REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 14/77 İlkİlk ... 4567891011121314151617181920212223243964 ... SonSon
765 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: Beşiktaş Haber Hattı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yabancı kalacak

Yabancılardan kurulu Kartal savunmasındaki tek yerli oyuncu İbrahim Toraman olacak.
    7.6.2008

Solda Seriç, ortada Sivok ile Zapotocny... Yabancılardan kurulu Kartal savunmasındaki tek yerli oyuncu İbrahim Toraman olacak.

Planlara göre yalnız...

Süper Lig’de geçen sezon 34 maçta kalesinde 32 gol gören Beşiktaş, savunmasında yeniden yapılanmaya gitmiş ve Anthony Seriç, Sivok ile Zapotocny’i renklerine bağlamıştı. Geçtiğimiz yıl yerli futbolculardan kurulu olan Siyah-Beyazlılar’ın defansı bu sezon tamamen yabancılaşmış oldu. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, savunmanın solunda Seriç’i görevlendirmeyi, ortada ise Sivok ile Zapotocny’i oynatmayı planlıyor. Bu oluşumda sağdaki İbrahim Toraman tek yerli isim olarak kalacak.

‘Rekabetten başarı doğar’
    Bu durumdan şikayetçi olmadığını belirten İbrahim Toraman, “Yabancı bir takıma transfer olsam durumum farklı olmazdı! Şaka bir yana takımda alternatiflerin bulunması çok önemli... Rekabetten başarı doğacağına inanıyorum. Hazırlıklar yakında başlıyor. İyi bir kamp dönemi geçirerek, adaptasyon sürecini birlikte aşacağız. Camiamızın çok özlediği şampiyonluğu, gelecek sezon yaşatmak istiyoruz. Tüm amacımız sezon sonu mutlu sona ulaşmak” dedi.

Orhan YILDIRIM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Son söz Nuri'nin

Beşiktaş dev bir transfer için kolları sıvadı, Nuri Şahin için Borussia Dortmund´la anlaşmaya vardı. Transferde son sözü genç yıldız söyleyecek.
    7.6.2008

Fiyatlar anında arttı
    Transferin hızlı takımı Beşiktaş, dev bir ismi renklerine bağlamak için harekete geçti. Siyah-Beyazlılar, Borussia Dortmund’un gurbetçi oyuncusu Nuri Şahin için kolları sıvadı. Alman kulübüyle önceki gün görüşmelere başlayan Kara Kartallar, Dortmund’la bonservis konusunda her türlü anlaşmaya vardı. Ancak transferin basına sızması sonrasında Nuri’nin kulübü geri adım attı, Beşiktaş fiyat arttırarak bu sıkıntıyı aşmayı başardı.

Kulüp seferber oldu
    Ancak öğle saatlerinde Nuri’nin menaceri Ahmet Bulut, “Oyuncum Türkiye’de oynamayı düşünmüyor” diyerek, Siyah-Beyazlılar’ın umutlarını körelten bir açıklamada bulundu. Beşiktaşlı yöneticiler, Nuri’yi ne pahasına olursa olsun renklerine bağlamak için temasları sıklaştırdı. Özellikle Başkan Yıldırım Demirören’in Nuri’yi Siyah-Beyazlı formayla görmeyi çok istediği ve kulübün tüm şartlarını seferber edeceği kaydedildi.

A Milliler’in en genç golcüsü
    Aynı zamanda Alman pasaportu da bulunan Nuri Şahin için Almanya Milli Takımı ile A Milli Takımımız büyük bir yarış içerisine girmiş, genç yıldız tercihini Ay-Yıldızlılar’dan yana kullanmıştı. Kırmızı-Beyazlı formayı giydiği ilk karşılaşma olan Almanya mücadelesinde rakip fileleri havalandıran Nuri, A Milli Takımımız’da gol sevinci yaşayan en genç oyuncu (17) unvanını elde etti. 1988 doğumlu olan gurbetçi oyuncunun transferinde bir dönem Beşiktaş’ta Christoph Daum’un yardımcılığını yapan Murat Kuş’un da aracılık ettiği kaydedildi.
    Taraftarlar ayağa kalktı
    Bu sezon yaptığı transferlerle taraftarlarını mutlu edemeyen Beşiktaş, Nuri Şahin hamlesiyle camiayı heyecanlandırdı. İnternet sitelerinde ve forumlarda konuyu değerlendiren Siyah-Beyazlı futbolseverler, Nuri Şahin’in Beşiktaş’a faydalı olacağı görüşünde birleşti. Delgado’ya iyi bir alternatif olacağını savunan taraftarlar, 20 yaşındaki genç futbolcunun takıma hem Süper Lig’de hem de UEFA Kupası karşılaşmalarında büyük katkı sağlayacağına inanıyor.

Nuri Şahin kimdir
    Doğum tarihi:5 Eylül 1988Doğum yeri:LüdenscheidBoyu:1.79Mevkii:Orta sahaSezonKulüpMaçGol2005/06B.Dortmund2312006/07B.Dortmund2402007/08Feyenoord (Kiralık)296

Kısa...Kısa...

Uğur İnceman isyan etti

Beşiktaş’ın ısrarla istediği Uğur İnceman, kulübü Manisaspor’dan bonservisi konusunda anlayış bekliyor. Tecrübeli oyuncu, “Ciddi bir teklif aldım. İstanbul’a giderek hayatımda yeni bir sayfa açmak istiyorum. Lütfen önümü kapatmayın. Hakan Balta Galatasaray’a, Holosko Beşiktaş’a, Selçuk Trabzonspor’a gitti. Yönetimin bonservis konusunda yardımcı olmasını bekliyorum” diyerek idarecilere seslendi.

İbrahim Üzülmez: Formayı kapacağım
    Anthony Seriç transferi sonrasında yedek kulübesinde oturması beklenen İbrahim Üzülmez iddialı konuştu. “Formayı hak eden giyer” diyen tecrübeli futbolcu, “Yerime birçok transfer yapıldı, hocalar değişti. Ancak her gelen teknik direktör beni seçti. Yine çok çalışıp, ilk 11’deki yerimi alacağım” dedi.

Sergen’e teklif var
    Beşiktaş’ın efsane oyuncularından Sergen Yalçın’a Zeytinburnuspor transfer teklifinde bulundu. Eskişehir’den ayrıldıktan sonra futbolu bıraktığını açıklayan tecrübeli oyuncuya, TFF 2. Lig 1. Klasman Grubu takımlarından Zeytinburnuspor’da teklif götürdü., Başkan Ünal Tombulel, Sergen Yalçın’ı gelecek sezon takımlarında görmek istediklerini açıkladı.

Kartal Yuvası’nda yeni ürünler
    Kulübün lisanslı ürünlerini taraftarlarla buluşturan Kartal Yuvası, yeni ürünlerin satışına başladı. Beşiktaş logolu peluş oyuncaklar, rüzgâr gülleri, uçurtmalar, bisiklet, mini basket potaları ve futbol kaleleri ile birlikte Beşiktaş marşlarını çalan akülü araçların da tüm mağazalarda satışa sunulduğu bildirildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gidiyor

Yıllık 1.5 milyon Euro alan Edouard Cisse´yle yollar ayrılıyor. Fransız oyuncudan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçen Beşiktaş, bir yıldız arayışına başlıyor.
    7.6.2008

Ülkesine geri dönüyor
    Transferin hızlı takımı Beşiktaş’ta bir yıldız yuvadan uçuyor... Seriç, Sivok ve Zapotocny’i renklerine bağlayan Siyah-Beyazlılar’ın Fransız orta alan oyuncusu Edouard Cisse, büyük bir ihtimalle ülkesine geri dönecek. Geçen sezon başında 2.3 milyon Euro karşılığında Paris Saint Germain’den transfer edilen ve yıllık 1.5 milyon Euro kazanan başarılı orta alan oyuncusunun yüksek maliyeti nedeniyle yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Alternatifleri var
    Devre arasında Monaco ve eski takımı Paris Saint Germain’den cazip teklifler alan Cisse’nin de Türkiye’den ayrılabileceği bildirildi. Udinese’den transfer edilen ve ön libero mevkiinde görev yapabilen Tomas Sivok’un, Cisse’nin yerini alması planlanıyor. Ayrıca Manisaspor’dan alınması için çaba sarfedilen Uğur İnceman ile genç Serdar Kurtuluş da alternatifler arasında. Cisse’nin gitmesi halinde, Kartal kombine satışını arttıracak yıldız bir isim arayışına geçecek.

Orhan YILDIRIM

Cisse ne yaptı?
    Maç: 25
    Dakika: 2059
    Gol: 2
    Asist: 1
    Sarı: 9
    Kırmızı: 1

Kısa...Kısa...

Cem Atan’da son dakika

Mattersburg’un gurbetçi yıldızı Cem Atan için Beşiktaş temaslarını sürdürüyor. Avusturya temsilcisinin, başarılı sağ kanat için 2 milyon Euro istediği, ancak Siyah-Beyazlılar’ın 1 milyon Euro fiyat biçtiği kaydedildi. Mattersburg’a rest çeken Siyah-Beyazlı yöneticilerin, daha yüksek bir teklif yapmayacakları, 1 milyon Euro reddedilirse transferden vazgeçecekleri bildirildi.

Bayan baskette iki transfer
    Bu sezon beklentileri karşılayamayan Beşiktaş Bayan Basketbol takımı, transfere hızlı başladı. Siyah-Beyazlılar, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Müjde Yüksel ile, Ceyhan Belediye’den Tuğba Taşçı’yı renklerine bağladı. Daha önce Beşiktaş forması giyen Müjde geçen sezon 4.5 sayı ortalaması yakalarken, Tuğba Taşçı 14.5 sayıyla oynadı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Başbakan'dan Başkan'a davet

Portekiz maçı için özel uçakla İsviçre´ye gidecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yıldırım Demirören'i de davet etti.
    6.6.2008

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’e büyük jest... 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki ilk karşılaşmamız olan Portekiz mücadelesi için özel uçakla İsviçre’ye gidecek olan Erdoğan, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’i de davet etti. Demirören’in bu çağrıyı memnuniyetle kabul ettiği ve Ay-Yıldızlı ekibimiz için büyük önem taşıyan Portekiz maçını Başbakan ile birlikte izleyeceği öğrenildi. Başbakan Erdoğan’ın, Süper Lig’de mücadele eden diğer kulüp başkanlarını da İsviçre’ye davet ettiği bildirildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bizi o kırmızı yaktı!

Beşiktaş ile olan sözleşmesini uzatan Ali Tandoğan, maraton.com.tr´ye konuştu.
    7.6.2008

Beşiktaş ile olan sözleşmesini uzatan Ali Tandoğan, maraton.com.tr’ye konuştu. Bobo’nun kırmızı kart gördüğü Belediye karşılaşmasında dirençlerinin kırıldığını söyleyen tecrübeli oyuncu, “Ondan sonra şampiyonluğu kaybettik. Bence başarısız bir sezon geçirmedik. Hep eleştirildik, hep aşağıya çekilmek istendik. Liderken bile eleştirildik” diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hakan Arıkan: Ben hazırım

Beşiktaş´ın genç file bekçisi Hakan Arıkan, tatilde de hazırlıklarını sürdürüyor.
    7.6.2008

Beşiktaş’ın genç file bekçisi Hakan Arıkan, tatilde de hazırlıklarını sürdürüyor. Geçen sezon başında Ankaraspor’dan transfer edilen başarılı eldiven, “Kampa kadar hazır olmak istiyorum. Bu doğrultuda tatilde de çalışıyorum. Elimden geleni yapıp, gelecek sezon takımıma katkıda bulunmak amacındayım” ifadesini kullandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kartal'da Burak Yılmaz iddiası

Süper Lig´den düşen Manisaspor´dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Burak Yılmaz hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı.
    7.6.2008

Süper Lig’den düşen Manisaspor’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Burak Yılmaz hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Devre arasındaki Holosko transferinde Manisa’ya gönderilen genç futbolcunun, tekrar Siyah-Beyazlılar’a dönebileceği öne sürüldü. Trabzonspor’a transferi son anda gerçekleşmeyen, Fenerbahçe’ye de taraftar baskısı nedeniyle gitmeye sıcak bakmayan genç yıldızın Beşiktaş ile temasta olduğu iddia edildi. Burak devre arasında takımdan ayrılırken, “Bir gün mutlaka Beşiktaş’a geri döneceğim” ifadesini kullanmıştı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha 29.06.2008

"Öncelik Beşiktaş'ta"

Beşiktaş´ın milli futbolcusu Gökhan Zan, kulübüyle olan sözleşmesinin sona erdiğini, bir haftalık tatilin ardından transferiyle ilgili kulübüyle yeniden masaya oturacağını belirterek, "Transferde benim için önce Beşiktaş gelir" dedi.
    29.6.2008

Zan, Hatayspor’da futbol oynadığı yıllarda takım arkadaşı olan Bayram Toysal’ın düğün törenine katılmak ve tatilini geçirmek üzere geldiği Antakya’da, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile olan sözleşmesinin sona erdiğini, ancak yapacağı transfer görüşmelerinde önceliğin siyah-beyazlı kulüpte olacağını söyledi.

Avrupa Futbol Şampiyonası nedeniyle 47 gündür kampta olduğunu ve bir hafta süreyle tatil yapmak istediğini belirten Zan, "Bu süre içinde transferi konuşmak istemiyorum. Şampiyona nedeniyle de transferimi hiç düşünmedim. Kulübümle olan sözleşmem bitti. Tatilin ardından menajerimle Beşiktaş kulübü ile masaya oturacağız" diye konuştu.

Zan, şunları söyledi: "Görüşmeler inşallah hayırlı geçer. Ben Beşiktaş’ta doğdum ve bu kulüpten ekmek yedim. Eğer kulübümle anlaşamazsam Avrupa’dan da iyi bir teklif gelirse bunu değerlendiririm. Avrupa’da Beşiktaş’ı Türkiye’yi ve Hatay’ı en iyi şekilde temsil ederim. Avrupa’da bir takımla anlaştığım yolunda gazetelerde haberler çıkıyor. Avrupa’dan herhangi bir takımla anlaşmadım. Anlaştığım zaman bunu açıklarız."

Zan, çok sakatlandığı yönünde çıkan haberlere de tepki göstererek, "Benim sakatlığım futbol dışı bir sakatlanma değil. Bunu kimseye anlatamıyorum. Maç içerisinde mücadele esnasında aldığım darbelerden sakatlanıyorum. Ayrıca, takımımı düşünerek de kendimi riske atarak sakatlığıma aldırış etmeden de çok maç oynadım. 6 ay, 1 yıl gibi uzun sakatlık dönemleri yaşamadım. Sahaya çıkarken, sadece futbolu ve takımımın rengini düşünüyorum. Çok hırslı ve mücadeleci bir yapıya sahibim" dedi.

"TEK EKSİĞİMİZ KUPAYI GETİREMEMEK OLDU"
    Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türk Milletine yaşattıkları sevinci ve gururu hiçbir zaman unutmayacağını da söyleyen Zan, şampiyonadaki performanslarıyla herkesin gönlünü kazandıklarını ifade etti. Başarıyı birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek yakaladıklarını anlatan Zan, şöyle devam etti:

"Kampta bulunduğumuz 47 günde teknik direktörümüz Fatih Terim bize inanılmaz bir takım ruhu aşıladı. Ayrıca, tüm Türk ulusunun dualarını arkamıza alarak herkes yüreğinle iki kişilik oynadı. Bizde ay yıldızlı formaya layık olmaya çalıştık. Kamp süresince her oynayan ve oynamayan arkadaş özveride bulundu. Avrupa Futbol Şampiyonasında her şeyi yaptık, bir tek eksiğimiz kupayı getiremememiz oldu. Dünyaya Türklerin inatçı, heyecanlı ve tuttuğunu koparan bir millet olduğunu gösterdik ve müthiş bir yarı final izlettik."

Zan, önemli olan bu başarıyı sürdürmek olduğunu belirterek, "Ben bu başarıyı sürdüreceğimize inanıyorum. İnşallah önümüzdeki 2010 Dünya Kupası elemeleri ve şampiyonasında bu başarıyı tekrarlarız" diye konuştu.

Zan, Fatih Terim’in müthiş bir teknik direktör olduğunu ve kendilerini çok iyi motive ettiğini ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı: "Elde ettiğimiz başarıda teknik direktörümüzün çok büyük emeği var. Almanya ile oynadığımız yarı final maçı sonrası soyunma odasında çok duygulu anlar yaşandı. Ağlamamak için kendimizi zor tuttuk, bazılarımız ağladı. Biz buna veda konuşması demiyoruz. Fatih hocamızın kalacağına inanıyoruz. Tabii ki hocamız kendisiyle ilgili kararı verecektir, saygıyla karşılamak lazım. Ama hepimiz Fatih hocamızı çok seviyoruz her zaman arkasındayız. Buralara gelmemizde en büyük pay kendisinin. Onunla müthiş bir takım ruhu yakaladık. İnşallah önce önümüzdeki Dünya Kupası eleme maçlarına, daha sonra da şampiyonaya birlikte hazırlanırız."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arada dağlar var

Menacer Sinan Engin ile Gökhan Zan görüştü. Milli futbolcu 1.5 milyon YTL garanti para istedi, Beşiktaş 500 bin teklif etti.
    29.6.2008

‘Sorunun sakatlıklar’
    Beşiktaş ile Gökhan Zan arasındaki ipler geriliyor... Yeni sözleşmeye henüz imza atmayan milli futbolcuyla, Sinan Engin’in bir telefon görüşmesi yaptığı öğrenildi. Engin’in yıldız oyuncuya, “Biz kalmandan yanayız. Senin sorunun kişisel değil sakatlıklarla. Sözleşmeni yenilemek istiyoruz. 500 bin YTL garanti, gerisi de maç başı olmak üzere 2 milyon YTL öneriyoruz. Zaten yerliler arasında sadece Rüştü’ye garanti para ödüyoruz. Bu rakamın üzerine çıkamayız” dediği belirtildi.

‘Beni isteyen çok’
    Gökhan'ın ise, “Ben de kalmak isterim ancak bazı şartlarım var. 1.5 milyon YTL garanti, toplam 3.5 milyon YTL istiyorum. Avrupa’da birkaç kulüpten teklifler var. Eğer şartlarda anlaşamazsak, ben de profesyonel olarak düşünmek durumundayım. Daha sonra tekrar konuşuruz. Ancak önerdiğiniz rakamlar çok düşük, Bank Asya Birinci Ligi’nden bile az” diye karşılık verdiği kaydedildi. Gökhan Zan’ın tatilini geçirmek için İstanbul’dan ayrıldığı öğrenildi. l Orhan YILDIRIM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Seric göz kamaştırıyor

Kara Kartal´ın Panathinaikos´tan transfer ettiği Anthony Seric, idmanlardaki hırsı ve çalışkanlığıyla tam not aldı.
    29.6.2008

Kara Kartal’ın Panathinaikos’tan transfer ettiği Anthony Seric, idmanlardaki hırsı ve çalışkanlığıyla tam not aldı. Çift kale maçlarda başarılı bir görüntü çizen Hırvat futbolcunun performansı, teknik heyeti memnun etti. Kısa bir süre geçmesine rağmen, Seric takım arkadaşlarıyla da büyük bir uyum içerisinde çalışıyor. Bu arada Beşiktaş dün yaptığı iki antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.?Sabah kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren Kara Kartallar, akşam çift kale maç yaptı. Basına açık olarak yapılan akşam idmanında futbolcuların neşeli tavırları dikkat çekti.

Murat AKBAŞ

Sayfa 14/77 İlkİlk ... 4567891011121314151617181920212223243964 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri