REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 41/56 İlkİlk ... 16313233343536373839404142434445464748495051 ... SonSon
765 sonuçtan 401 ile 410 arası

Konu: Beşiktaş Haber Hattı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ekrem Dağ derbide yok

BEŞİKTAŞ'a, hafta sonunda oynayacağı Trabzonspor maçı öncesinde Ekrem Dağ'dan kötü haber geldi. Sol üst ön adelesindeki sakatlığı nedeniyle Konya mücadelesinde forma giyemeyen tecrübeli oyuncunun, pazar günü oynanacak derbide görev yapamayacağı açıklandı. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Ekrem'i riske etmeyeceklerini ve Gaziantepspor karşılaşmasına hazırlayacaklarını ifade etti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ernst'le 90 dakika

Kondisyon sorunu yaşayan Alman yıldız kendini Trabzonspor derbisine hazırlıyor.

Beşiktaş'ın yeni transferi Fabian Ernst, Trabzonspor derbisinde 90 dakika forma giyecek. Antalyaspor kupa maçı ve ardından oynanan Konyaspor karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıkan ancak kondisyon sorunu nedeniyle ikinci yarının ortalarında oyundan alınan Alman yıldızın, pazar günü İnönü'de bitiş düdüğüne kadar görev yapacağı öğrenildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Pres, forvette başlayacak

Teknik direktör Mustafa Denizli, hafta sonundaki derbide rakibini orta sahada durdurmayı hedefliyor. Hızlı hücuma çıkan Karadeniz temsilcisini Cisse, Ernst ve Yusuf ile yavaşlatacak olan siyah-beyazlılar, özellikle kanat organizasyonu ve isabetli ortalarla bordo-mavilileri yıkmanın hesaplarını yapıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dikkat et sakatlanma!

SİYAH-beyazlı ekibin sol kanadının banko ismi olan Tello, Şili Milli Takımı'nın yapacağı özel maç için giderken, teknik heyetten uyarı aldı. Solak yıldızla bir görüşme yapan Denizli'nin, "Hafta sonunda önemli bir derbi maçımız var. Sana ihtiyacımız olduğunu unutma. İstanbul'a sakat olarak dönmeni istemiyorum. Bu nedenle ülken için mücadele ederken bile dikkatli olmanı istiyorum" dediği öğrenildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cisse'ye özel görev

Denizli, Cisse'ye derbide özel görev verdi. Fransız oyuncudan savunmadan top almasını isteyen tecrübeli hoca, duran top organizasyonlarında da ileri çıkarak forvetteki arkadaşlarına yardımcı olmasını talep etti. Cisse, son maçlarda defansif bir futbol ortaya koyuyordu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

'Ortalar yerini bulsun'

Mustafa Denizli, dün idmanda kanatlarda görev yapan oyuncularını uyardı. Son haftalarda kanat organizasyonlarında etkisiz kaldıklarını ifade eden tecrübeli hoca, "Rakibimizin iyi bir savunması var. Özellikle duran toplar ve kanat ortalarında tam isabet istiyorum. Şişirme orta yok. Derbiyi ancak bu şekilde kazanabiliriz" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aydın'a terapist desteği

Beşiktaş'ın Yusuf transferi karşılığında Bursaspor'a verdiği, ancak gitmeyi kabul etmeyen Aydın Karabulut, çalışmalarını Ümraniye'de sürdürüyor. Dün de fizyoterapist gözetiminde bir idman yapan Aydın için Mustafa Denizli, "Onu kaybetmek istemem. İyiye giderse şans bulabilir" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üzülmez banko sahada

Sezon başında yaşadığı tatsız olay sonrası bir dönem kadro dışı bırakılan ancak yılmadan çalışan İbrahim Üzülmez, defansın değişmez ismi oldu. Tecrübeli oyuncu, Ekrem'in de sakat olması nedeniyle Trabzonspor derbisinde savunma dörtlüsünün solunda görev yapacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tek yol galibiyet

Deneyimli çalıştırıcı, güçlü rakibini orta sahada kilitleyip hücum futboluyla galibiyete uzanmanın hesabını yapıyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Turkcell Süper Lig'de pazar günü İnönü Stadı'nda oynayacakları Trabzonspor maçı öncesinde taktiği belirledi. Deneyimli hoca, şampiyonluk yarışındaki rakiplerini devirmek için tüm taktiklerini hücum futbolu üzerine kuruyor. Trabzonspor'un güçlü bir takım olduğunu belirten deneyimli çalıştırıcı "Zor bir karşılaşmaya çıkacağımızı çok iyi biliyoruz. Önce rakibimizi durduracağız, sonra vuracağız. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Hedefimiz kesinlikle galip gelmek" şeklinde konuştu.

Konya'yı unuttuk

Takımının Konyaspor karşısında sergilediği futbolun kendisini de tatmin etmediğini dile getiren Denizli, Trabzonspor önünde bambaşka bir takım izleteceklerinin de sinyallerini verdi. Orta sahayı kalabalık tutup ve hücumda kolektif bir futbol oynayacaklarının altını çizen başarılı çalıştırıcı, "Bu mücadelede galip gelerek çıkış yakalamak istiyoruz. Taraftarlarımıza bambaşka bir Beşiktaş izlettireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beşiktaş'ta görkemli açılış

Beşiktaş'a yıllık 14 milyon dolar getirecek Fulya projesi muhteşem bir törenle açıldı Açılışa katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Diğer kulüplere örnek olsun" dedi

Rüya gerçek oldu

Beşiktaş'ın, yıllardır üzerinde büyük bir titizlikle çalıştığı Fulya Projesi resmen hizmete girdi. Dün, muhteşem bir törene sahne olan BJK Süleyman Seba Kompleksi'nin açılış törenine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de katılırken; spor, siyaset ve sanat camiasının önde gelen isimleri de açılışta hazır bulundu. Siyah-beyazlı kulübe senelik 14 milyon dolar gelir sağlayacak dev kompleksin açılışı, "Yüzyılın Hikayesi" isimli görsel bir şovla başladı ve geç saatlere kadar sürdü.

Herkesi tebrik ediyorum
    Törene gecikmeli olarak katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Bu kadar görkemli bir yapı olduğunu, bizzat buraya gelince net olarak fark ettim. Bugüne kadar emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum. Bu esere Süleyman Seba'nın isminin verilmesini, büyük bir kadirşinaslık olarak görüyorum. Bütün bu faliyetlerden hep beraber kıvanç duyuyoruz. Diğer kulüplere de örnek olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Başkan heyecanlandı
    Heyecandan elindeki kağıtları karıştıran ve bu nedenle konuşmasını kısa kesmek zorunda kalan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören de şu ifadeleri kullandı: "Beşiktaş adına büyük bir emeğin gururunu paylaşıyoruz. Biz, bu ül***le birlikte tarih sayfasındaki yerimizi aldık. Bugün burada, Türk sporunun geldiği noktayı en iyi anlatan, en nadide gayrimenkul yatırımını açıyoruz. Bu dev yatırımla, hayallerimizi reel değerlere dönüştürdük."
    Fatih DOĞAN

Sayfa 41/56 İlkİlk ... 16313233343536373839404142434445464748495051 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri