REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 34/56 İlkİlk ... 9242526272829303132333435363738394041424344 ... SonSon
765 sonuçtan 331 ile 340 arası

Konu: Beşiktaş Haber Hattı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ağzı olan konuşuyor

Teknik direktör Mustafa Denizli, "Sistemi bilen de bilmeyen de yorum yapıyor. Benim karşımda rakam olmadan konuşsunlar da görelim" dedi.

Beşiktaş'ın tecrübeli çalıştırıcısı Mustafa Denizli, kendisi hakkında yapılan "Bir sistemi bile yok, varsa da bunu hiç kimse anlamıyor" yorumlarına sert yanıt verdi. Denizli, "Bunu dile getirenler sistemin ne olduğunu ne kadar biliyorlar ki... Niye bu kadar merak ediyorlar? Ne yapacaklarmış, üzerine tez mi yazacaklar" dedi.

Denizli şöyle devam etti: "Sistemi bildiklerini iddia edenler, gelsinler benim karşımda rakamlar olmadan konuşsunlar. 4-4-2, 3-5-1, 4-1-4-1 gibi rakamları artık çocuklar bile söylüyor. Sistemin ne olduğunu bilmeden konuşuyorlar. Biz hayatımızda yuvarlak laflarla vakit geçirmedik. Benim işim takımımı iyi oynatmak!"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Delgado kapışması

Yıldız futbolcunun marttan önce dönemeyeceğini söyleyen üyelere yapılan, "Sakatlığı kronik değil" açıklaması kimseyi tatmin etmedi.

Dizinden sakat
    Divan Kurulu'nun dünkü toplantısında Delgado kapışması yaşandı. Divan üyeleri, "Dizinden ciddi bir sakatlığı var. 6 Şubat'ta gelecek deniyor ama marttan önce gelmeyecek. Üstüne, tüm hakları satın alındı" deyince yönetim devreye girdi.

Tatsız bir durum
    Genel sekreter Kenan Öner'in, "Sakatlığı kronik değil ama tatsız bir şey. Bunu yenmesini bekliyoruz. Delgado çok iyi maçlar çıkarmadı ama iyi futbolcu. Bonservisini de göğüs reklamı aracılığıyla yaptık" yanıtı üyeleri tatmin etmedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

'Çocukken de Beşiktaşlıydım'

Yeni transfer Yusuf Şimşek, imza attığı ilk gün yaptığı "Çocukluğumda Beşiktaşlıydım" açıklamasını kanıtladı. Beşiktaş dergisinin şubat sayısına konuşan Yusuf, "Herkes kendi tuttuğu takımın formasını giyerdi, ben de Beşiktaş forması yaptırdım ve giydim" ifadesini kullandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rakip Antalya hedef 3 puan

2009'daki dört resmi maçını da kazanan Kartal, 5'te 5 peşinde.

Süper Lig'de Antalyaspor'u konuk edecek olan Beşiktaş, 2009 yılında yakaladığı 4 maçlık galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Geçen hafta Denizlispor'u mağlup ederek zirveden kopmayan siyah-beyazlılarda sakat Delgado ile cezalı Zapotocny forma giyemeyecek. Önceki gün yapılan idmana katılmayan İbrahim Toraman, Bobo ve Ekrem dağ'ın bugünkü maçta oynamalarında bir sorun olmadığı ifade edildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sorumluluğu paylaşmalıyız

Siyah -beyazlı ekibin yerli sambacısı Mert Nobre, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak için herkesin üzerine düşeni eksiksiz yapması gerektiğini söyledi. Takımdaki tüm arkadaşlarının sorumluluğunu bildiğini ifade eden golcü yıldız, "Burada kimse stres yapmıyor. Ligin ikinci yarısında zirvenin en önemli üç adayı ile evimizde oynamanın avantajını kullanarak, şampiyonluğa ulaşacağız" şeklinde konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Başkana borç 56 milyon TL

Beşiktaş'ın dün yapılan Divan Kurulu toplantısında, siyah-beyazlı kulübün toplam konsolide borcunun 2008 yılı sonu itibarıyla 132 milyon 496 bin 252 TL olduğu açıklandı. Bu borcun 51 milyon TL'lik bölümünün başkan Yıldırım Demirören'e olduğu, ocak sonu itibarıyla da bu rakamın 56 milyon TL'ye yükseldiği açıklandı. Demirören, "2009'un Beşiktaş'ın yılı olacağına ben ve yönetimim yürekten inanıyoruz" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zapo: Çok fazla uyuyorum

Beşiktaş'ın Çek stoperi Tomas Zapotocny, iyi bir insan olmaya çaba gösterdiğini, en kötü huyunun ise 'çok fazla uyumak' olduğunu söyledi. Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerini satan Kartal Yuvası mağazası için mankenlik yapan Zapotocny, "En son ne zaman ağladın" sorusuna, "Kharkiv'e yenildikten sonra" yanıtını verdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ernst'li Schalke yenildi

Beşiktaş'ın yeni ön liberosu Fabian Ernst'in de forma giydiği maçta Schalke, deplasmanda Hannover'a 1-0 mağlup oldu. Tecrübeli oyuncunun 90 dakika sahada kaldığı karşılaşmada, ev sahibi ekibin tek golü 8'de Pinto'dan geldi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beşiktaş günlüğü

Kurtuluş'a MR çekildi
    Beşiktaş'ın genç yıldızı Serdar Kurtuluş'un dün MR'ı çekildi. Sol alt baldırında ödem oluşan Serdar kamp kadrosuna dahil edilirken, son karar sabah yapılacak kontrolün ardından verilecek. Serdar'ın bu maçta riske edilmemesi bekleniyor.

Fileye takviye
    Voleybolda Aroma Erkekler 2. Ligi'nde yer alan Beşiktaş, Ukrayna milli takım oyuncusu Kostyantyn Bakun'u transfer etti. Daha önce Lokomotiv Kiev formasını giyen 2.07 boyunda ve 24 yaşındaki Bakun, pasör çaprazı pozisyonunda oynuyor.

Taraftar uyarıldı
    Beşiktaş yönetimi, Antalya maçı öncesinde siyahbeyazlı taraftarları uyardı. Yetkililer, "Ceza konusunda limitteyiz. Antalya maçında taraftarımız sağduyulu davranmalı, önümüzde çok önemli bir Trabzon derbisi var" ifadesini kullandılar.

11 Şubat'ı bekleyin!
    BJK Fulya Süleyman Seba Projesi'nin resmi açılışının 11 Şubat'ta yapılacağı belirtildi. Yönetim yaptığı açıklamada, "Bizi diğer kulüplerden çok daha iyi duruma götürecek olan bu yatırım, tüm Beşiktaşlıların gurur kaynağı olacak" denildi.

Bilanço tepkisi
    Kongre üyeleri, Divan Kurulu'nda bilançonun kendilerine çok geç gönderilmesine tepki gösterdiler. Üyeler, "Mali tablo ve bilançonun, en az bir hafta önce elimizde olmasını istiyoruz. Kongre günü dağıtılan kitapçığı inceleme fırsatımız olmuyor" dediler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beşiktaş 17-3 önde

Bugün evinde Antalyaspor'u ağırlayacak olan Beşiktaş, rakibiyle yaptığı 27 lig maçında 17 galibiyet, 3 yenilgi alırken, 7 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Antalyaspor ile iç sahada oynadığı 13 maçın 10'unu kazanan, 1'inde berabere kalan siyah-beyazlılar; kırmızı-beyazlılarla yaptığı son 11 maçı kaybetmedi.

Sayfa 34/56 İlkİlk ... 9242526272829303132333435363738394041424344 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri