondan)diyorlar iyibe onlardan olamayan hep kötü hep güvensiz

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri