REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/56 İlkİlk 123456789101112132853 ... SonSon
765 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Beşiktaş Haber Hattı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ağır karar

"Gördüğüm sarı kartlar inanılır gibi değildi. Büyük bir şok yaşadım. 11 kişi oynasaydık Fenerbahçe'yi kesin yenerdik".

Çok şaşırdım
    Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmada kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakan Cisse büyük üzüntü yaşıyor. Gördüğü iki sarı kartından da çok ağır olduğunu belirten ve hakemin yanlış kararlar verdiğini ifade eden Fransız oyuncu, "41. dakikada ikinci sarı kartı gördüğümde büyük bir şok yaşadım. İnanılır gibi değildi. Sadece ikili bir mücadeleydi. Hakem önce Uğur'a baktı, sonra kart göstermeye karar verdi. Çok şaşırdım" dedi.

Tebrik ediyorum
    Fenerbahçe'ye karşı takımını yalnız bıraktığı için çok üzüldüğünü belirten siyah-beyazlı futbolcu şöyle devam etti: "Rakibimiz karşısında oyun üstünlüğü bizdeydi. 11 kişi ile maçı bitirebilseydik Fenerbahçe'yi kesinlikle yenerdik. Arkadaşlarım benim eksikliğime rağmen iyi bir mücadele verdi. Onları kutlamak istiyorum." Öte yandan Cisse'nin bir sarı kartı bulunmasına karşın dikkatsiz davranması nedeniyle uyarılacağı belirtildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yönetim faturayı Denizli'ye kesti

Başkan Demirören yakın çevresine, "Korkak futbol ile kazanamazdık. 11 gibi değişiklikler de kötüydü" dedi

%51 Denizli!

Başkan Demirören yakın çevresine, "Korkak futbol ile kazanamazdık. 11 gibi değişiklikler de kötüydü" dedi.

Oyuna karışmadı bile!
    Şampiyonluk özlemine son vermek için kenetlenen ve F.Bahçe'yi Kadıköy'de yeneceklerine inanan Beşiktaşlı yöneticiler, faturayı Mustafa Denizli'ye kesti. Başkan Yıldırım Demirören yakın çevresine, "Kadro yanlıştı. 10 kişi kalmamıza rağmen oyuna da hiç müdahale etmedi" diyerek teknik direktör Denizli'yi hedef gösterdi. Yöneticiler maç sonunda sıcağı sıcağına durum değerlendirmesi yaptı.

Zan ile başlamamalıydı
    Mini toplantıdan, "derbi yenilgisi bir kaza, desteğe devam" kararı çıksa da Denizli'ye öfke bitmiyor. Bülent Deriş, "Denizli cesur olsa yenilmek bir yana farklı kazanırdık" görüşünü savundu. Kongre üyeleri Teoman Göral ve Osman Parlar da, "Hayat devam ediyor dediği için Sağlam'ı gönderen yönetim şimdi ne yapacak? Gökhan Zan ile maça başlaması en büyük yanlıştı" dediler.
    Fatih DOĞAN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vazgeçmek yok

Derbide 10 kişi kalmalarının takımın dengesini bozduğunu belirten Öner, "Bir yenilgiyle bitecek değiliz" dedi.

Farklı olacaktı
    Beşiktaş Asbaşkanı Kenan Öner, Kadıköy'e galibiyet parolasıyla çıktıklarını ama bunu gerçekleştiremediklerini kaydetti. Bünyamin Gezer'e yüklenen Öner, "10 kişi kalmamız takımın dengesini bozdu. Cisse atılmasıydı, çok farklı bir Beşiktaş izleyecektik" diye konuştu.

Umutlu konuştu
    Gezer'in iki sarı kartının da tartışmalı olduğunu ifade eden Öner, "Hakemler aleyhimize ince kararlar veriyor. Gösterilen kartların kararını kamuoyuna bırakıyoruz" dedi. Öner umutlu konuşmayı da ihmal etmedi: "Bir yenilgiyle bitecek değiliz. Şampiyonluk bizim olacak."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tello kaçtı mı?

Şilili oyuncunun son 3 idmana çıkmasına karşın Fenerbahçe'ye karşı oynamaması kafa karıştırdı.

Tello'nun 18 kişilik kadroda yer almasına karşın Fenerbahçe'ye karşı oynamaması merak konusu oldu. Denizli, karşılaşma sonunda "Son çalışmada ağrıları olduğunu söyledi. Bu nedenle oynatmadım" sözleri gözleri başarılı futbolcuya çevirdi. Birçok futbolcunun fedakârlık yaparak oynamasına ve son üç idmana katılmasına karşın Tello'nun ağrılarını öne sürmesi tepki çekti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beşiktaş İlk kez es geçti

Mert Nobre, Fenerbahçe ağlarına bu sezonki yedinci golünü gönderdi. Derbide istekli futboluyla dikkat çeken siyah- beyazlı futbolcunun gol attığı bir maçı Beşiktaş ilk kez kazanamadı. Beşiktaş'ta Mert Nobre'yi 4 golle Delgado ve Bobo takip ediyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cisse'yi çıkarmalıydı

Beşiktaş'ta teknik direktör Denizli'yi eleştirenlerden biri de asbaşkan Levent Erdoğan'dı. Erdoğan, "Denizli, Cisse'yi ilk sarı kartta dışarı almalıydı. 11'e 11 oynasaydık kesin kazanırdık" dedi. Erdoğan büyük bir avantaj yitirdiklerini belirtirken şöyle konuştu: "Yine de en şanslı takım biziz. Derlenmiş, toparlanmış bir oyun tarzımız var. Son maçlarda kötü oynamasına rağmen Delgado'nun kesilmemesi doğru."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Taraftardan çifte isyan

Büyük umutlar ve büyük zorluklara göğüs gererek Kadıköy'e giden Beşiktaş taraftarı yenilgi dışında güvenlik güçleri ve kendi yönetimine sitemde bulundu. Taraftarlar, "Maça münferit gittik ama münferit dönemedik. Polis de bizi korumadı. Maçı da Denizli'nin korkaklığı nedeniyle kaybettik" dediler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sağlam farkı açtı

Ligde yenilgi yaşamadan Beşiktaş'ta görevinden ayrılan Ertuğrul Sağlam ile Mustafa Denizli kıyaslanmaya devam ediyor. Sağlam ile ligde 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik yaşanırken, Mustafa Denizli'nin karnesi daha kötü. Denizli, Beşiktaş'ın başında çıktığı 8 lig maçında 4 galibiyet alırken, iki beraberlik, iki yenilgi ile Sağlam'ı aratan bir tablo çizdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zan-Zapo kavgası

F.Bahçe derbisinin devre arasında Gökhan Zan'ın Zapotocny'ye "Golde hatalısın ama el kol hareketleri yapıyorsun" diyerek çıkıştığı, Çek yıldızın da "İşine bak" dediği ve olayı Denizli'nin önlediği öğrenildi.

Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisinin devre arasında soyunma odasında büyük bir gerginliğin yaşandığı ortaya çıktı. Gökhan Zan ile Zapotocny'nin birbirini suçlaması ile başlayan olayda Zan'ın Çek arkadaşına "Golde hem hata yapıyorsun hem de el kol hareketleri" diyerek çıkıştığı öğrenildi.

Zapotocny'nin da Zan'a "Sen kendi işine bak" demesiyle ortam bir anda gerildi. Soyunma odasında bu yüksek sesli diyalogların yaşandığı sırada teknik direktör Mustafa Denizli'nin içeri girdiği ve "Herkes sussun. Burada ben konuşurum" diyerek olayı kapattığı dile getirildi.
    Fatih DOĞAN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

4.5 milyon euro etmez

Eski yönetici Celal Kolot Mustafa Denizli ve Zapotocny'ye yüklendi. Kolot, "Sahaya korkak bir kadro süren Denizli ilk suçludur. Sivok ve Zapotocny bu takıma 'savunma yapsınlar' diye alındı. Gökhan Zan'ın Metalist maçında Zapo ile anlaşamadığı görülmesine rağmen derbide yan yana oynatılması düşündürücü. Zapo'nun 4.5 milyon euro'luk bir oyuncu olmadığı da derbide kanıtlandı" dedi.

Sayfa 3/56 İlkİlk 123456789101112132853 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri