İşte bakın;değişen birşey yok...Yukarıda arkadaşlar;birbirimize gücümüz yetiyor ancak ,siteminde bulunuyor ve bir arkadaşımız da GÖYA İŞÇİ BAYRAMI olarak bilinen ve sadece CAM KIRMAK,DEVLETE VE MİLLETE ZARAR VERMEK tek hedefi olan GÖYA İŞÇİLERİ savunuyor...
Memleketin GÜÇLERİ HAKLI MI,HAKSIZ MI?Bu konuya açıkca cevap vermen gerekir arkadaşım...
Askerin PKK'ya saldırması kadar doğal bir şey olabilir mi?Yani güvenlik kollarının TERÖRE ve DESTEKÇİLERİ'ne karşı yaptıkları ve HUZUR amaçlı bu tüp operasyonlar SUÇ MU?
1 mayısı bayram bilen ve hakikaten anlayan,sindiren ama DAHA ÖNCE UYARILDIĞINDA DA ANLAYAN İŞÇİ KARDEŞLERİMİZE CAN FEDA!!!
Size yolda giderken BURADA BOMBA VAR KAÇIN dense,NE YAPARDIN?Tabii kaçardınYa da o DÜŞMAI OLDUĞUN GÜVENLİK KOLLARI yolda sana;yarın taksim Meydanında BOMBA İHBARI VAR dese ve oradan geçmek yasak dese NE YAPARDIN?Senin tezine göre GEÇMEN LAZIM ama sen geçmezsinHem de UYARANIN,sana göre HEP SUÇLU OLAN POLİS veya VALİLİK veya ASKER OLDUĞUNA ALDIRMADAN...Neden?Çün ki canın kıymetli...Yoksa o askere,polise ve oranın tek söz sahibi valiliğe aldıran kim?
E paeki bu kadar güvenli olan,güvenilir olan ve canını ve huzuru koruyan bu güçlere 1 mayısta;UYARMALARI HALİNDE NEDEN UYMAZSIN?O başka...O iş KİN İŞİ...Hele topluluk varsa GÜÇ BENDE..Kimi takacaksın değil mi?Fikirdaşlar hep orada!!!
Tamam ayrı fikirdeki topluluklar da lazım ama bazen huzur adına orada BAŞKA EYLEMLERE DÖNME İHTİMALİ istihbaratı almış,güvenlik güçleri veya DEVLETE de riayet etmek gerekmez mi?
Gerçekten iyi niyetiyle;HER YAPILANA KUZU OLMAYAN,DEVLETİNE SAYGILI AMA HÜKÜMETLERE DE SAYGI ÇERÇEVESİNDE KENDİNİ EZDİrMEMEYE ÇALIŞAN tüm İŞÇİ arkadaşlarım ve BENİM BAYRAMIMI KUTLUYORUM!!!
Amacı bayram olsun torba dolsun;bugün de karıştırma sebebi bulduk diyenleri de KINIYORUM!!!
Askerine,polisine veya diğer güvenlik güöçlerine saldıranları da HAİN İLAN EDİYORUM:HÂİNNN!!!
Neredeyse ORAK-ÇEKİÇ flamalar asacaklar,neredeyse terörist flamalar asacaklar ve neredeyse ki KAD'leri yetmez;ŞANLI BAYRAĞIMA halel getirmeye çalışacaklar ve,dün sen bu yapılanları destekleyecekler arasında isen;seni de kınıyorum!!!
Babam da olsa kınardım!!!
O softrik gülle KaRaN da elbet HADDİNİ BİLMELİ?