Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Morurýnho Fenere Ýþareti Çaktý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon12 Morurýnho Fenere Ýþareti Çaktý

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Mourinho Fener’e iþareti çaktý
    Portekizli hoca, yýllýk 180 milyon euro’yu gözden çýkaran Fener’e fýstýk gibi masraf çýkarýp kulübe adeta ‘geliyorum’ mesajý yolladý
    MOURÝNHO Fenerbahçe’ye öyle bir fiyat yolladý ki, adeta “Ben geliyorum, hazýrlýklarýnýzý yapmaya baþlayýn” dedi. Transfer bütçesi olarak 2 yýllýðýna 150 milyon euro ayrýlmasýný talep eden Portekizli çalýþtýrýcý, kendisi ve yardýmcýlarý için de yýllýk 20 milyon euro istedi. Bu rakamlar Fenerbahçe yönetiminin hesapladýðýndan da düþük çýkýnca Kanarya yýldýz hocaya daha sýcak bakmaya baþladý. BÝLÝNDÝÐÝ gibi Brezilyalý yýldýz Roberto Carlos bir süre önce F.Bahçe’nin bütçesinin 180 milyon euro olduðunu resmen açýklamýþtý. Mourinho’nun Fenerbahçe ile anlaþmaya varmasý durumunda 4’ü saðlýk personeli olmak üzere 12 kiþilik kadrosuyla geleceði de bildirildi. Genç çalýþtýrýcýnýn Avrupa’nýn ünlü yýldýzlarýnýn yanýsýra, Portekiz’in gelecek vaad eden genç oyuncularýný da yanýnda getirebileceði bildiriliyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

haberlere bak yaaa,bilerek yapiliyor heralde takimda sorun cikarmak icin..haber cok abartili

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben pek inanmýyorum bu haberi bir fenerli olarak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ülen bu takým 180 milyon euroyu bir arada görmüþmü hiç
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla fotosporda okudum sýzlerle paylastým.ama unutulmamalý hangý takýmýn ne zaman kýmý alacagý bellý olmuyor.fakat bu haber banada ýlgýnc geldý.hayýrlýsý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çok þiþkin bir haber ziko gitsinde kim gelirse gelsin temeni ederimki rýdvan olur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    çok þiþkin bir haber ziko gitsinde kim gelirse gelsin temeni ederimki rýdvan olur
    rýdvan gelmez hocam hatalar ustsune surkulase edýldýgýnde camýa uzun yýllar ýyý dusunmez.oguz da acele etmýstý farkýndaysan.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha

Yine yalan haberler
    03 Mayýs 2008 Cumartesi

Bugünkü pek çok gazetede Sevilla'nýn oyuncusu Kanoute'yi transfer ettiðimize yönelik haberler yer almaktadýr. Bu oyuncu ile ilgilenmediðimizi defalarca belirtmiþ olmamýza raðmen hala bu gibi haberlerin basýnda yer almasýný þaþýrarak izliyoruz.

Fotogol gazetesinde Mehmet Topuz'un imzaya kaldýðý yönünde bir haber yer almaktadýr. Bu da gerçek dýþý bir haberdir. Mehmet Topuz transfer gündemimizde deðildir.

Fotospor gazetesi ise yaratýcýlýk sýnýrlarýný zorlayarak bir habere imza atmýþ ve Portekizli teknik direktör Mourinho'ya 2 yýllýk 190 milyon Euro ayýrdýðýmýzý iddia etmiþtir. Gazeteler bu gidiþle, kulübümüzün tüm bütçesini bir teknik direktöre ayýrdýðýna dair haberlere de imza atabilirler. Bu gibi hiç bir dayanaðý olmayan haberlere ne taraftar ne okuyucular inanmaktadýr.

Hürriyet gazetesi de Gomis planý baþlýðý ile verdiði haberinde Senegalli Gomis'in transferinin kulüp açýsýndan geleceðe bir yatýrým olduðunu yazmýþtýr. Bu haberde doðru deðildir.

Spor kamuoyuna duyurulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü
    :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

oyle birþey yok saten adamlar o kadar abartiyorlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hep yalan haber. ama insanýn içi kýpýrdýyor. ronaldinho lar roberto carloslar decolar jose marinho lar. pehhh. ligimize bak amma zengin oluyor.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri