Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: türksat uydusunu arap kanallarý bastý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

New41 türksat uydusunu arap kanallarý bastý

arkadaþlar sxxtcodx den aldýðým bilgilere göre türksatta arap kanallarý tp leri dolmuþ zannedersem mayýs ayýnda atýlacak uydumuzu fýrlatýlmadan araplar tüm tp lerini satýn almýþlar türk kanallarýný bulmak için hayli zorlanacaðýz ona göre herkes þimdiden hazýrlansýn hemen hemen tüm nilesat uydusundaki paketler türksata geçmiþ bu mayýs sonunda fýrlatýlacak uydumuzu heyacanla bekliyoruz saygýlarýmla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Demekki vahabi kültürüne daha çok maruz kalacagýz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet kucer 06 doðru diyorsun adamlarla tarihten barýþýk deðiliz bizim kültürümüzü etkileyemezler onlarda þu an amerikan kültürü baskýn gelmiþ bir bakýn tüm kanallarýna amerikan dizileri hakim yanlýz bizi nilesat uydusuna bir çanak daha kurmaktan kurtardýlar saygýlarýmla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýçimizde meraklýsý çok kardeþim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bunun kötü yaný ne anlayamadým bizim kanallardan çok daha
    kalite yayýn yaptýklarý ortada en azýndan bizim gibi fazla asimile
    olmamýþlar 3-5 kanal dýþýnda kültürümüzü yansýtan kanal varmý
    tv lerimizde

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hiçte etkilenmem arabmýþ yunanmýþ. izleyeceðim kanalýma bakarým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar farklý kültürleri tabiki tanýmak güzel ben esasýnda bizim türk kanallarýna bakma imkaným olmuyo desem yeridir bu uydu anten ülke yayýnlarýmýzý izleme olanaðýný kýsýtladý desem yeri var hep dýþ yayýnlarý izleme meraký ülkemiz yayýnlarýna hasret býraktý saygýlarýmla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sensi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar sxxtcodx den aldýðým bilgilere göre türksatta arap kanallarý tp leri dolmuþ zannedersem mayýs ayýnda atýlacak uydumuzu fýrlatýlmadan araplar tüm tp lerini satýn almýþlar türk kanallarýný bulmak için hayli zorlanacaðýz ona göre herkes þimdiden hazýrlansýn hemen hemen tüm nilesat uydusundaki paketler türksata geçmiþ bu mayýs sonunda fýrlatýlacak uydumuzu heyacanla bekliyoruz saygýlarýmla
    Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Demekki vahabi kültürüne daha çok maruz kalacagýz.
    Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ýçimizde meraklýsý çok kardeþim.
    Alýntý sensi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evet kucer 06 doðru diyorsun adamlarla tarihten barýþýk deðiliz bizim kültürümüzü etkileyemezler onlarda þu an amerikan kültürü baskýn gelmiþ bir bakýn tüm kanallarýna amerikan dizileri hakim yanlýz bizi nilesat uydusuna bir çanak daha kurmaktan kurtardýlar saygýlarýmla
    Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bunun kötü yaný ne anlayamadým bizim kanallardan çok daha
    kalite yayýn yaptýklarý ortada en azýndan bizim gibi fazla asimile
    olmamýþlar 3-5 kanal dýþýnda kültürümüzü yansýtan kanal varmý
    tv lerimizde
    Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hiçte etkilenmem arabmýþ yunanmýþ. izleyeceðim kanalýma bakarým.
    arkadaþlar farklý kültürleri tabiki tanýmak güzel ben esasýnda bizim türk kanallarýna bakma imkaným olmuyo desem yeridir bu uydu anten ülke yayýnlarýmýzý izleme olanaðýný kýsýtladý desem yeri var hep dýþ yayýnlarý izleme meraký ülkemiz yayýnlarýna hasret býraktý saygýlarýmla
    Bu haber temelsiz ve gerçek dýþýdýr. Satcodx resmen çuvallamýþ.

Ýçinizden biri akýl edip cihazýnda kontrol etmedi mi þu arap kanallarý(Hangi frekansa gelmiþler diye soru sormamýþsýnýz?). Hangi birisini Türksat'taki anteninizde izliyorsunuz? Cevabý da ben vereyim: Hiçbiri

Buraya haberi taþýyana da birþey demiyorum. Belli ki bu konularda oldukça deneyimli birisi!!! Herhalde Satcodx'te çalýþýyor olmalý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý SatelliteHero Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu haber temelsiz ve gerçek dýþýdýr. Satcodx resmen çuvallamýþ.

Ýçinizden biri akýl edip cihazýnda kontrol etmedi mi þu arap kanallarý(Hangi frekansa gelmiþler diye soru sormamýþsýnýz?). Hangi birisini Türksat'taki anteninizde izliyorsunuz? Cevabý da ben vereyim: Hiçbiri

Buraya haberi taþýyana da birþey demiyorum. Belli ki bu konularda oldukça deneyimli birisi!!! Herhalde Satcodx'te çalýþýyor olmalý.
    adamým sen gerçekten hoplamýþsýn konuyu iyi oku þu an yayýnlarýn olmadýðýný herhalde bizde biliyoruz mayýs 28 de fýrlatýlacak türksat 3a dedim fýrlatýlmayan uyduda yayýn aramakla senin bu iþi ne kadar iyi bilemediðini gösterir satcodx þu an tp ve kanal listesini 1-2 ay önce yayýnlamýþ yayýnlarýn 1-2 ay içinde faliyete geçtiði zaman görüþelim ben burdayým saygýlarýmla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

nilesatta çok kaliteli kanallar var

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri