REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 25/77 İlkİlk ... 1516171819202122232425262728293031323334355075 ... SonSon
765 sonuçtan 241 ile 250 arası

Konu: Beşiktaş Haber Hattı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hiç fire vermedi

Turkcell Süper Lig'de geride kalan 12 haftada Beşiktaş'ta sadece Matias Delgado tüm maçlarda oynadı. Arjantinli futbolcu, 13 maçta 1080 dakika sahada kalırken, 12 maçta ilk 11 çıktı, 1 maçta oyuna sonradan girdi. Fenerbahçe karşısında da ilk 11'de sahaya çıkan 90 dakika sahada kalan yıldız oyuncu, özellikle ilk devre çok istekli ve etkiliydi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1 gün izin yaptılar

F.Bahçe ile yaptığı derbi maçından 2-1 mağlup ayrılan Beşiktaş'ta futbolcular dün izin yaptı. Siyah-beyazlı takımın oyuncuları, ezeli rakipleriyle yaptıkları karşılaşmanın ardından, teknik direktör Mustafa Denizli'nin kendilerine verdiği bir günlük izinle dinlenme fırsatı buldu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alkışlandık

"Yenilgimizin bu kadar yankı bulması bile, ne kadar büyük olduğumuzu gösterir. Taraftarımız inanıyor, bu bize yeter".

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, dün bir basın toplantısı yaparak F.Bahçe yenilgisi eleştirilerine yanıt verdi. Kaybetmelerine rağmen alkışlandıklarını dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, "Kaybettiğimiz için elbette üzgünüm. Ancak ortaya konan mücadele ve kazanma isteği beni gururlandırdı. Sonuç ne olursa olsun, taraftarlarımız bizi tribüne çağırarak alkışladı. Bu bizi çok mutlu etti, onlara layık olacağız" şeklinde konuştu.

Bir yenilgi bizi bitirmez
    Denizli şöyle devam etti: "Yenilgimizin bu kadar yankı bulması bile, ne kadar büyük olduğumuzu gösteriyor. Hâlâ, şampiyonluğun en güçlü adayı biziz. Ben, şampiyonluğun nasıl kazanıldığını çok iyi bilirim, çünkü bu başarıyı daha önce çok yaşadım. İddiamı da asla kaybetmedim, hatta hayatımın en iddialı dönemindeyim. Buna herkes tanık olacak. Takımımın ilerisi için verdiği mesajlar son derece olumludur. Bir yenilgi bizi bitiremez."

Sorumlu elbette benim
    Kaybedilen puanların şampiyon olmalarını engellemeyeceğinin altını ısrarla çizen Denizli, "Futbolcularım hak etmedikleri eleştirilerle karşı karşıya kaldılar. Sanki rakibimiz 10 kişi kalmış ve biz de kendi evimizde kaybetmişiz gibi bir hava yaratıldı. Bireysel hata yapan futbolcularım ne bugün ne de bundan sonra mağlubiyetin sorumlusu olarak gösterilmeyecek. Biz olayları bütün olarak değerlendiriyoruz, anlık değil" dedi.
    Fatih DOĞAN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aydın&Seric şoku

Sağ dizindeki ağrıları artan Aydın'da menisküs şüphesi belirdi. Holosko'nun sert girdiği Seric idmanı bıraktı!...

İdmana çıkamadı
    Beşiktaş'ta genç oyuncu Aydın Karabulut ve Seric'ten gelen haberler teknik heyeti üzdü. Sağ dizindeki ağrıları artması nedeniyle dün sabah yapılan çalışmaya katılmayan Aydın'da menisküs şüphesi olduğu belirtildi. Genç yıldızın bugün detaylı bir kontrolden geçirileceği öğrenildi.

Sağ adalede ödem
    İkinci kötü haber de Seric'ten geldi. Sabahki çift kale maçta Holosko'nun darbesiyle sakatlanan ve idmanı yarıda bırakmak zorunda kalan Seric'te ödem oluştuğu ifade edildi. Sağ alt arka adalesinden darbe alan Hırvat savunma oyuncusunun tedavisine tesislerde başlandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tello oynayamazdı!

Tecrübeli teknik adam, Tello'nun neden oynatılmadığı konusuna açıklık geçirdi. Şilili yıldızın forma giyecek durumda olmadığını söyleyen Denizli, "Cuma günü durumuna baktık, topa vuruşu sağlıklı değildi. Benim için futbolcumun sağlığı her şeyden önemlidir" yorumunu yaptı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bobo: Bırakın beni gideyim

Beşiktaş'ta bu sezon adeta kulübeye mahkum olan Bobo sonunda isyan etti. "Ben yedek kalacak futbolcu değilim" ifadesini kullanan sambacı, "Bana gelen teklifler var, ocak ayında gitmek istiyorum ve bu konuda anlayış bekliyorum" diyerek yönetimden izin istedi. Bobo'nun bir Fransız takımıyla prensipte anlaştığı belirtildi.

Bırakın gideyim

"Ben yedek kalacak golcü değilim. Ocak ayında ayrılmak istiyorum".

Beni unuttular!
    Beşiktaş'ın Brezilyalı forveti Bobo, devre arasında ayrılmak istediğini söyledi. Mustafa Denizli'nin bu sezon fazla forma şansı vermediği ve genellikle ikinci yarılarda oyuna soktuğu sambacının siyah-beyazlı yönetime haber göndererek, "Kenarda paslanmak değil, oynamak istiyorum. Teklifler var. Ocak ayında gidebilirim" dediği ifade edildi.

Prensipte anlaştı
    Sağlam döneminin banko ismi olan ancak Denizli ile birlikte kulübeden çıkamayan Bobo'nun, bir Fransız takımıyla prensip anlaşmasına vardığı belirtildi. Marsilya ve PSG'nin talip olduğu ancak yönetimin 10 milyon euro bonservis bedeli istemesi nedeniyle gerçekleşmeyen transfer için siyah-beyazlılar Denizli'nin kararını bekliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cisse 2. kez özür diledi

Derbi maçta gördüğü kırmızı kart nedeniyle mağlubiyette başrol oynayan Cisse, Saracoğlu'ndaki soyunma odasından sonra dün de Ümraniye'de arkadaşlarından özür diledi. Denizli de Cisse'nin bu davranışı için, "Çok pişman elbette. Ama yenilgi, zaten ona gereken en ağır ceza oldu. Ekstra cezaya gerek yok" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Holosko'ya teklif

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin derbide yedek oturttuğu isimlerden biri olan Holosko'ya da Fransa'dan teklif geldiği öğrenildi. Bobo'yu isteyen Marsilya'nın dışında, St.Etienne'in de Slovak forvet için girişimlere başladığı belirtildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gol yiyene şınav cezası

Ankaraspor maçı hazırlıklarına başlayan Beşiktaş'ın dünkü idmanında ilginç enstanteneler yaşandı. Yaklaşık 2 saat süren çalışmada, dar alanda pas ve prese dayalı dayanıklılık antrenmanı yapan siyah-beyazlılar, üç gruba ayrılarak minyatür kale maç yaptı. Turnuvada gol yiyen takım, her golden sonra şınav çekti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Altyapıda 5'te 4!

Beşiktaş'ın altyapı futbol takımları, hafta sonundati 5 maçın 4'ünü kazandı. PAF'lar F.Bahçe'yi 4-1 yenerken, Süper Genç'ler Tepecik'i 3-1, U15 Akademi Bursa'yı 1-0, BGenç'ler Beylerbeyi'ni 4-0 geçti. U14 Akademi Bursa'ya 1-0 mağlup oldu.

Sayfa 25/77 İlkİlk ... 1516171819202122232425262728293031323334355075 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 2 Kullanıcı var. (0 Uye ve 2 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri