REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: türksat uydusunu arap kanalları bastı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New41 türksat uydusunu arap kanalları bastı

arkadaşlar sxxtcodx den aldığım bilgilere göre türksatta arap kanalları tp leri dolmuş zannedersem mayıs ayında atılacak uydumuzu fırlatılmadan araplar tüm tp lerini satın almışlar türk kanallarını bulmak için hayli zorlanacağız ona göre herkes şimdiden hazırlansın hemen hemen tüm nilesat uydusundaki paketler türksata geçmiş bu mayıs sonunda fırlatılacak uydumuzu heyacanla bekliyoruz saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Demekki vahabi kültürüne daha çok maruz kalacagız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet kucer 06 doğru diyorsun adamlarla tarihten barışık değiliz bizim kültürümüzü etkileyemezler onlarda şu an amerikan kültürü baskın gelmiş bir bakın tüm kanallarına amerikan dizileri hakim yanlız bizi nilesat uydusuna bir çanak daha kurmaktan kurtardılar saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İçimizde meraklısı çok kardeşim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunun kötü yanı ne anlayamadım bizim kanallardan çok daha
    kalite yayın yaptıkları ortada en azından bizim gibi fazla asimile
    olmamışlar 3-5 kanal dışında kültürümüzü yansıtan kanal varmı
    tv lerimizde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiçte etkilenmem arabmış yunanmış. izleyeceğim kanalıma bakarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar farklı kültürleri tabiki tanımak güzel ben esasında bizim türk kanallarına bakma imkanım olmuyo desem yeridir bu uydu anten ülke yayınlarımızı izleme olanağını kısıtladı desem yeri var hep dış yayınları izleme merakı ülkemiz yayınlarına hasret bıraktı saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar sxxtcodx den aldığım bilgilere göre türksatta arap kanalları tp leri dolmuş zannedersem mayıs ayında atılacak uydumuzu fırlatılmadan araplar tüm tp lerini satın almışlar türk kanallarını bulmak için hayli zorlanacağız ona göre herkes şimdiden hazırlansın hemen hemen tüm nilesat uydusundaki paketler türksata geçmiş bu mayıs sonunda fırlatılacak uydumuzu heyacanla bekliyoruz saygılarımla
    Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Demekki vahabi kültürüne daha çok maruz kalacagız.
    Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İçimizde meraklısı çok kardeşim.
    Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet kucer 06 doğru diyorsun adamlarla tarihten barışık değiliz bizim kültürümüzü etkileyemezler onlarda şu an amerikan kültürü baskın gelmiş bir bakın tüm kanallarına amerikan dizileri hakim yanlız bizi nilesat uydusuna bir çanak daha kurmaktan kurtardılar saygılarımla
    Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunun kötü yanı ne anlayamadım bizim kanallardan çok daha
    kalite yayın yaptıkları ortada en azından bizim gibi fazla asimile
    olmamışlar 3-5 kanal dışında kültürümüzü yansıtan kanal varmı
    tv lerimizde
    Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hiçte etkilenmem arabmış yunanmış. izleyeceğim kanalıma bakarım.
    arkadaşlar farklı kültürleri tabiki tanımak güzel ben esasında bizim türk kanallarına bakma imkanım olmuyo desem yeridir bu uydu anten ülke yayınlarımızı izleme olanağını kısıtladı desem yeri var hep dış yayınları izleme merakı ülkemiz yayınlarına hasret bıraktı saygılarımla
    Bu haber temelsiz ve gerçek dışıdır. Satcodx resmen çuvallamış.

İçinizden biri akıl edip cihazında kontrol etmedi mi şu arap kanalları(Hangi frekansa gelmişler diye soru sormamışsınız?). Hangi birisini Türksat'taki anteninizde izliyorsunuz? Cevabı da ben vereyim: Hiçbiri

Buraya haberi taşıyana da birşey demiyorum. Belli ki bu konularda oldukça deneyimli birisi!!! Herhalde Satcodx'te çalışıyor olmalı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SatelliteHero Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu haber temelsiz ve gerçek dışıdır. Satcodx resmen çuvallamış.

İçinizden biri akıl edip cihazında kontrol etmedi mi şu arap kanalları(Hangi frekansa gelmişler diye soru sormamışsınız?). Hangi birisini Türksat'taki anteninizde izliyorsunuz? Cevabı da ben vereyim: Hiçbiri

Buraya haberi taşıyana da birşey demiyorum. Belli ki bu konularda oldukça deneyimli birisi!!! Herhalde Satcodx'te çalışıyor olmalı.
    adamım sen gerçekten hoplamışsın konuyu iyi oku şu an yayınların olmadığını herhalde bizde biliyoruz mayıs 28 de fırlatılacak türksat 3a dedim fırlatılmayan uyduda yayın aramakla senin bu işi ne kadar iyi bilemediğini gösterir satcodx şu an tp ve kanal listesini 1-2 ay önce yayınlamış yayınların 1-2 ay içinde faliyete geçtiği zaman görüşelim ben burdayım saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nilesatta çok kaliteli kanallar var

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri