Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: SON DAKÝKA !!!Maldonado resmen Fenerbahçe'de !!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo2 SON DAKÝKA !!!Maldonado resmen Fenerbahçe'de !!!

Maldonado resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe Maldonado transferinde mutlu sona ulaþtý. Fenerbahçe'ye transferi günlerdir konuþulan Þilili orta saha oyuncusu Claudio Maldonado resmen Fenerbahçeli oldu...

Fenerbahçe Kulübü resmi internet sitesinden Maldonado'nun resmen Fenerbahçeli olduðunu duyurdu. 1.5 yýllýk sözleþme imzalayan Þilili futbolcunun saat 22.45'te Ýstanbul'a geleceði belirtildi.

MALDONADO KÝMDÝR?
    Tam adý Claudio Andrés del Tránsito Maldonado Rivera. 3 Ocak 1980'de Þili'nin Curicio bölgesinde dünyaya geldi. Þili Milli Takýmý'nda kaptanlýk yaptý. Futbol stiline bakýldýðýnda onun benzetildiði isimler Ivan Campo, Claude Makelele, Mahamadou Diarra. Kondisyonu, iyi pas yapýþý ve defansif yöndeki baþarýsý onu Güney Amerika'da futbol oynayan ön liberolar arasýnda en iyiler arasýna girmesini saðlýyor. Zaman zaman hücuma çýkarak ofansif anlamda da oynadýðý takýmlara katkýsý oluyor.

Kariyerine Þili'nin Colo - Colo kulübüyle baþladý. Çocukluktan beri Colo-Colo'nun büyük bir taraftarýydý. 2000 yýlýnda Brezilya ekiplerinden São Paulo FC'ye satýldý. O dönemde rakamýn 2.1 milyon dolar olduðu açýklandý. Colo-Colo ile oynarken ise siyah-beyazlý ekipte Campeonato Chileno'da mutlu sona ulaþtý.

Brezilya'da ilk ekibi olan São Paulo FC'de 3 sezonda 35 kez forma giydi. 2003 yýlýnýn Mayýs ayýnda ise Cruzeiro'yu çalýþtýran Wanderley Luxemburgo onu ýsrarla isteyerek takýmýna aldýrdý. O dönem Maldonado'nun kýz arkadaþý, hocasý Luxemburgo'nun kýzýydý. Kariyerinin en önemli yýllarýný Cruzeiro'da geçirdi. 2003 yýlýnda Brezilya'da bütün kupalarý kaldýran Cruzeiro'nun baþarýsýnýn önemli mimarlarýndan biriydi.

2006 yýlýnda ise yine Luxemburgo'nun peþinden gitti. Santos Futebol Clube'un baþýna geçen Luxemburgo onu bu sefer 4.5 milyon bonservis bedeliyle kadrosuna kattý. Buý dönemde dizinden ciddi bir þekilde sakatlandý ve iki ay kadar meþin yuvarlaða dokunamadý. Sakatlýðýndan sonra ise Copa Libertadores'te mücadele eden Santos'un ilk 11'indeydi. 2007'de Campeonato Brasileiro Série A'da ligi ikinci sýrada bitiren Santos, Copa Libertadores 2008'e doðrudan gitme hakký elde etti. Ýki sezondur istikrarlý bir þekilde oynayan Maldonado Santos ile 84 maça çýktý.

Milli Takým kariyeri ise 2000 yýlýnda baþladý. Sidney 2000 Yaz Olimpiyatlarý'ndan Bronz madalya ile dönen Þili Milli Takýmý'nýn 23 kiþilik kadrosu içinde yer aldý. Ýlk milli maç deneyimini ise 12 Þubat 2000 tarihinde Bulgaristan karþý yaþadý. O tarihden beri 39 kez Þili formasý giyen Maldonado bir kez fileleri havalandýrabildi. 2006 Dünya Kupasý Elemeleri'nde Þili Milli Takýmý'nýn en istikrarlý oyuncularýndan biri olan tecrübeli isim bu dönemde Milli Takým kaptanlýðý da yapmaya baþladý…

KÜNYE
    ADI SOYADI: Cláudio Andrés Del Transito Maldonado Rivera
    DOÐUM TARÝHÝ: 03/01/1980, Curió (ÞÝLÝ)
    BOYU: 1,74 m
    KÝLOSU: 74 Kg
    OYNADIÐI KULÜPLER
    Colo-Colo-ÞÝLÝ (1997/1999), São Paulo (2000/2003), Cruzeiro (2003/2005)
    ÞAMPÝYONLUKLARI
    Campeonato Chileno 1998 (Colo-Colo), Campeonato Paulista 2000 (São Paulo), Torneio Rio-São Paulo 2001 (São Paulo), Super-Campeonato Paulista 2002 (São Paulo), Campeonato Brasileiro 2003 (Cruzeiro), Campeonato Mineiro 2004 (Cruzeiro), Campeonato Paulista 2006-2007 (Santos FC)
    Konu Aziz46 tarafýndan (29-01-2008 Saat 18:41 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hayýrlý olsun FenerBahçe Camiasina ...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýrlý olsun. Ýngilizler devrede haberini okudum baya ümidim kalmamýþtý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hayýrlý olsun FenerBahçeme

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hayýrlý olsun fenerbahce icin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar hayýrlý olmasýna hayýrlý olsunda bu adam Fenerbahçe için sýradan bir futbolcu.Takýma hiç bir faydasýnýn olacaðýný zannetmiyorum.Adamýn geçmiþteki futbol karýyerine bakýn.Bence bu iþ yine futbol simsarlarýnýn Fenerbahçeye attýðý kazýk gibi geliyor.Ýnþallah yanýlýrým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar hayýrlý olmasýna hayýrlý olsunda bu adam Fenerbahçe için sýradan bir futbolcu.Takýma hiç bir faydasýnýn olacaðýný zannetmiyorum.Adamýn geçmiþteki futbol karýyerine bakýn.Bence bu iþ yine futbol simsarlarýnýn Fenerbahçeye attýðý kazýk gibi geliyor.Ýnþallah yanýlýrým.
    ne güzel naðmelemiþsin beþiktaþlý dostum.yanýlacaksýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kanaryam1950 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ne güzel naðmelemiþsin beþiktaþlý dostum.yanýlacaksýn
    Ýnþallah göreceðiz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hayýrlý olsun umarý türk futbolu için yararlý olacak bir isimdir
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

inþallah yararlý olur fener ve türk futboluna

"Alex beni heyecanlandýrdý"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Þilili orta saha oyuncusu Claudio Maldonado, akþam saatlerinde Ýstanbul'a geldi.

Brezilya'dan özel uçakla Amsterdam aktarmalý olarak Ýstanbul'a gelen Þilili futbolcu Maldonado, Atatürk Havalimaný'nda Sarý-lacivertli taraftarlar tarafýndan coþkuyla karþýlandý. Sarý-lacivertli taraftarlar, Maldonado'ya yoðun sevgi gösterilerinde bulundu. Havalimanýnda FB TV'ye açýklamalarda bulunan Þilili futbolcu Maldonado, dünya çapýnda bir kulübe geldiðini belirterek, "Fenerbahçe, dünya çapýnda bir kulüp. Burada yakýndan tanýdýðým oyuncular var. Edu, Alex ve Deivid ile birlikte oynadým. Lugano ile karþý karþýya oynadým. Bu futbolcularla ayný takýmda oynamak mutluluk verici. Çok çalýþarak bu takýmda yer almak ve Fenerbahçe'ye yarýþtýðý bütün kulvarda katkýda bulunmak istiyorum. Fenerbahçe'nin baþarýsý için elimden geleni yapacaðým" ifadelerini kullandý.

Fenerbahçe'ye gelmeden önce Alex ile görüþtüðünü ifade eden Maldonado, "Fenerbahçe'ye gelmeden önce Alex ile konuþtum. Bana Fenerbahçe'yi, tesisleri, ateþli taraftarlarýný anlattý. Fenerbahçe ile ilgili anlattýklarý beni çok heyacanlandýrdý. Fenerbahçe'de oynayacaðým için çok mutluyum" diye konuþtu.

Þilili futbolcu Claudio Maldonado, yarýn sabah saatlerinde saðlýk kontrolünden geçtikten sonra kendisini 1.5 yýllýðýna Sarý-lacivertli renklere baðlayan sözleþmeye imza atacak.
    29.01.2008
    Kaynak : ÝHA Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Konu f47xfenerli tarafýndan (30-01-2008 Saat 02:57 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri