Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
55 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Sunny 9000seri tps auto 02/05/08

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muratbaybo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalar bu dedıgınız yazılım at9030cız-9070cız modellerıne uyarmı yazılımı atayımmı cevap beklıyorum
    Hw nosu tutarsa yüklersiniz sorun olmaz ama bu yazılımlarda tps au sorunu var..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hw nosu tutarsa yüklersiniz sorun olmaz ama bu yazılımlarda tps au sorunu var..!
    usta anladıgım kadarıyla ushuva kanalı uzerıne gelınce cıhaz kapanıyor degılmı onu demek ıstedın pekı bu yazılımdan memnun olan yokmu acaba ızleyen varmı yoksa yenı yazılımmı bekleyelım .:49: tesekkur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muratbaybo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta anladıgım kadarıyla ushuva kanalı uzerıne gelınce cıhaz kapanıyor degılmı onu demek ıstedın pekı bu yazılımdan memnun olan yokmu acaba ızleyen varmı yoksa yenı yazılımmı bekleyelım .:49: tesekkur
    Evet resetleme sorunu var,yeni yazılım bekleyebilirsiniz veya Kaon yazılımı atabilirsiniz cihaza..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pekı usta sagolsaın ılgılendıgın ıcın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sunny Fİrmasina 9000 Fta Cİhazi Olanlarda TeŞekkÜr Etmek İstİyor Ama Onlar Israrla Bu TeŞekkÜrÜ Almak İstemİyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu seferde bayağı uzun sürdü 9030 ların yazılımları acaba bir gelişme varmı gelişme olsa bize hemen yansıtırsınız demekki ..........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ushuıa da donuyor 9070 cı srisi napayım? yardım please

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eray_ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ushuıa da donuyor 9070 cı srisi napayım? yardım please
    Şu an için sunny yazılımı mevcut değil,tps izlemek istiyorsanız kaon yazılımı atacaksınız..Yazılım zup formatındadır,cihaza arka anahtardan kapatın rs232 i bağlayın daha sonra exe dosyasını çalıştırın ve boşluğa zzzup yazın cihazı arka anahtardan açın ve yükleme işlemi bitene kadar cihaza ve pc ye müdahale etmeyin..!

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu HCakir tarafından (31-05-2008 Saat 17:59 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üstatlar benim cihaz

Model:AT-9080 FTAZ
    info:10.05.08-CFCA
    S/W: V21.00.05
    H/W: V1A.00.A5
    Leoder:V1.0.2

acaba kaon yazılımı yüklersek geri dönüşüm olurmu...? yapanlardan olmuyor diye duydum bide siz bilgi verirmisiniz.. bide kuru kafa kabul etmiyor onu nası yükleyecez.. Nasıl yükleyeceğimi ve geri dönüşüm nasıl yapacağımı yazarmısınız...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bakbibak Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üstatlar benim cihaz

Model:AT-9080 FTAZ
    info:10.05.08-CFCA
    S/W: V21.00.05
    H/W: V1A.00.A5
    Leoder:V1.0.2

acaba kaon yazılımı yüklersek geri dönüşüm olurmu...? yapanlardan olmuyor diye duydum bide siz bilgi verirmisiniz.. bide kuru kafa kabul etmiyor onu nası yükleyecez.. Nasıl yükleyeceğimi ve geri dönüşüm nasıl yapacağımı yazarmısınız...
    Kaon yazılımı atabilirsiniz,geri dönüş mevcuttur.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Geri dönüşle ilgili gerekli dosyalar ve açıklama Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri