REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 23/77 İlkİlk ... 1314151617181920212223242526272829303132334873 ... SonSon
765 sonuçtan 221 ile 230 arası

Konu: Beşiktaş Haber Hattı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Keçeci'den araba sorgusu

Divan toplantısında sert tartışmalar da yaşandı. Affan Keçeci, "Yabancı oyunculara 44 araç tahsis edildi. Bunları başkaları da kullanıyor. Benzin faturalarını biz ödüyoruz. İstifa ettiği halde araç kullanan da var" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alkışlar Ekrem'e

Beşiktaş, Fenerbahçe'ye yenilirken ayakta kalan ender isimlerden biri Ekrem Dağ oldu. Sol kanatta görev alan genç futbolcu, ileri-geri müthiş çalıştı. Özellikle ilk yarıda Fener'in sağ kanadını çökerten Ekrem, 84'te oyundan alındı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

PAF'ta Batuhan farkı

Beşiktaş'ın PAF takımı Dereağzı'nda F.Bahçe'yi 4-1 yendi. Kartal'da 3 gol atan (10, 35, 71) Batuhan şov yaptı. Beşiktaş'ın diğer golünü 18'de Sayim attı. F.Bahçe'ye 44'te Yasin'in penaltı golü yetmedi. 71'de Batuhan skoru belirledi: 1-4. Kanarya'da Nuh 77'de kırmızı kart gördü. PAF Ligi'nde F.Bahçe'nin 29, Kartal'ın 25 puanı var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

'Cisse ihanet etti'

Beşiktaş'ın eski yıldızı Sergen Yalçın ise NTV'deki programda, "Beşiktaş, Cisse'nin ihanetine uğradı. Kırmızı kart siyah-beyazlılar adına maçtaki en talihsiz andı. Denizli'nin kadro seçimi bana göre iyiydi. Kanatları çok iyi kapatıp, hızlı oynadılar. Özellikle Ekrem'in futbolunu çok beğendim" yorumunu yaptı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sahaya giren 2. top karıştırdı

Maçın 23. dakikasında sahaya yanlışlıkla 2. top girince işler karıştı. Nobre bir taraftan gerçek topun peşinde atağa katılırken, 2. topu saha dışına atmak istedi. Ancak F.Bahçe defansına çarpan 'etkisiz' top filelere gitti. Oyunu iyi takip eden Volkan şaşırmadı ve gerçek topu tuttu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anketler yanıldı!

F.Bahçe, Şükrü Saracoğul Stadı'nda Beşiktaş'ı mağlup ederken maç öncesi yapılan tahminleri de boşa çıkardı. Beş ayrı internet sitesinin düzenlediği anketlerin tümünde de açık farkla maçı Beşiktaş'ın kazanacağı sonucu çıkmıştı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ağır karar

"Gördüğüm sarı kartlar inanılır gibi değildi. Büyük bir şok yaşadım. 11 kişi oynasaydık Fenerbahçe'yi kesin yenerdik".

Çok şaşırdım
    Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmada kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakan Cisse büyük üzüntü yaşıyor. Gördüğü iki sarı kartından da çok ağır olduğunu belirten ve hakemin yanlış kararlar verdiğini ifade eden Fransız oyuncu, "41. dakikada ikinci sarı kartı gördüğümde büyük bir şok yaşadım. İnanılır gibi değildi. Sadece ikili bir mücadeleydi. Hakem önce Uğur'a baktı, sonra kart göstermeye karar verdi. Çok şaşırdım" dedi.

Tebrik ediyorum
    Fenerbahçe'ye karşı takımını yalnız bıraktığı için çok üzüldüğünü belirten siyah-beyazlı futbolcu şöyle devam etti: "Rakibimiz karşısında oyun üstünlüğü bizdeydi. 11 kişi ile maçı bitirebilseydik Fenerbahçe'yi kesinlikle yenerdik. Arkadaşlarım benim eksikliğime rağmen iyi bir mücadele verdi. Onları kutlamak istiyorum." Öte yandan Cisse'nin bir sarı kartı bulunmasına karşın dikkatsiz davranması nedeniyle uyarılacağı belirtildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yönetim faturayı Denizli'ye kesti

Başkan Demirören yakın çevresine, "Korkak futbol ile kazanamazdık. 11 gibi değişiklikler de kötüydü" dedi

%51 Denizli!

Başkan Demirören yakın çevresine, "Korkak futbol ile kazanamazdık. 11 gibi değişiklikler de kötüydü" dedi.

Oyuna karışmadı bile!
    Şampiyonluk özlemine son vermek için kenetlenen ve F.Bahçe'yi Kadıköy'de yeneceklerine inanan Beşiktaşlı yöneticiler, faturayı Mustafa Denizli'ye kesti. Başkan Yıldırım Demirören yakın çevresine, "Kadro yanlıştı. 10 kişi kalmamıza rağmen oyuna da hiç müdahale etmedi" diyerek teknik direktör Denizli'yi hedef gösterdi. Yöneticiler maç sonunda sıcağı sıcağına durum değerlendirmesi yaptı.

Zan ile başlamamalıydı
    Mini toplantıdan, "derbi yenilgisi bir kaza, desteğe devam" kararı çıksa da Denizli'ye öfke bitmiyor. Bülent Deriş, "Denizli cesur olsa yenilmek bir yana farklı kazanırdık" görüşünü savundu. Kongre üyeleri Teoman Göral ve Osman Parlar da, "Hayat devam ediyor dediği için Sağlam'ı gönderen yönetim şimdi ne yapacak? Gökhan Zan ile maça başlaması en büyük yanlıştı" dediler.
    Fatih DOĞAN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vazgeçmek yok

Derbide 10 kişi kalmalarının takımın dengesini bozduğunu belirten Öner, "Bir yenilgiyle bitecek değiliz" dedi.

Farklı olacaktı
    Beşiktaş Asbaşkanı Kenan Öner, Kadıköy'e galibiyet parolasıyla çıktıklarını ama bunu gerçekleştiremediklerini kaydetti. Bünyamin Gezer'e yüklenen Öner, "10 kişi kalmamız takımın dengesini bozdu. Cisse atılmasıydı, çok farklı bir Beşiktaş izleyecektik" diye konuştu.

Umutlu konuştu
    Gezer'in iki sarı kartının da tartışmalı olduğunu ifade eden Öner, "Hakemler aleyhimize ince kararlar veriyor. Gösterilen kartların kararını kamuoyuna bırakıyoruz" dedi. Öner umutlu konuşmayı da ihmal etmedi: "Bir yenilgiyle bitecek değiliz. Şampiyonluk bizim olacak."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tello kaçtı mı?

Şilili oyuncunun son 3 idmana çıkmasına karşın Fenerbahçe'ye karşı oynamaması kafa karıştırdı.

Tello'nun 18 kişilik kadroda yer almasına karşın Fenerbahçe'ye karşı oynamaması merak konusu oldu. Denizli, karşılaşma sonunda "Son çalışmada ağrıları olduğunu söyledi. Bu nedenle oynatmadım" sözleri gözleri başarılı futbolcuya çevirdi. Birçok futbolcunun fedakârlık yaparak oynamasına ve son üç idmana katılmasına karşın Tello'nun ağrılarını öne sürmesi tepki çekti.

Sayfa 23/77 İlkİlk ... 1314151617181920212223242526272829303132334873 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 2 Kullanıcı var. (0 Uye ve 2 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri