REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: FLASH!FLASH!FLASH!Sergen YALÇIN Eskısehırspor'dan Ayrıldı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sergen bıraktı
    Yıldız futbolcu, yoluna yorumcu olarak devam edeceğini söyledi Eskişehirspor Başkanı Nebi Hatipoğlu, "Kadro dışı bırakıldı" dedi.

ALACAĞINI İSTEDİ
    Eskişehir'de Sergen Yalçın şoku yaşandı. Yıldız futbolcunun futbolu bıraktığını açıklaması şaşkınlık yarattı. Başkan Nebi Hatipoğlu ile görüştüğünü söyleyen Sergen, başkanın tavrı yüzünden bu kararı aldığını söyledi.

ŞEHRİ TERK ETTİ
    Bu gelişmeler üzerine başkan Nebi Hatipoğlu da yaptığı açıklamada, Sergen'in kadro dışı bırakıldığını bildirdi. Hatipoğlu, " Mali sıkıntı var. Ancak kimsenin parası kalmaz. Sergen'in yaptığı etik değil" dedi.
    A. İhsan SARIÇOBAN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şok... Sergen futbolu bıraktı

Eskişehir'de parasını alamadığı gerekçesiyle huzursuz olan ünlü yıldızın, yönetim tarafından kadro dışı bırakılmasına tavır koyarak futbola veda ettiği iddia edildi.

Beşiktaş'ın ve Türk futbolunun yıldız isimlerinden Sergen Yalçın'ın futbolu bıraktığı iddia edildi. Eskşehirspor'da yaşanan kriz üzerine Sergen Yalçın'la görüştüğünü belirten Lig TV'nin deneyimli muhabiri Ömer Güvenç'in, "Sergen yüzde 90 futbola veda edecek" dediği öğrenildi. Bu gelişmeler üzerine Eskişehirspor teknik direktörlüğü döneminde Sergen Yalçın'ı kadro dışı bıraktığı için görevine son verilen Metin Diyadin ise TAKVİM'e yaptığı açıklamada, "Ben Eskişehir'in menfaatleri için kararlar aldım. Kulüplerin başarısı sistemin işlemisiyle paraleldir. İsimlerin altında ezilenler bir gün gelir kendileri ezilir" diyerek yönetime göndermede bulundu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri