İyi Günler Arkadaşalar yaklaşik 3 gun oldu d smart Aldiyim Makinayi aktivasyon yapdim Makinaya koydum kenara 3gun sonra makinayi fişe taktim d yesilcami acdim serviş engenlendi(3) yazdi aradim hemen d smartdi dedimki 3 günluk makina nasil servis engenlendi uyarisi verir dedim oda dediki yasa dişi yollardan kullanirsaniz bu uyariyi verir bende dedimki ben boyle birsey yapmadim yapsam bile bana boyle birsey soylenmedi bana bir imza attirmatilar 350ytl veriyorsam istediyim makinada kullanma hakkim var dir zaden dedim ensonunda size yardimci olmam icin kartdi yollamaniz lazim dedi kartdi yolladim karsi odemeli bugun aras korgo aradi beni karsi taraf odemeyi yapmiyor dedi onun icin ne yapalim dedi ardinm d smartdi kartdi niye almiyorsunuz dedim odemeyi siz yapmaniz lazim dedi. bende dedim 3 kart yolladi arkadaşim birine para vermedi simdi benden neye iştiyorsunuz dedim adam lafi evirdi cevirdi odemeyi siz yapacaksiniz dede ben en sonuda sinirlendim kapattim telefonu suratina. ondan sonra gitdim avukata dedim boyle boyle adam dava acarizdedi aliriz parani merak etme dedi verdim onlari mahkemeye haklimiyim haksizmiyim soyleyim zaten bu makinanin geri iyade sureci 1 ay dir ..